@Miki Ue
Od kako sam se registrovao na ovaj forum (pise datum), ukljucio sam se u pricu, i veoma s paznjom svaki post procitam. Sobzirom da nemam mts, a pokusavam (eventualno) da predjem sa SBB na Mts, veoma sam detaljno se u poslovnici mts-a raspitivao oko te "funkcije varacanja 7 dana unazad". Ono sto mi je konacno receno, da se ta funkcija ne naplacuje (za paket koji bih ja, eventualno, hteo da se pretplatim) u BOX 3 paketu "Fiksna + Net 50/Net 400 + TV Plus" tj kao potpuno nov korisnik. E sad ono sto ja jos uvek ne znam, i pokusavam od svih Vas na ovom forumu da saznam je sledece, koliko je tih uopste tv kanala obuhvaceno tom pricom da se moze vracati program unazad 7 dana? Razumeo sam da, posto sve to ide preko LAN kabla, da se mogu svi kanali vracati unazad (tako barem funkcionise EON box na SBB), ali sam u ociglednoj zabludi, pa evo ukoliko mozes, pomozi mi da saznam tu informaciju, koliko se tih tv programa moze gledati unazad, ili jos bolje, prosledi mi ili temu ili neki link sa mts-a gde to moze da se vidi?