Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Cao svima, jutros je cale dobio sms da ostaje stara cena do kraja ug obaveze. Pitao sam ih emailom, kako ce to da izgleda u praksi, posto se box 4 plavi lite gasi, nema odg jos uvek? Inace nzm jel dovoljno ovo obaveštenje sms om ili treba neki aneks ugovora?

Kakav crni aneks...sms smo dobili pa sad čekamo februar da vidimo hoće li biti ispoštovano ili da šaljemo prigovore na račune :D

Да ли још траје акција бесплатни нет и тв ако се користи само фиксни од Телекома? П

Evo da podelim svoje iskustvo. Istekao mi je ugovor na Box 4 crveni paket pre neki dan. Standardno nudili su mi prvo 4 meseca na 50%. Posle odbijanja i poziva iz centra za brigu o korisnicima dobio sam trenutno najbolju ( naravno po njima ) ponudu od 18 meseci po 50%. Naravno odbio sam i sad sam u fazonu da predjem u SBB samo zbog ovakvih stvari, tog da nazovem "ciganjenja" sa njihove strane. Prijatelj mi radi u SBB i navodno moze da se sredi do 18 meseci na 1din. E sad, meni licno odgovara MTS sa njigovom ponudom i usluge koje ja koristim. Ali probacu da vidim jel istina da moze 18 meseci za 1din u SBB, pa cu preci sve i da mi ponude sad 50% na celu UO. A sve sam blizi i jos 2 prepaid broja da prebacim u druge mreze.

Да ли још траје акција бесплатни нет и тв ако се користи само фиксни од Телекома? П
Traje ako si na bakru, neki u temi su pisali da može i ako je optika ali evo ja ti potvrdjujem za bakar, iskoristio na lokaciji na selu.

Sad kad je sve gotovo, da najzad opišem svoje iskustvo:

Box3 Crveni paket (fiksna koju ne koristim, mobilna i internet) mi je isticao 9. januara 2025., imam Android Box sa Eon aplikacijom koju sam dobio od korisnika koji je nije koristio, pa mi tv u box-u nije bio potreban. Box sam plaćao oko 2200 din mesečno (imao sam 50% popusta na cenu paketa).

Kad je izašao novi cenovnik, videh da Box3 bez tv nije više opcija, i da bih morao da uzmem ili Box4 ili odvojeno mobilni i internet. Odlučio sam da iskoristim promotivni period za Mega plan besplatno 12 meseci u A1 do 31. decembra (promo period je u međuvremenu produžen) i prebacim primarni mobilni broj i jednu staru karticu koju ne koristim, jer imam dual sim telefon, pa bih imao dupli saobraćaj. Da bih to uspeo pre 31. decembra, morao sam da rasformiram Box paket, što sam uradio 26. decembra, (doplatio oko 900 din zbog prevremenog raskida ugovorne obaveze) i odmah sam podneo zahtev za dobijanje IDP broja. Sinoć mi se ugasio signal na starim karticama, te sam prešao na A1, a jutros su me zvali iz MTS-a da mi ponude 50% popusta na Box2 S (internet i fiksna), dakle 1500 dinara na 2 godine.

Sve u svemu, mislim da sam dobro prosao 😎

Traje ako si na bakru, neki u temi su pisali da može i ako je optika ali evo ja ti potvrdjujem za bakar, iskoristio na lokaciji na selu.
Хвала свима на помоћи,битно ми је да може, бакар је у питању, уговор код Беотелнета (истекао средином децембра.)
Остаје да решим са Беотелнет-ом око МИК броја.
Свим форумашима Срећна Нова Година!

Jos pola sata do nove godine. Jel na kraju rok za raskid bio 30ti ili 31. u 23:59?

31-i. Ja sam zvao 31-og oko 7 uveče. :cool: Nekim čudom dobio ih odmah, rekao da bih da raskinem ugovor ako ne može 50% na 24UO, operater bio baš ljubazan, odmah odradio urgenciju i na kraju rekao da ću dobiti sms da mi je odobren popust po starim uslovima ugovora.
Sad čekam sms, a zahtev je vidljiv u "moj mts".

Pozdrav, imam jedno pitanje.
Naime, koristim telekomove usluge od 2009, prvo samo adsl a onda kad su se pojavili box paketi presao sam na njih i do sad nisam menjao.
Zvali su me pre neki dan, posto mi istice ugovor 16.01.2025. da mi ponude obnovu ugovora, ali 4 meseca na 50% a ostalo da placam full paket.
Do sad nisam obracao paznju na to stvarno, bukvalno sam potpisivao bez razmisljanja, ali kad sam prelistao malo forum, a onda i pogledao njihovu ponudu na sajtu, tamo stoji da novi korisnik dobija 12meseci 50% a ja kao stari korisnik samo 4 meseca.
Postoji li mogucnost da ih "izmuzem" jer ovo stvarno vise nema smisla, ili da predjem kod nekog drugog?"
Generalno sam zadovoljan uslugom, nije bilo nekih problema do sad, ali necu da me prave budalom vise

Dobio sam mejl da je odobren zahtev za raskid ugovora na čemu sam i insistirao. Box 4

ako ima akvizitera za teritoriju bga nek se jave :) interesuje me box 3

Jel pise negde koji kanali spadaju u kombo paket? Npr filmski. Box 4 plavi koristim i samo sam nasao inf da je 18 kanala, jesu to kanali koji vec postoje u sklopu redovne ponude ili neki drugi?

200 do 250 su ti filmski kanali u listi kanala.
Kada čekiraš Osnovni paket u listi kanala videćeš da nema to što ide u filmski paket.
Kada čekiraš samo neki kombo paket ide to što piše za njega i nije u osnovnom paketu. Npr. Pink premijum, TV 1000...
Nisu me još prebacili na plavi (na plavi lite imam plus hd paket i sve mi je to uključeno i dalje) pa ne mogu u praksi da potvrdim.

200 do 250 su ti filmski kanali u listi kanala.
Kada čekiraš Osnovni paket u listi kanala videćeš da nema to što ide u filmski paket.
Kada čekiraš samo neki kombo paket ide to što piše za njega i nije u osnovnom paketu. Npr. Pink premijum, TV 1000...
Nisu me još prebacili na plavi (na plavi lite imam plus hd paket i sve mi je to uključeno i dalje) pa ne mogu u praksi da potvrdim.
Samo au iskomplikovali, kao filmski paket, a ustvari sve isti kanali kao ranije.
A kad kliknem na HBO pise da je cena 0 din i to i HBO plus? Jel to neka promocija trenutno?

Poslednja izmena:
Obavezno to naplate i zato podsetnik u telefonu da se odjavi usluga, ko je aktivirao paket 😃

kada se prelazi na te nove pakete što je bila prica
ili ipak ostaju stari

Poskupljenje poprilicno a usluge, kad se sve sabere i oduzme, jos i unazadjene...
Jel se bese i apolon placa na box 4 plavi? Pre par god mi je bio gratis celu ug obavezu

Prealze na nove pakete svi koji nisu podneli prigovor. Ko je podneo prigovor, ostaju mu stari paketi do kraja ugovorne obaveze sa postojećom cenom.

Nazad
Vrh Dno