Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo jos jedan pilicarski fazon. Samo ja poznajem 2 osobe koje su 100% invalidi i nisu znali za razne popuste... koji su kao bili.
Tek sada su ostvarivi jer se javno reklamira paket za osobe sa invaliditetom. Gde su pilicari bili 4 godine kod tih osoba.
То је проблем тих инвалида који не читају понуду. Моја мајка је била инвалид па сам увек и свуда проверавао, већ сам писао да то постоји одувек, само што нисам могао за телефон због ИСДН-а а не знам ни да ли може за Бокс пошто одавно нисам користио обичан АДСЛ. Када јесам, није било толико повољно.
Колико знам, ни већина корисника СББ кабловске и осталог не зна да инвалиди могу да имају и 100% попуст на одржавање, као и пензионери попуст од 10%. Или мислиш да је понуда за инвалиде важнија од свих других детаља онога што провајдери нуде и да је потребно да сваком постојећем инвалиду пошаљу специјалну поруку да му не промакне?

Е да, били би пилићари да сви остали то нуде а они не, а ако само они нуде али није баш ударна вест, а нико други не нуди ... какво је то пилићарење??

Zar i ova mapa pokrivenosti 3G signalom nije pilićarska fora: http://www.mts.telekom.rs/index.php/mapa_pokrivenosti.html ? Ova mapa je apsolutno netačna! I šta sad, korisnici BOX paketa će plaćati tzv. 3G pretplatu ukoliko odluče da uzmu telefon koji podržava 3G mrežu? Oni još KAŽNJAVAJU korisnike koji uzmu preko njih 3G telefon.

To je za sad jedina stvar koja me užasava kod Telekoma pored nedostupnosti 4G mreže za sve postpejd korisnike.

znaci duznost operatera Telekoma je takva da nikada ne nudi nista sto bi stetilo firmi iako je osoba invalid 100%. Znaci dodje invalid u telekom
totalno glovonem ili osoba u kolicima koja nema nogu i operater precuti 4 godine da osoba ima popust na usluge ? Jel to nije vazno u poslovanju Telekoma ?
Vaznije je naravno da sto vise naplate a da sto manje daju , kao i stari korisnici koji ne znaju da mogu besplatno u toku ugovora da predju sa 5Mb na 10Mb zar to nije
bukvalna pilicarska kradja.

Evo jos jedan pilicarski fazon. Samo ja poznajem 2 osobe koje su 100% invalidi i nisu znali za razne popuste... koji su kao bili.
Tek sada su ostvarivi jer se javno reklamira paket za osobe sa invaliditetom. Gde su pilicari bili 4 godine kod tih osoba.
Nije ih bilo briga sto mogu da imaju 50% pupust kao sada u 2 prosla ugovora za ADSL.

Nije tacno. Ranije nisi mogao dobiti bolje cene kao OIS kao sto si mogao pod ugovorom. Pratio sam ja to prilicno, zato se i nisam cimao do ove godine.
Cene su ranije bile vise nego cene sa ugovornom obavezom. Sada je pravih 50% popusta na ionako niske cene (cene sa UO).

Nama je receno u poslovnici da popusti od 50% za invalide postoje vec godinama... to sto ostali podprovajderi ne daju te popuste neka se zapitaju zasto uopste i rade ?
ja da se pitam za ovu nasu napacenu Srbiju dovoljno je 2 operatera Telekom i SBB ali naravno da ravnopravno imaju jednaku infrastrukturu.

Upadam kao padobranac u diskusiju,ali samo da napisem sta se desilo meni. Od prvog dana IPTV usluge sam u mtsu uz brzinu 10 mbita. Do pre par meseci radio je brzinom od 8.8 mbita, a od tada brzina 5! Na pitanje zasto, kazu da je uvek tako, prosto ne moze brze. Govnari su verovatno nesto cackali u centrali, mozda preoptetetili jer sada svaka kuca ima box paket, sta li vec i sjebali mi ne samo brzinu, vec i slika koci prilikom prebacivanja kanala. Nemocan sam bilo sta da uradim jer u ugovoru pise DO 10.

Nama je receno u poslovnici da popusti od 50% za invalide postoje vec godinama... to sto ostali podprovajderi ne daju te popuste neka se zapitaju zasto uopste i rade ?
Nije bio isti popust, to ti kazem. Ranije je vazio na pune cene, sada vazi na cene sa UO. Ogromna razlika!

Раније су стално биле акције ... пакет по цени нижег или пакет упола цене а попусти за инвалиде су били на пуну цену па је било прилично слично и није се исплатило.

e bas zato sto su bili nekorektni i bezobrazni trazicu im Super Box 4 promo paket ili Megabox za 50% cene za lice sa invaliditetom.

Po cemu su bili nekorektni, nisam skapirao?

Neces dobiti to, MTS (TS) ne daju NISTA van standardne ponude. A standardna ponuda kod TS-a su svi servisi sa 50% popusta sem mobilne (IPTV, fixni, ADSL), tj. mobilna vec ima popust.

Ja mislim druze da nazalost neces moci da uzmesjer ces morati dapotpises novi ugovor jer to sto ti imas zvanicno ne postoji i mislim da ti nece dati i ja sam potpisao po starim net brzinama ali nisam ukljucivao booster sve danas-sutra i tako ode ta mogucnost.
Ti pitaj pa sto bi cekao ponedeljak pitaj sutra da znas na cemu si, ali 99% sam siguran da neces moci a obavezno javi jesam li u pravu ili ne zbog ostalih koji hoce isto sto i ti.
nazalost ukinuta je usluga upload boostera od 5 januara 2015.

Neces dobiti to, MTS (TS) ne daju NISTA van standardne ponude. A standardna ponuda kod TS-a su svi servisi sa 50% popusta sem mobilne (IPTV, fixni, ADSL), tj. mobilna vec ima popust.

Nekorektni su zato sto lazu u lice korisnika da su vec nekoliko godina unazad bile promocije za indvalide u vidu 50% od pretplate po svakoj uslugi.
I sada odjednom 50% javno na sajtu postavili po meni negde oko februara meseca se to moze procitati.
uostalom pogledajte cime se MTS bavi video klipovi redom od 5 do 1.
https://www.youtube.com/watch?v=Btnye_N8Xxk&list=PLMJAyOEaSkziALwxMZKsVR2nfIuD5Qsha

i ovaj na kraju slucaja.
https://www.youtube.com/watch?v=k2FbLncHtOM

Nekorektni su zato sto lazu u lice korisnika da su vec nekoliko godina unazad bile promocije za indvalide u vidu 50% od pretplate po svakoj uslugi.
I sada odjednom 50% javno na sajtu postavili po meni negde oko februara meseca se to moze procitati.
Ta "promocija" je postojala barem od ~2010. na sajtu, znam jer sam pratio. I to uopste nisam pokusavao da je nadjem pretragom, vec sam je nasao ili uz cenovnik ili na glavnoj stranici, nista skriveno nije bilo.
Samo je tada bila skuplja od obicnih cena sa ugovornom obavezom, a sada je bolja od nje.

Za fixni je ovo poznato od pamtiveka, moja baba je jos krajem 80-ih imala tu beneficiju, i ostala je i dan danas za fixni.

Kakve veze ovi linkovi imaju sa OIS? Mrzi me da ih sve gledam, bas su dugi, a iz prvog ne bih rekao da ima veze?

Kako se dobija 50% na Magabox?

Pa nikako, samo na zasebne usluge moze, za svaku posebno :)

Kako funkcioniše kupovina telefona uz BOX pakete?
Jel se plaća i pretplata za izabrani BOX paket+rata za telefon ili samo rata za telefon ali je vezan za BOX?

Mislis da li idu na isti racun, ili da li si jednog oslobodjen? :D Ovo drugo, ne.
Za ovo prvo da.

Alfanautis, jel tebi posao da pratiš ponudu operatera? :)

Sve ponude znaš napamet, od pripejda na vip-u do mega box-a u telekomu, sve to preko Telenor više! Haha

Šalu na stranu, plašim se da udjem na teme o targo telekomu, sbb, kopernikus, i kako se već zo u ostali provajderi..... možda i tamo deliš savete! [emoji2]

Za sebe licno verovatno ne bi znao ni sta je smartfon, ali da sam pustio porodicu i firmu da neko drugi odlucuje, verovatno bi po hiljadu-dve evra godisnje bacio ;)

Pojasni mi malo ovo vezano za telenor promotera:type:Zar se nisu popravili sa onih 50%više???

Polako, samo sacekaj da se proda Telekom, kad TCom uvede nemacke cene, videces da ce Telenor da isprati ;)
Ali ta promocija 50% vise najnizi paket cini efektivno skupim 1450, jer su to dva najniza koristiva paketa zajedno :) (PiS i Surf najnizi)
A u isto vreme, ja za 800RSD kod VIPa imam vise od toga u svakom pogledu :)
(u stvarti trenutno me ne kosta zbog kartice, ali da placam, kostalo bi me toliko :))

Kod VIP-a? Jao nemoj molim te. VIP je lihvarska firma, najskuplji i imaju najlošiju pokrivenost i najskuplju uslugu. VIP ima pokrivenost 3G internetom samo u gradovima i to uglavnom centar. Ja bih vas zamolio da se sad ne javljaju komantatori tipa: ja imam u VIP-u brzinu interneta 20MB/s a pri tom zaboravlja da napiše da je zaposlen u VIP-u a osim toga njihova najveća teoretska brzina je 21Mb/s. Njihov cenovnik je smejurija, 4G internet za 1000 dinara mesečno za protok od 20GB: bilo bi ok da nije male sitnice a to je maksimalna brzina iznosi 21mb/s. E sad mi objasni gde da korisnik uhvati taj internet? A posebna je priča što reklamiraju 4G sa maksimalnom teoretskom brzinom od 21MB/s ahhahaha. Doduše to kod naroda kome je kulturno-obrazovni program farma i parovi može da prodje i prolazi.

Telenor ima fine Surf pakete i najbolju pokrivenost 3G internetom, pokrivena su uglavnom sva naseljena mesta. Kad kažem naseljena mislim i na sela i na gradove. Telenor ima još nešto: pokrivenost izmedju naseljenih mesta što je za VIP i Telekom misaona imenica. Imao sam sva tri mobilna interneta VIP, Telenor i Telekom a Telenor je bez konkurencije. Naravno ni Telenor ne može da se meri sa Telkomovim ADSL internetom koji ipak nema merenje potrošnje i ne zavisi od vremena i ostalih uslova. Doduše moram da se složim sa Alfaunist da će Telenor biti jeftiniji od Telekoma kad prodaju Telekom. Neće stranac ništa da investira , sve ostaje kako jeste samo cene idu gore.

Što se tiče BOX paketa Telekoma on je najpovoljnija varijanta za obične korisnike, imaš sve po povoljnoj ceni. To nema ni jedan operator, pilićari pogotovo. Skoro sam bio kod kolege on ima Orion Box, au narode. Gledaš film a slika ni blizu telekomove kad odjednom stane (zamrzao sliku) i vrti baja kao da je IE na dual upu ahhaha. Ja gledam i ne verujem šta vidim, kad vidim da je to njima normalno: sad će da ponovo krene, malo nekad zastenje ali krene ponovo niakad nije omanuo. Gledam gde mu je modem kad njega nema...ladno su mu bacili signal Oriona preko WiFi-a, antena na krovu ko rešetka za šahtu. Ali ponosni vlasnik ističe da je jeftiniji od Telekoma. Na moje pitanje ok a jel tu uključen mobilni, odgovara: nije. Uglavnom kad ne budem imao više šta da radim ja ću da otvorim provajdersku firmu i sasvim sigurno ću za kratko vreme biti bezobrazno bogat, zato što ljudi u srbiji ne znaju šta je to kvalitet i usluga. Prodaješ im trange frange i uživaš u bogatstvu i neradu.

Uživajmo u BOX paketima Telekoma dok ga još nisu prodali. Svima srdačan pozdrav.

Kad neko lupi, bukvalno, da VIP ima najskuplju uslugu, taj ili nema predstavu o cemu se govori, ili je bot Telenora, ili prica iskljucivo iz svog loseg iskustva, jer nije umeo da proceni Smart paket.
U bilo kom slucaju, nemas opravdanja.

Sto se pokrivenosti tice, pogledaj malo temu o 3G brzinama ove godine, videces da su ljudi hvalili VIP i na mestima gde Telenor nema 3G signal. Vise nije situacija kakva je bila.
A cak i da jeste, ne bira 99% ljudi operatera po tome da li on radi u necijoj zabiti, vec u njegovom krugu kretanja. A VIP to pokriva za dovoljan broj ljudi, da izjava o pokrivenosti i ne dotice ih.

A moje iskustvo sa pokrivenoscu je da je Telenor najgori, jer jedini gubi signal u mom stanu. Toliko o tome, a centar Beograda na 100-200m od BITEFa.

Ne bira 99% ljudi operatera po tome da li on radi u necijoj zabiti, vec u njegovom krugu kretanja.

Potpuna istina tako ljudi rade i ponasaju se. Kod mene je po pokrivenosti prvi Telenor (kada su bile poplave nije ni stucnuo) onda MTS i Vip gradovi pokriveni sela tek poneko

A VIP to pokriva za dovoljan broj ljudi, da izjava o pokrivenosti i ne dotice ih.

U tim pogledima na prioritete pokrivenosti lezi cela kvaka. Njima je bitan samo sto veci trzisni udeo, nama korisnicima sto veca povrsina. I tu nikako da se slozimo

A moje iskustvo sa pokrivenoscu je da je Telenor najgori, jer jedini gubi signal u mom stanu. Toliko o tome, a centar Beograda na 100-200m od BITEFa.

Ovo su nazalost vrlo realni scenariji pogotovo u milionskim gradovima gde ima puno lokalnih ometaca signala

Bajmok, oko 7000 stanovnika, VIPov partner u samom centru koristi internet od lokalnog provajdera jer VIP internet ne radi.

Kad su komercijalisti velikih firmi presli na VIP znate koliko je sati.
Vreme je da se prekine prica o pokrivenosti VIPa tj.prica kako je nedovoljna:)

Kad su komercijalisti velikih firmi presli na VIP znate koliko je sati.
Vreme je da se prekine prica o pokrivenosti VIPa tj.prica kako je nedovoljna:)

alfa tvoja pristrasnost ka jednima i odbojnost ka drugima nece promeniti stanje na terenu

lepo sam ti gore sve napisao ;)

Moje skromno misljenje je da je alfaunits u pravu.

Vrh Dno