Mislim, a verovatno se i vecina slaze, da je potpuno besmisleno da brzina clanovima BOX paketa u cijem sastavu je IPTV, bude 10 mb.. To se, prosto, kosi sa svim principima i nacelima... Da li neko zaista misli da je tih 10mb (sto zapravo nikada i nije 10, vec 8 max) dovoljno da bi se paralelno gledala televizija i surfovalo ili, ne daj Boze, nesto skidalo ili gledao neki zahtevniji stream.. Teoretski jeste moguce, ali svi znamo da to u praksi ide malo teze.. To je moja najveca zamerka za sada.. Ali, o tome mogu samo glasno da razmisljam kad znam da se nista nece promeniti
Ja ljudi ne znam kako je vama 8 max, ja redovno imam 9,8-9,9......
Verovatno imas i IPTV u BOX-u,ali ko ima samo net bez IPTV-a u BOX-u ne verujem da prebacuje preko 8.8Mb/s!Ja ljudi ne znam kako je vama 8 max, ja redovno imam 9,8-9,9......
Зато што 250, 300 минута колико дају у боксу за мобилни већини није довољно а ако прекорачујеш пакет онда све губи смисао. Боље је узети одвојен мобилни број, за исте те паре добијеш много више минута (СМС, нета)
Da imaju svi pristup sbb-u,verovatno ne bi gubili vreme sa telekomovom limitiranom uslugom.Tuzno je da neko preko noci drzi 60% trzista,a jos tuznije da ovi drugi povecavaju cenu za uslugu sa pocetka proslog veka u vidu telefona.
Dokle god sbb ne bude u paketu imao mobilnu uslugu sličnu kao u boksu, nema šta da traži kod naroda, bez obzira da li ima bolje kanale ili ne. Boks 4 pored svih mana, da se ne ponavljam sa krađom minuta od prošle godine, meni lično završava svaki mogući posao. U kući tri androida, komp, tablet, dva tv-a na iptv-u (ako ima neke veze brojnost tv uređaja), konstantno se visi na netu, svlači svašta i gleda kablovska. Ja ne osećama nikakv problem sa protokom od nekih 9-10 mbs. Razmišljam da pređem na mega boks, zbog tih hd kanala i zbog interneta do 40mbs. Sad koliko će to da mi pretstavlja zadovoljstvo, kad mi je potpuno svejedno da li će mi se film skinuti za petnaest ili pet minuta. Ako govorimo o download-u. Potpuno se slažem sa alfaunits-om, može da se priča šta hoće, boks je najbolji paket kako god da okrenete. Naravno da 300+300 nekome nije dovoljno, meni je sad stanje nacionale 240 minuta + 300mts. Ko koristi enormno telefon za bla bla razgovore, a ima neki srednji niži paket, ***, niko im nije kriv. Ko god koristi enormno telefon za poslovne razgovore, verovatno je u biz net paketu od same firme, tako da je ovih 300+300 za mene i previše.
Ja imam razne torrente celo vreme ukljucene, 20/1, odem kod mojih, nista nije problem.
Mnooogo veci problem je wifi ruter! Jer samo kad dodjem i nakacim 2 telefona i laptop, bez da se ista radi, dzaba i 100/100 net, ruter ne izdrzi toliko uredjaja.
Ne umete ni vi da imenujete problem![]()
Prva izjava je skroz netacna, jer cak i Telenor, koji ima najvisi ARPU u Srbiji, nema u proseku korisnike koji mu toliko ostavljaju za paket koliko kosta slican paket Boxu. Znaci, nikako nije tacno da "vecini nije dovoljno". Vecini je to paket koji im ne odgovara (obicno im je veliki za one koji uzimaju box, a ne obratno).
Koji to paket za "iste te pare" ima vise minuta/neta/SMSa? Sta poredimo, obican Box ili MegaBox?
Obican Box 3200, umesto 1550+1000+650+Mobi. To je 3200 naspram 3200+Mobi.. znaci za Mobi ima 0. Koja to tarifa za 0 dinara daje vise od Box tarife?
Za MegaBox je jos i negativan iznos
Ne znam koje si ti to cifro racunao kada mozes dobiti bolju mobilnu tarifu
Jedino ako racunas Box3=2700, Box4=3200, pa za 500 dinara koja je tarifa - opet nijedna dobra kao Box.
Steta sto se vise ljudi nije zalilo kada su jos srozali Box tarifu (300+300MTS umesto 500 minuta ka svima), ali kada ljudi puste takve stvari (Telenorovci pre toga naravno), sada je kasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari