Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam rekorder izgleda. Mojima bi viši račun bio za 2200, isto box4 crveni.

A ovo za @mlax37 to što nekome nude 18m gratis, a nekome ništa ili u vezi zadržavanja iste cene, je njihova poslovna politika. I tu niko ništa ne može. Aludiram na to, zašto tebe možda teraju na raskid. Njihov blef je vrlo kratak i očigledan i uglavnom se završi tako što pristaju na zadržavanje cene iz aktuelne UO, pa mi je ovo baš čudno kako su ti rekli.

Mislim da se ne bi trebalo plašiti ni tog raskida, posebno što ti je sbb već tu, ako ne želiš u yettel, ali opet 12m gratis nije malo. Nemam vremena da probunarim po yettel temi u vezi te famozne njihove televizije, ali i dalje mi nije jasno da li je toliko loša platforma i da oni ništa ne rade povodom toga. Ja sam bio spreman ići na yettel paket svakako, da mts nije zadržao postojeću cena paketa.
 
Cao narode,

Istice mi Box 4 ugovor za 3 dana i bas bi mi znacila vasa preporuka.
Mozete li me posavetovati kako da ispregovaram sa MTS-om? Sta je realno da im trazim, koliko popusta, besplatnih meseci... neka druga opcija?

Paket koji mi najvise odgovara u trenutnoj postavci stvari je BOX 4 Plavi Lite. Kad sam potpisivao ugovor sa njima dali su ukupno tri stb box-a, a realno mi trebaju samo dva.
Hvala!
 
Optika ili xdsl?
 
Mogu li novi korisnici izboksovati nešto slično (50%), za Box2/Box3 (bez tva), eventualno preko agenta ?
Pod "novim" bez fiksnog i neta, imam mobilni.
 
@ironmanbg

Sestri agent mogao da ponudi box paket 6 meseci po dinar, supernovu 12 meseci ali tu nema njihova optika, ili uz fixni 24 meseci po dinar tv i net. Ali sestra kad odlazila iz telekoma odjavila fixni tako ide u sbb za 12 meseci po dinar.
 
Cao narode,

Istice mi Box 4 ugovor za 3 dana i bas bi mi znacila vasa preporuka.
Mozete li me posavetovati kako da ispregovaram sa MTS-om? Sta je realno da im trazim, koliko popusta, besplatnih meseci... neka druga opcija?

Paket koji mi najvise odgovara u trenutnoj postavci stvari je BOX 4 Plavi Lite. Kad sam potpisivao ugovor sa njima dali su ukupno tri stb box-a, a realno mi trebaju samo dva.
Hvala!
Dan po isteku ugovora otiđi do mts poslovnice i zatraži IDP broj . Ne mogu ti oni to dati , ali ce te neko nazvati da pita da li stvarno raskidas ili postoji opcija da ostanes .
U poslovnici će pitati da li raskačinjes sve usluge , pa mozes i reci sve .
 
Kako bese ide za one ugovore od 30m?
Istice mi ugovor u aprilu pa pravim rezervnu varijantu. Zvao yettel i nude mi 12x1 na ugovor od 30m. Da li bih mogao da koristim tih 12m pa da raskinem ili ima neka zackoljica kojom su se zastitili?
 
Samo imaj u vidu da je televizija u Yettelu katastrofalna, da ne budes kao jedan u Yettel temi sto smara non stop kako je lose i kako sa svakom nadogradnjom 5 stvaari zeznu.

Ako vec prelazis onda uzmi dve razlicite usluge, yettel hipernet optiku i sbb televiziju.
Ja vec sad imam mts i sbb televiziju. Znam da nije najsrecnije resenje ali ionako meni mts tv sluzi za AS kanale samo to tamo gledam a drug ima kafic sa yettel optikom i AS bas mo i sinoc gledali fudbal zadovoljavajuce je na mts je kvalitetnija slika.
 
Meni su u roku od 24 sata uvazili molbu da nastavimo saradnju po ugovorenim uslovima, email adresa [email protected].
 
Mene zvali nakon mejla i obecali kule i gradove samo da ide nova cena, kao da nisu citali sta je napisano.

Samo hocu da ostane stari paket, hbo, 3 stb za istu cenu do kraja ugovora... pa cemo videti kako cemo posle...

Nevoljno je sluzbenica mts a, popunila zahtev sta trazim i rekla da ce me obavestiti za 8 dana...
 
I mene su takođe kontaktirali nakon mejla, mada u mom slučaju nisu zatezali nešto priču pošto meni ističe ugovorna obaveza 15.04.2024. Razlika u ceni i nije neka za ovaj period, ali iz principa ne želim da im dam ni to više novca.
 
Ovaj novi box 4 plavi više nema HBO? Znači ovom migracijom ostajemo bez te usluge a dižu cenu. 😅
 
Mene danas zvali iz Yetela, nude net, sa ili bez tva sa 12m po dinar, ja bih svakako ostao kod MTS, da li će mi to poslužiti kao argument za pregovaranje? Trenutno imam samo mobilne brojeve kod kod MTS.
 
Ovaj novi box 4 plavi više nema HBO? Znači ovom migracijom ostajemo bez te usluge a dižu cenu. 😅
Plus na to dodatni stb box, tipa ja sam imao u starom paketu 3 stb, sad u novom 2. I taj treći će da naplate dodatno+hbo, hbo max+poskupljenje..,.
 
Neće ti to pomoći jer nemas njihove proizvode na optici već samo postpaid, da imaš lopticu pa još da ističe ugovor pa d tražiš Idp broj za prelazak kod Yettel-a, e to bi bilo dobro, ovako ne.
 
Nema to veze sa premijer ligom već su svi oni poskupeli svoje usluge, kako HBO tako i sve druge platforme tako da moraju i oni ili da odvoje da se plaćaju posebno.
 
Možeš ti da se smeješ koliko hoćeš ali je tako, i nije samo to poskupelo, sve je poskupelo i svi operateri dižu cene. E sada da li je opravdano toliko poskupljenje to je već drugo pitanje. Mts i ostali nisu socijalne ustanove pa da rade sa nulom ili minusom, svi rade da zarade jer i kada plate skaču, inflacija, struja i sve ostalo neko te plate radnicima mora da plati a to smo mi korisnici. Naravno niko ne primorava da budeš njihov ili bilo čiji korisnik, imaš izbora pa biraj šta ti je najpovoljnije.
 
Jel u toj žalbi koju šaljete imejlom navodite neki stav zakona ili samo sročite žalbu tipa "Molim vas da mi cena paketa ostane ista do kraja UO, inače podnosim zahtev za raskid" ili slično?

Otac ima UO za BOX 3 do oktobra, a od marta mu ide poskupljenje od 600 RSD ako sam dobro ukačio, pa da probam da pišem...
 
U skladu sa članom 131 Zakona o elektronskim komunikacijama ovim putem izjavljujem da kao korisnik nisam saglasan sa navedenim izmenama, pa iz tog razloga podnosim zahtev za raskid pretplatničkog ugovora bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom.
 
Nazad
Vrh Dno