Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

… hehe, random copy-paste, pa ih mrzelo da vraćaju… bitno je samo da je skuplje, ovi detalji im prolaze bez da trepnu…

Momačke cene. Isplati se jedino uz 50% popusta na čelu UO. Tako će i biti ili prelazak kod konkurencije za 12-13m po 1din. Naderali su oni samo koji neće da se cimaju ili ne znaju da se snađu.

Nema više ništa svetlo ili tamno samo crveni (6599/7299), plavi (6999/7699), beli (7599/8299) i zlatni

Значи Бокс 3 на ВДСЛ-у лагано 5000 динара.
Ништа, драги МТС-у, у фебруару певамо ону стару, добру "Растајемо се ми...."
Има да муљам са нечијим интернетом (Орион, Беотел, Астра. Јунет) и Орион ТВ-ом (апликацијом) и никад превазиђеним фиксним код Телекома....Бокс made by me, myself and I (опет повољнији од МТС-ових супер, хајпер пакета у којима и на ВДСЛ-у и на оптици имаш исту цену).

Ako je ovo stari cenovnik https://mts.rs/Binary/1967 onda se cena najjaceg Box 3 nije menjala tj cena bez ugovora je sad cena sa ugovorom, znaci 500 din poskupljenja ravno? Lepo su to zamaskirali

Jel uspeo neko da nađe taj paket od 10 Gb/s na sajtu? Čisto me zanima cena i ponuda, ali ne uspevam da ga iskopam još uvek? :)

Box 2 sa netom, skup preskup, zamislite...

Box2: 20/4 ili 200/200 - 3000 dinara
Box2: 50/8 ili 400/400 - 3200 dinara

Jadni ljudi sa ADSL/VDSL gde ne moze bar 50Mbps...

Box3 bez mobilnog:
Box3 S: 20/4 ili 200/200 + osnovni TV i 1 paket dodatno besplatan - 4600 dinara
Box3 S: 50/8 ili 400/400 + osnovni TV i 2 paket dodatno besplatan - 5000 dinara
Box3 S: 100/10 ili 600/600 + osnovni TV i 3 paket dodatno besplatan - 5700 dinara

Moj box Zlatni poskupeo je 300 din, zbog?
Jedino sto su podigli GB i to 2 za Zonu 0, sve ostalo isto i to vredi povecanja od 300 din, po meni ne vredi, svakako je imam jos pune 2 god do kraja UO ove sad, ako ostane ovako do 13.10.2026 ja se spustam na box manji za jedan broj em jeftiniji em ima veci UL razume se uz 24x50% sve preko toga nisu realne cene.
Manda94 rece bice novi box od 10Gb a takav ne postoji bar ne jos uvek.(javno)

A valjda ce da stanu negde znam ja da smo mi ekonomski tigar i znam ja da Lucic to misli ali....

Ne pita se nista Lucic obican pion na sahovskoj tabli.
Uzeli su milijardu kredita, drakonski poskupeli ma ne nisi u velikoj buli uopste. Prosto, toliko nam treba podelis i eto novih cena. 🤣

Ne rekoh da se on ista pita, vec da misli da smo ekonomski tigar i da nam dizu cene zbog toga.

Они меншчини креирају пакете у real time, опет скинули инфо за Бокс 3 на сајту.

Yunet eto me u februru.

Da li je realno da mi naplaćuju dodatni STB uređaj(1+1)? BOX 4 Plavi lite paket

Možda čitaju reakcije ovde na forumu, pa prema tome menjaju ponude :)

@krupac podnesi reklamaciju preko MTS portala, brzo to reše.
Mom teči se isto to desilo, nakon što je obnovio optički box sa 50% na 24m, krenuli su da mu naplaćuju dodatni STB pa su odmah ispravili to

Nazad
Vrh Dno