Ja sam otvorio ovu temu, medju prvima sam uzeo ovaj paket, namerno nisam komentarisao ova 2 meseca nista na ovu temu, hteo sam prvo da steknem uvid u ovu uslugu telekoma, posto nikada nisam koristio pre njihov ADSL. Imao sam gomilu problema prvih 2 meseca, svakodnevni prekidi interneta, ponekada i po dva-tri dana, cesto je padala brzina, naarvno i IPTV nije radio kako treba, ali nisam imao tako ceste prekide kao kod ADSL-a, ali posebna prica je takozvana "TEHNICKA PODRSKA". Nije dozvoljeno vredjanje na forumu,vec sam upozoren za vredjanje, pa cu se ovog puta uzdrzati, ali moram da vam kazem da su to totalne neznalice. Prijavim kvar, dodje lik, podigne slusalicu, cuje signal i utvrdi da je linija u redu, nesto ispise u nalogu, i cao!!! kaze, zvace vas kolega koji je nadlezan za to i ti nastavis da cekas jos par dana!!! Zadnjih dana sve radi besprekorno, pa sam povezao da je zima bila problem, jednostavno jaca kisa ili sneg, i cao internet. Ha, ha, najbolje zamrznuti ovu uslugu zimi, pa kada otopli opet aktivirati 🙂.