Sad kad je sve gotovo, da najzad opišem svoje iskustvo:
Box3 Crveni paket (fiksna koju ne koristim, mobilna i internet) mi je isticao 9. januara 2025., imam Android Box sa Eon aplikacijom koju sam dobio od korisnika koji je nije koristio, pa mi tv u box-u nije bio potreban. Box sam plaćao oko 2200 din mesečno (imao sam 50% popusta na cenu paketa).
Kad je izašao novi cenovnik, videh da Box3 bez tv nije više opcija, i da bih morao da uzmem ili Box4 ili odvojeno mobilni i internet. Odlučio sam da iskoristim promotivni period za Mega plan besplatno 12 meseci u A1 do 31. decembra (promo period je u međuvremenu produžen) i prebacim primarni mobilni broj i jednu staru karticu koju ne koristim, jer imam dual sim telefon, pa bih imao dupli saobraćaj. Da bih to uspeo pre 31. decembra, morao sam da rasformiram Box paket, što sam uradio 26. decembra, (doplatio oko 900 din zbog prevremenog raskida ugovorne obaveze) i odmah sam podneo zahtev za dobijanje IDP broja. Sinoć mi se ugasio signal na starim karticama, te sam prešao na A1, a jutros su me zvali iz MTS-a da mi ponude 50% popusta na Box2 S (internet i fiksna), dakle 1500 dinara na 2 godine.
Sve u svemu, mislim da sam dobro prosao 😎