Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav kakve MTS ima pakete za nove korisnike na optici. Uzeo bih vrv Box 3 S, da li nekoo ima broj akvizitera koji bi dao neku dobru ponudu? Kakve ste vi pogodnosti dobili? hvala puno

Hm, roditeljima su ponudili 2 godine potpuno besplatno internet i iris tv po dosadašnjoj ceni samo pretlplate za fiksni.
U stanu postoji supernova kabl, ali je otkazana pretplata odavno.

Pitali mene, pa ako je besplatno neka uzmu, whatever.

Nego ta dva su ista firma, hoće li im dati internet kablovski, tj da ii taj iris može da radi tako. Neće valjda adls u 2024? Doduše besplatno je, ali..

^ ne ide u tom slucaju kablovski net (coax) nego ide preko bakra ili optike zavisi od tehnickih mogucnosti

@reboot To je pitanje za provajdera a ne za forum.
Šta su tačno nudili. Pozovi 064733 pa objasni zašto ih zoveš i lepo pitaj koji paket koja brzina neta, jel DSL ili coax i tako dalje. Znači pitaš da li nude MTS Box pakete ili nude Supernova "Plan" pakete.

Pošto su prethodne 2 godine nudili 1-2 usluge džabe 2 godine i Supernova korisnicima.

Zapamtih Iris, znači MTS znači ADSL :|
Nema tamo uslova za optiku.

Nije nešto ni bitno, nego rekoh možda već znate, a eto i znate, dobio sam odgovor. Glupo sada da tražim detalje, valjda to besplatno daju neki minimalni paket za net, šta sada da se žalim i tražim račun u minus umesto besplatno :)

Hoću besplatni optički internet nećete me prevariti 😬 Ili bar coax. Ma gotovo oni su pristali to, mrzi me da se mešam.
A nije ni bitno, oni ne koriste internet, držim tamo neki yetel mobilni internet samo da mogu da komuniciraju sa mnom pošto sam uglavnom po inostranstvu. Za to će da radi.

Nego sam mislio ako je supernoa kabl, tu apload nije tako jadan pa da mogu da pustim kamere za nadzor i još neke stvari, ali nema veze

Hoću besplatni optički internet nećete me prevariti
Pa ono, ne možeš da tražiš nešto što ne postoji na toj adresi, ali ako već ima i coax i fixna linija ne košta te ništa da se raspitaš može li varijanta koja je bolja po tebe.
Uostalom, na tebi je pa biraš kako ćeš da postupiš po tom pitanju.
Mog ćaleta su zvali 2-3 puta ove godine sa tom DSL ponudom i ja sam mu rekao da ne uzima jer koji će nam sakati DSL net kad već koristim i plaćam ZLOrion optiku i ne bih sigurno sa 500 Mbps išao nazad na 50 Mbps, pa ni za džabe kad je.

Ovde kod nas ima i Supernova optika pa koliko sam ispratio ćaletove avanture sa MTS promoterima nisu mu do sad nudili Supernova pakete. Ja bih svakako bio i protiv toga jer smrt CG-NAT--u bre 😂😂😂😂 A i Supernova je objektivno ZLOrion v2.0 samo pride i preskupo za to što nudi, pored toga što je i podrška u slučaju problema tragikomična.

Zezam se, znam da ne može optika ako nije sprovedeno u zgradi, nego to iz onog filma "hoću svoj deo nećete da me prevarite" :)

U Bangkoku u stanu imam 1/1 Gbps za nešto oko15 dolara mesec, eh.

pa prebacili su te ne cg nat

Samo jednu liniju mi je izbacio.
Kod:
  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  i-p-adre-sa.dynamic.isp.telekom.rs [i.p.adre.sa]

Pozdrav. Istekao mi je ugovor od 24 meseca za box 4 crveni još pre nekoliko meseci. Stižu mi i dalje računi oko 6000 dinara jer se nisam odjavio. Mogu li zadržati samo optički internet a ukinuti mobilni telefon i tv? I to nastaviti plaćati po plaćati po nekoj razumnoj ceni bez ugovora? Ukoliko neko zna nek piše. Svaka pomoć fobro došla. Hvala.

Mogu li zadržati samo optički internet a ukinuti mobilni telefon i tv?
Net + fixni telefon možeš . Bez usluge fixne telefonije u MTS-u možeš da imaš samo mobilnu tarifa. = ako hoćeš kućni net moraš da platiš i 660 din za fixni.

Podrazumeva se da moraš da odeš lično u poslovnicu i podneseš zahtev za raskid tog Box4 ugovora (istekla ti je ugovorna obaveza a ne ugovor ;) ugovor važi na neodređen period tj sve dok ga ne raskineš) i potpišeš novi ugovor za usluge koje hoćeš da zadržiš tj nastaviš da koristiš.

• Like
Reagovanja: iOS
Napisao ti je lepo @shamanNS za razliku između ugovora i ugovorne obaveze i bazičnog uslova za svaku jihovu uslugu, a to je fiksni telefon 😃

Traži u poslovnici da ti raskače broj mobilnog i sve usluge iz box paketa i kombinuj kako tebi odgovara u okviru ponuđenih paketa i usluga, ali računaj da nikad ne može da bude ista cena usluga bez i sa potpisanom ugovornom obavezom na određeni period 😃

Hvala ali nije HBO toliko bitan. Ako im placam najskuplji paket, onda bi trebalo, kao i do sada, da imam bukvalno sve a ne da mi nude kao neki izbor...

I, seca li se neko kako je bilo ranije u vezi WIFI ekstendera?! Da li se kupovao ili iznajmljivao za 1din? Sada pise da se iznajmljuje ali cini mi se da je ranije pisalo da se kupuje. Imam ga negde, pa ako treba da im vratim...
Kupovao se za dinar, a onda im je "nestajao" i jedno vreme nije mogao uopšte da se dobije (uz komentar "Jeste pripada vam ekstender ali ga mi trenutno nemamo na stanju") , tako da je bio više kao marketing šargarepica 🙄. Ne znam da li je iko dobio taj famozni extender u poslednjih godinu dana. Zgodna spravica svakako.

Pozdrav. Istekao mi je ugovor od 24 meseca za box 4 crveni još pre nekoliko meseci. Stižu mi i dalje računi oko 6000 dinara jer se nisam odjavio. Mogu li zadržati samo optički internet a ukinuti mobilni telefon i tv? I to nastaviti plaćati po plaćati po nekoj razumnoj ceni bez ugovora? Ukoliko neko zna nek piše. Svaka pomoć fobro došla. Hvala.
Možeš da predješ na Yunet. Može i bez UO ili na 6,12,24m. Možda da uzmeš na 6 meseci da ne bi plaćao priključnu taksu.

tema na forumu

Нема нових акција за 4К пакет? Од 15.11. креће наплата?

Нема нових акција за 4К пакет? Од 15.11. креће наплата?
Ako ga opet produže…Možda naplata nikad ni ne počne… Jer realno nema ni smisla naplaćivati tako nešto čemu treba da težimo da bude default…Pogotovo što bi naplaćivali 700 dinara za 3 kanala, to im niko živ neće plaćati…

Travel 4k,nije loš,medjutim produkcija je jad i beda.Neki Turista bi bolje odradio prikaze i putopise.
Eurosport 4k,je dobar,samo kada se na terenu,nalaze 4k kamere i dobra oprema,US Open na primer,dok većina sadržaja ima lošu sliku.
Love and Nature,ima očajnu sliku.
Newsmax Balkans domaći 4K kanal,napravio je bolje i kvalitetnije putopisne reportaže od ova dva gore kanala,negde po kvalitetu slike, negde i po produkciji.
Sve u svemu,nije vredno tih para,ako krene naplata.

Koliko vidim,hvale se novim simetričnim brzinama,dok je najači zlatni paket, bez te simetrije,1000/500.

Poslednja izmena:
Da samo najjaci paket je bez simetrije ja ga imam, a nadam se za 2 god da ce i taj da bude simetrija pa da nastavim mada je dobar i ovaj.
Danas stize novi ont wifi6 pa cemo da vidimo kako baca i koliko cu izvuci, a trebalo bi svih 1000/500 ovaj sad(wifi 5) baca max 620/420, upload i djene djene ,ali download skoro pola ga nema🤨
Nadam se od danas da ce biti kako treba

@ekoguard javljaj obavezno utiske i koji je tačno model, planiram početkom sledećeg meseca da uzmem isti paket, pa da znam šta da im tražim. 🙂

Da samo najjaci paket je bez simetrije ja ga imam, a nadam se za 2 god da ce i taj da bude simetrija pa da nastavim mada je dobar i ovaj.
Danas stize novi ont wifi6 pa cemo da vidimo kako baca i koliko cu izvuci, a trebalo bi svih 1000/500 ovaj sad(wifi 5) baca max 620/420, upload i djene djene ,ali download skoro pola ga nema🤨
Nadam se od danas da ce biti kako treba
Kakav novi ont? Ajd javi model i utiske. Ja imam box4 zlatni i ont bridgovan na Asus GT-AX 6000 i izvlaci maximum lan i wifi6.
Jesi tek uzeo box4 ili u toku UO menjas ont i kako?
Jel aktivni korisnici dobijaju upgade na simetricni net ili samo novi, jasno mi je da 1000/500 moj (ne postoji simetricni za sad).

Juče zvali, ističe mi 21.11 BOX crveni. Devojka predložila 1 mesec za dinar, posle negodovanja predložila 3 meseca po 50%. Rekoh nisam zainteresovan, imam bolju ponudu. Ostavila me na vezi da vidi šta može i ponudila 14 meseci po 50%. Rekoh ne hvala. Čujemo se neki drugi put.

Žalba na promenu cena paketa MTS, ako si pod UO, je prolazila početkom ove godine.
jel‚¨ ste se čuli posle, jel stigla neka nova ponuda ili ne.
pitam jer danas mi ističe box crveni, pa dal da očekujem poziv?

@zoograf ako ti danas ističe optički boks, svrati u bilo koji MTS i traži zahtev izdavanja IDP broja, ne pominji zahtev raskida.
Ostavi mob kontakt i zovu te nazad kroz dan-dva sa ponudom 50% na 24 meseca.

A ako imaš bakarni boks, traži zahtev izdavanja MIK i ostavi mob kontakt.
Tu varira koliko daju meseci 50%, 8-16 meseci, sve zavisi ko se javi i koliko je voljan da učini.

Nazad
Vrh Dno