Ti moras obavezno da imas aktiviran net limit da mogu ostalih cetvoro da koriste uslugu 200gb. Logicno ako ima prestanes placati 150 dinara , da ce ostalima iskljuciti deljen net. Nema dzabe 200gb nego da se placa 750 dinara mesecno. Zato su to i uveli od svakog po 149 dinara.Da li neko ima iskustva, ako se deaktivira Netlimit na broju nosiocu 4 u box 4,da li ce automatski biti uklonjeni brojevi sa kojima deli net?
Ima, ima, uvek ga je bilo nego im je to novina, na celetov box sa omorikom 12 nakaceni su bili keva (isto omorila 12),klinac (kontrola troskova) i to subodavno nakaceni u to vreme se nije placao net limiter, jer apsolutno nije bilo potrebe,ni na jednom od tih brojeva, a pogotovo sto KT ni nema limiter. Prosli mesec i cerkici uzmem KT sa planom da ce i nju pokriti net iz boxa, medjutim sad vec nece da moze, morao je na broju koji je nosilac boxa da se aktivira net limiter i samo on placa tih 149 din, a ne svaki broj.Ti moras obavezno da imas aktiviran net limit da mogu ostalih cetvoro da koriste uslugu 200gb. Logicno ako ima prestanes placati 150 dinara , da ce ostalima iskljuciti deljen net. Nema dzabe 200gb nego da se placa 750 dinara mesecno. Zato su to i uveli od svakog po 149 dinara.
Svi brojevi kojo su dodati u boxu, nemaju net limiter, KT sama po sebi nema, ne postoji za KT, a na o12 je deaktiviran.Ne, svako posebno mora da deaktivira.
Ne vazi, ali ako odlucis sada da dodas jos neki broj vazice, ovaj slucaj kao sto je i kod mene bio.@PapaBear66
I ja imam box za stare korisnike ne vazi , nema toga u nasim ugovorima. Ali kad potpises sledeci ugovor ako ostanes u Mts-u to te ceka.
12 meseci za dinar.Sta mogu novi korisnici dobiti sada?
Preko akvizitera samo ili?12 meseci za dinar.
Ne mogu sad da nadjem, ali mislim da sam negde na sajtu procitao da noseci broj , i brojevi koji imaju omoriku moraju imati net limit, i da se to ne odnosi na kontrolu troskova..Ti moras obavezno da imas aktiviran net limit da mogu ostalih cetvoro da koriste uslugu 200gb. Logicno ako ima prestanes placati 150 dinara , da ce ostalima iskljuciti deljen net. Nema dzabe 200gb nego da se placa 750 dinara mesecno. Zato su to i uveli od svakog po 149 dinara.
Ne, nisam u toku uopste vec koju godinu.Ne, ostavio sam kontakt na sajtu da me pozovu za novi paket, zatrazio sam box 2 ili 3 600/300 za koji daju veci benefit. I rece 3, tu sam vec poludeo, + 9 dakle 12 i spusti se pritisak… Svi akviziteri koju su obigravali ranije u mom regionu ne rade vise…
Ne znam da li ispratio yunet kao opciju?
Aha, hvala. Za mene bi znacilo ali treba za ljude koji "hoce" i tvFixna IP adresa i samo net paketi, vise na:
Yunet optika - mts
Danas je na forumu @mileta92 ovde primetio da provajder Yunet nudi optičke pakete kako kaže preko mts optike. Ovo treba proveriti, ali vrlo verovatno da ovo jeste tačno, jer se nekako spisak dostupnih mesta pri proveri dostupnosti na konkretnoj adresi prilično poklapa sa pokrivenošću mts optike...forum.benchmark.rs
Ima tv, cena 1499 na ugvoor 6,12 ili 24 meseca.Aha, hvala. Za mene bi znacilo ali treba za ljude koji "hoce" i tv
Hvala za MTS tip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari