Nisu ponudili ništa, samo su zvali da pitaju da li možemo da se nekako dogovorimo da ne raskidam ugovor. Tražio sam optiku umesto adsl 20 mbps.
Mejlom,
[email protected]
Zahtev sam podneo na osnovu toga što sam plaćao jednu cenu do sada a od 1.3.2024.ce biti druga cena.
Ostavljam ovde dopis kako sam poslao,tu sve piše koji paket sam imao i koja je stara a koja nova cena,nekome može poslužiti za slanje dopisa za raskid.
Poštovani, dana 01.02.2024.godine na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/ vesti/servisne informacije objavili ste informaciju da će od 01.03.2024.godine važiti aktuelni paketi iz komercijalne ponude.Na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/Dokumenta i uputstva/Cenovnici objavljena je informacija o svim novim aktuelnim paketima box ponude, gde su objavljene i nove cene, kao i matrica prelaska sa starih na nove aktuelne pakete.
Na broju telefona 0123456 koristim uslugu box 4 paketa, u koji je uključena usluga fiksne telefonije, internet brzine 20mbps, omorika 3 tarife za postpejd broj 064/0101010 i gratis televizije sa osnovnim start hd iris paketom, koji po potpisanom ugovoru od 1.7.2022.godine košta 3.649,00 dinara. Po novom cenovniku napred navedeni paket će od 01.marta 2024.godine biti skuplji i nova cena će biti 3.799,00 dinara bez, odnosno 3,699,00 dinara sa uključenim e računom.
U skladu sa članom 131 Zakona o elektronskim komunikacijama ovim putem izjavljujem da kao korisnik nisam saglasan sa navedenim izmenama, pa iz tog razloga podnosim zahtev za raskid pretplatničkog ugovora bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom. Molim za odgovor kao i za dalju proceduru u vezi raskida i vraćanja opreme.