Nije tacno da mts ne dozvoljava vec ne dozvoljava SBB osim ukoliko ne koristite paket EON van mreze ili EON SATDa li korisnici box paketa mogu da gledaju eon na telefonu ili na tv aplikaciji ili mts ne dozvoljava na njihovoj mrezi (konkretno me zanimaju sk kanali) ?
Pitaš jel može isto to samo u Supernova coax varijanti, zbog bržeg interneta 😁šta sada da se žalim i tražim račun u minus umesto besplatno![]()
Pa ono, ne možeš da tražiš nešto što ne postoji na toj adresi, ali ako već ima i coax i fixna linija ne košta te ništa da se raspitaš može li varijanta koja je bolja po tebe.Hoću besplatni optički internet nećete me prevariti
1 <1 ms <1 ms <1 ms i-p-adre-sa.dynamic.isp.telekom.rs [i.p.adre.sa]
Net + fixni telefon možeš . Bez usluge fixne telefonije u MTS-u možeš da imaš samo mobilnu tarifa. = ako hoćeš kućni net moraš da platiš i 660 din za fixni.Mogu li zadržati samo optički internet a ukinuti mobilni telefon i tv?
Kupovao se za dinar, a onda im je "nestajao" i jedno vreme nije mogao uopšte da se dobije (uz komentar "Jeste pripada vam ekstender ali ga mi trenutno nemamo na stanju") , tako da je bio više kao marketing šargarepica 🙄. Ne znam da li je iko dobio taj famozni extender u poslednjih godinu dana. Zgodna spravica svakako.Hvala ali nije HBO toliko bitan. Ako im placam najskuplji paket, onda bi trebalo, kao i do sada, da imam bukvalno sve a ne da mi nude kao neki izbor...
I, seca li se neko kako je bilo ranije u vezi WIFI ekstendera?! Da li se kupovao ili iznajmljivao za 1din? Sada pise da se iznajmljuje ali cini mi se da je ranije pisalo da se kupuje. Imam ga negde, pa ako treba da im vratim...
Možeš da predješ na Yunet. Može i bez UO ili na 6,12,24m. Možda da uzmeš na 6 meseci da ne bi plaćao priključnu taksu.Pozdrav. Istekao mi je ugovor od 24 meseca za box 4 crveni još pre nekoliko meseci. Stižu mi i dalje računi oko 6000 dinara jer se nisam odjavio. Mogu li zadržati samo optički internet a ukinuti mobilni telefon i tv? I to nastaviti plaćati po plaćati po nekoj razumnoj ceni bez ugovora? Ukoliko neko zna nek piše. Svaka pomoć fobro došla. Hvala.
Ako ga opet produže…Možda naplata nikad ni ne počne… Jer realno nema ni smisla naplaćivati tako nešto čemu treba da težimo da bude default…Pogotovo što bi naplaćivali 700 dinara za 3 kanala, to im niko živ neće plaćati…Нема нових акција за 4К пакет? Од 15.11. креће наплата?
Kakav novi ont? Ajd javi model i utiske. Ja imam box4 zlatni i ont bridgovan na Asus GT-AX 6000 i izvlaci maximum lan i wifi6.Da samo najjaci paket je bez simetrije ja ga imam, a nadam se za 2 god da ce i taj da bude simetrija pa da nastavim mada je dobar i ovaj.
Danas stize novi ont wifi6 pa cemo da vidimo kako baca i koliko cu izvuci, a trebalo bi svih 1000/500 ovaj sad(wifi 5) baca max 620/420, upload i djene djene ,ali download skoro pola ga nema🤨
Nadam se od danas da ce biti kako treba
jel‚¨ ste se čuli posle, jel stigla neka nova ponuda ili ne.Juče zvali, ističe mi 21.11 BOX crveni. Devojka predložila 1 mesec za dinar, posle negodovanja predložila 3 meseca po 50%. Rekoh nisam zainteresovan, imam bolju ponudu. Ostavila me na vezi da vidi šta može i ponudila 14 meseci po 50%. Rekoh ne hvala. Čujemo se neki drugi put.
Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari