Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ok hvala, a sad sam samo u nedoumici dal' sam mogao da imam samo tv + mob, tj može li tv ako bi ukinuo i net i fiksnu liniju? Gotovo je već, pitam onako...

Ne mozes da ukines fixni! Sve ostalo je manje vise izvodljivo...

@capone
Sve zavisi na koliko televizora ti treba tv , i nije kasno , ako sad raskines ugovor platices za jedan mesec razliku do pune cene.
Mene pre 21 mesec zeznuli i potpisao na 18 meseci po dinar. Sad cu traziti 20 meseci po dinar , taman koliko su poskupeli.
Meni treba na 1 televizor po nekad tv, uglavnom nemam vreme , a pretezno gledam stremio nekad hbo i netflix. Bitno da imas alternativu kakvu takvu ako ih otkazes.

Ništa ako ne može tv bez fiksnog... Inače dva televizora (glupa) se koriste uglavnom samo za sportske programe (arene i eurosport).

U mts-u sam. Ugovor za box4 ističe za par dana. Na koji način da dobijem taj IDP broj. Idem u mts poslovnicu i tražim ili u recimo yettel poslovnicu?

Je l uspeo neko da kupi tag preko box a i da donesu kuci...85 din mesecno. Sistem baguje dan drugi...

Screenshot_20240906_002032_Chrome.jpg

Da li neko ima iskustva, ako se deaktivira Netlimit na broju nosiocu 4 u box 4,da li ce automatski biti uklonjeni brojevi sa kojima deli net?

Da li neko ima iskustva, ako se deaktivira Netlimit na broju nosiocu 4 u box 4,da li ce automatski biti uklonjeni brojevi sa kojima deli net?
Ti moras obavezno da imas aktiviran net limit da mogu ostalih cetvoro da koriste uslugu 200gb. Logicno ako ima prestanes placati 150 dinara , da ce ostalima iskljuciti deljen net. Nema dzabe 200gb nego da se placa 750 dinara mesecno. Zato su to i uveli od svakog po 149 dinara.

Ja imam box4 zlatni i dva tel kontrola troskova zakacena za deljenje 100GB,
Svi placaju cenu koja je za paket nema nista dodatno a aktivirana je kontrola troskova.
Ili je to za box4 zlatni free?

Ti moras obavezno da imas aktiviran net limit da mogu ostalih cetvoro da koriste uslugu 200gb. Logicno ako ima prestanes placati 150 dinara , da ce ostalima iskljuciti deljen net. Nema dzabe 200gb nego da se placa 750 dinara mesecno. Zato su to i uveli od svakog po 149 dinara.
Ima, ima, uvek ga je bilo nego im je to novina, na celetov box sa omorikom 12 nakaceni su bili keva (isto omorila 12),klinac (kontrola troskova) i to subodavno nakaceni u to vreme se nije placao net limiter, jer apsolutno nije bilo potrebe,ni na jednom od tih brojeva, a pogotovo sto KT ni nema limiter. Prosli mesec i cerkici uzmem KT sa planom da ce i nju pokriti net iz boxa, medjutim sad vec nece da moze, morao je na broju koji je nosilac boxa da se aktivira net limiter i samo on placa tih 149 din, a ne svaki broj.
Ne, svako posebno mora da deaktivira.
Svi brojevi kojo su dodati u boxu, nemaju net limiter, KT sama po sebi nema, ne postoji za KT, a na o12 je deaktiviran.
@PapaBear66

I ja imam box za stare korisnike ne vazi , nema toga u nasim ugovorima. Ali kad potpises sledeci ugovor ako ostanes u Mts-u to te ceka.
Ne vazi, ali ako odlucis sada da dodas jos neki broj vazice, ovaj slucaj kao sto je i kod mene bio.

Sta mogu novi korisnici dobiti sada?

Ne, ostavio sam kontakt na sajtu da me pozovu za novi paket, zatrazio sam box 2 ili 3 600/300 za koji daju veci benefit. I rece 3, tu sam vec poludeo, + 9 dakle 12 i spusti se pritisak… Svi akviziteri koju su obigravali ranije u mom regionu ne rade vise…

Ne znam da li ispratio yunet kao opciju?

Ne mogu sad da nadjem, ali mislim da sam negde na sajtu procitao da noseci broj , i brojevi koji imaju omoriku moraju imati net limit, i da se to ne odnosi na kontrolu troskova..

Imam BOX4 pod starom UO/tarifom i pridružena 3 KT za koje sam potpisao pre par dana novu UO na god dana. Deli se po starom ugovoru 100 GB. Ni jedan broj nema aktiviran Net Limit. Izgleda da po novom ugovoru, sem duplirane količine podataka za deljenje, svi brojevi moraju imati aktiviran Net Limit. Dakle, 1 + 3 pa sve X cena Net Limit usluge.

Uslov za korišćenje ove usluge je aktivirana usluga Net Limit, kako za osnovni, tako i za pridružene brojeve.

Dedi ističe Box4 za tačno mesec dana, zvali su ga danas da obnovi ugovor po istoj ceni (oko 4500 dinara), kad možemo da zatražimo IDP broj da bismo dobili popust, beše treba da se plati poslednji račun iz ugovorne obaveze?

Ne, ostavio sam kontakt na sajtu da me pozovu za novi paket, zatrazio sam box 2 ili 3 600/300 za koji daju veci benefit. I rece 3, tu sam vec poludeo, + 9 dakle 12 i spusti se pritisak… Svi akviziteri koju su obigravali ranije u mom regionu ne rade vise…

Ne znam da li ispratio yunet kao opciju?
Ne, nisam u toku uopste vec koju godinu.
Sta je posebno za YuNet?

Fixna IP adresa i samo net paketi, vise na:

Fixna IP adresa i samo net paketi, vise na:
Aha, hvala. Za mene bi znacilo ali treba za ljude koji "hoce" i tv :(
Hvala za MTS tip.

Imam BOX plavi, u novembru mi ističe ugovor.Planiram da predjem na BOX beli, jutros bio u MTS- u, njihova ponuda za novi ugovor je 10 meseci 50 % pretplata. ( bakar)

Taman hteo da ti napišem da čekaš kraj ugovora i tražiš IDP,ali na kraju si napisao da si na bakru.Mislim da je 50% upola cene 10 meseci maksimalno što možeš dobiti.Nek me ispravi neko ako grešim.

Nazad
Vrh Dno