То је проблем тих инвалида који не читају понуду. Моја мајка је била инвалид па сам увек и свуда проверавао, већ сам писао да то постоји одувек, само што нисам могао за телефон због ИСДН-а а не знам ни да ли може за Бокс пошто одавно нисам користио обичан АДСЛ. Када јесам, није било толико повољно.Evo jos jedan pilicarski fazon. Samo ja poznajem 2 osobe koje su 100% invalidi i nisu znali za razne popuste... koji su kao bili.
Tek sada su ostvarivi jer se javno reklamira paket za osobe sa invaliditetom. Gde su pilicari bili 4 godine kod tih osoba.
Колико знам, ни већина корисника СББ кабловске и осталог не зна да инвалиди могу да имају и 100% попуст на одржавање, као и пензионери попуст од 10%. Или мислиш да је понуда за инвалиде важнија од свих других детаља онога што провајдери нуде и да је потребно да сваком постојећем инвалиду пошаљу специјалну поруку да му не промакне?
Е да, били би пилићари да сви остали то нуде а они не, а ако само они нуде али није баш ударна вест, а нико други не нуди ... какво је то пилићарење??