Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sad potrazio ugovor kada sam ga potpisao pise 2022V3-Box 4 Beli 26.12.2022.
Sta im je to 2022V3
Nebitno oticu do poslovnice i podneti pisani dokument za raskid ugovora zbog bitne promene odredbe ugovora .
Zacinicu pisanijem sa sajta Efektive čl taj i taj i to i to , ali 2022V3 nznm sta i m je a zanima me .
Ko zna neka napise
Hvala

Kao sto rekoh u SMSu koji salju kao obavestenje o zaduzenju, pise. Verovatno su racuni stampani pre odluke, stici ce uz sledeci, ne brini :)
Pa ako stigne uz sledeći onda ne može da poskupi od 1.3., već od 1.4. A to za sms, možda je dovoljno ali mislim da to dobijaju samo korisnici mobilne telefonije

Sta im je to 2022V3
Nebitno oticu do poslovnice i podneti pisani dokument za raskid ugovora zbog bitne promene odredbe ugovora .
Zacinicu pisanijem sa sajta Efektive čl taj i taj i to i to , ali 2022V3 nznm sta i m je a zanima me .
Ko zna neka napise
Hvala
realno mislim da se bez bar 30 - 40 000 ljudi nista nece postici, a toliko ljudi se nikad organizovati nece. Evo recimo licno sam samo par meseci pred istek i vec sam bio spreman za nove cene, al opet nije u redu sve ovo
Pa ako stigne uz sledeći onda ne može da poskupi od 1.3., već od 1.4. A to za sms, možda je dovoljno ali mislim da to dobijaju samo korisnici mobilne telefonije
ja sam Box 4

Ja sam podneo online zahtev za raskid u petak, zvali me danas iz cc pitaju da se nagodimo, malo se cenkali kao na pijaci, ali sam ostao pri zahtevu za raskid. Videćemo šta će odgovoriti na mejl.

Ja sam podneo online zahtev za raskid u petak, zvali me danas iz cc pitaju da se nagodimo, malo se cenkali kao na pijaci, ali sam ostao pri zahtevu za raskid. Videćemo šta će odgovoriti na mejl.
Kako se podnosi online zahtev za raskid? Baš me mrzi da se zezam i čekam u poslovnici

Na osnovu čega si podneo zahtev. Koji paket, na koji se migrira, koliko do isteka UO , koliko je povećanje cene u tvom slučaju? Pomoglo bi ostalima mnogo, ako si već i pozvan zbog istog?

Sta im je to 2022V3
Ko zna neka napise
Hvala
Nemam pojma kojiko si plaćao, ali sve ima u tabeli. Od ovog odbiješ 100din za el račun.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    5.5 KB · Pregleda: 58
I dalje najbolja opcija, gde god je moguće: optički internet i sve ostalo može da se iskombinuje… sad bar ima mobilnih paketa, TV… fixni je u velikoj većini slučajeva višak, jedino Xdsl gde nemaš izbora… meseci za dinar i ugovorne obaveze u Box paketima kod nas su preskupi, jednostavno te opelješe posle nekog vremena… a, ovo aktuelno poskupljenje je dranje kože…

Dobio sam racun za januar bez ikakvog obavestenja o poskupljenju.
Koliko vidim moj BOX 4 Plavi (v1) migrira na.....2023v2_Box4 Plavi (Fiksni +Net 600 +IrisTV Plus + Omorika 50) sa cenom od 6.599 (6.499 sa eracunom)
Znaci da ce poskupljenje izaci 300 din mesecno, sa promocijom 50% je 150 din. Posto mi je ovo najbolja opcija procice im ovo poskupljenje.
Bitno je da nece cackati promocije i dodeljene povoljnosti.

A otkud znaš da neće dirati dodeljene povoljnosti-popuste? Ono obaveštenje na kraju tabele migracija je okruglo pa na ćoše i ne može se nedvosmisleno zaključiti da će ostati 50%

Meni nije dvosmisleno lepo pise da nastavljam sa promocijom.
"Napomena: Korisnicima koji su pod ugovornom obavezom, a nisu iskoristili dodeljene povoljnosti, ili imaju po ugovoru stalni popust na mesečnu naknadu, se nakon promene paketa i pojedinačnih usluga nastavlja primena neiskorišćenih povoljnosti."

Sada su me zvali iz podrske i 50% popusta , paket poskuoljuje na 7800 d .
Ostacu , i kupicu telefon

Mene su isto zvali 16 meseci po dinar mi ostaje a cena mi nakon tog perioda skače za 300din

Svako kome cena paketa ode gore , kod bilo kog operatera u toku ugovorene obaveze ima pravo na raskid ugovora u roku od 30 dana od dana objavljivanja ili do početka primene novih uslova. Posle se smatra da ste pristali na iste uslove automatski. Prosto rečeno, kome ne odgovara i ima drugog provajdera treba do 01.03. da podnese zahtev za raskid usluge (ugovora). Ima potpuno pravo na to u koliko mu je promenjena cena UO.
7800 je cena bez UO za Box4 Beli.
Da samo što on to slabo razume. Plača 7199din uz elektronski račun.

Svako kome cena paketa ode gore , kod bilo kog operatera u toku ugovorene obaveze ima pravo na raskid ugovora u roku od 30 dana od dana objavljivanja ili do početka primene novih uslova. Posle se smatra da ste pristali na iste uslove automatski. Prosto rečeno, kome ne odgovara i ima drugog provajdera treba do 01.03. da podnese zahtev za raskid usluge (ugovora). Ima potpuno pravo na to u koliko mu je promenjena cena UO.

Da samo što on to slabo razume. Plača 7199din uz elektronski račun.
Od 1.03.2024. cena paketa skace na 7800 din , na sajtu je trenutno vazeca cena paketa .

Na sajtu da si pažljivo pogledao video bi da je 7800 cena bez UO, a cena sa UO je 7200. I na nju ti računaju tih 50% popusta.

Nisu ponudili ništa, samo su zvali da pitaju da li možemo da se nekako dogovorimo da ne raskidam ugovor. Tražio sam optiku umesto adsl 20 mbps.
Kako se podnosi online zahtev za raskid? Baš me mrzi da se zezam i čekam u poslovnici
Mejlom, [email protected]
Na osnovu čega si podneo zahtev. Koji paket, na koji se migrira, koliko do isteka UO , koliko je povećanje cene u tvom slučaju? Pomoglo bi ostalima mnogo, ako si već i pozvan zbog istog?
Zahtev sam podneo na osnovu toga što sam plaćao jednu cenu do sada a od 1.3.2024.ce biti druga cena.
Ostavljam ovde dopis kako sam poslao,tu sve piše koji paket sam imao i koja je stara a koja nova cena,nekome može poslužiti za slanje dopisa za raskid.

Poštovani, dana 01.02.2024.godine na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/ vesti/servisne informacije objavili ste informaciju da će od 01.03.2024.godine važiti aktuelni paketi iz komercijalne ponude.Na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/Dokumenta i uputstva/Cenovnici objavljena je informacija o svim novim aktuelnim paketima box ponude, gde su objavljene i nove cene, kao i matrica prelaska sa starih na nove aktuelne pakete.
Na broju telefona 0123456 koristim uslugu box 4 paketa, u koji je uključena usluga fiksne telefonije, internet brzine 20mbps, omorika 3 tarife za postpejd broj 064/0101010 i gratis televizije sa osnovnim start hd iris paketom, koji po potpisanom ugovoru od 1.7.2022.godine košta 3.649,00 dinara. Po novom cenovniku napred navedeni paket će od 01.marta 2024.godine biti skuplji i nova cena će biti 3.799,00 dinara bez, odnosno 3,699,00 dinara sa uključenim e računom.
U skladu sa članom 131 Zakona o elektronskim komunikacijama ovim putem izjavljujem da kao korisnik nisam saglasan sa navedenim izmenama, pa iz tog razloga podnosim zahtev za raskid pretplatničkog ugovora bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom. Molim za odgovor kao i za dalju proceduru u vezi raskida i vraćanja opreme.

Ccc, kakav šljam 😂😂 Ladno su u SMS obaveštenju linkovali samo početnu stranicu MTS sajta. I naravno bez spominjanja prava korisnika.

To je najgore. Nijadan operater nece to da napise, a svi dizu cene. Treba medijski da se isprati i da se gradjanima kaze sta mogu i kako. Ja bi u aprilu uzeo bolovanje da radim u mtsu, samo da izbegnem cirkus besnih gradjana koji ne kapiraju sta se desilo, i sta se desava.

Ako je sad vazno reci i ovo, i kod SBB-a ista prica je pokrenuta, na drugom forumu tece potpuno ista prica sa korisnicima SBB usluga, i kao da su jedni druge kopirali, tako i SBB pokrece od 01.03.2024. promenu cenovnika sa i bez UO. Ja sam od 01.02.2024. prestao sa UO i od 01.03. ce mi biti (ukoliko se odlucim da ostanem bez UO) povecava se cena za 300 din, a ako nastavim isti paket, cena se "povecava" (naravno kao i kod mts-a) precutno za 100 din. Nema potrebe da pisem koliko SBB za mts-om kaska po pitanju brzine neta (optika), tako da sam od SBB-a dobio jos jedan plus da ih otkacim i predjem na mts (kao nov korisnik). Ovde se izgleda isplati ona stara prica, potpises ugovor sa nekim provajderom na 2 god, dobijes sve moguce benefite, a kad istekne tih 2 god, otkazes im saradnju, predjes kod drugog i tako ista prica. Znaci, na svakih 24 meseca, novi provajder, i opet si "nov" korisnik, uz sve benefite.

@Stiven To se osilila državna firma pa pišu ovakva obaveštenja.
Čak je i moj ZLOrion koji je izumitelj ovakvih poskupljenja tokom važeće UO se sad udostojio da spomene pravo korisnika. Ako se već nisu udostojili da navedenu kojim tačno paketima *****ju cenu 😂😂😂
Zlo i na ručune za januar stavilo obaveštenje.
Ovde se izgleda isplati ona stara prica, potpises ugovor sa nekim provajderom na 2 god, dobijes sve moguce benefite, a kad istekne tih 2 god, otkazes im saradnju, predjes kod drugog i tako ista prica. Znaci, na svakih 24 meseca, novi provajder, i opet si "nov" korisnik, uz sve benefite.
A ne ne i ta stara priča je sad bajata i prevaziđena, ni tih 2 godine nema više ista cena da bude... samo su popusti poznati a glavnica/osnovna cena je sad fluidna sa tendencijom da raste u beskonačno 😂

Sledeći korak je da i popuste ukidaju kad im dune?

Nisu ponudili ništa, samo su zvali da pitaju da li možemo da se nekako dogovorimo da ne raskidam ugovor. Tražio sam optiku umesto adsl 20 mbps.

Mejlom, [email protected]

Zahtev sam podneo na osnovu toga što sam plaćao jednu cenu do sada a od 1.3.2024.ce biti druga cena.
Ostavljam ovde dopis kako sam poslao,tu sve piše koji paket sam imao i koja je stara a koja nova cena,nekome može poslužiti za slanje dopisa za raskid.

Poštovani, dana 01.02.2024.godine na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/ vesti/servisne informacije objavili ste informaciju da će od 01.03.2024.godine važiti aktuelni paketi iz komercijalne ponude.Na vašem sajtu mts.rs u delu korisnička zona/Dokumenta i uputstva/Cenovnici objavljena je informacija o svim novim aktuelnim paketima box ponude, gde su objavljene i nove cene, kao i matrica prelaska sa starih na nove aktuelne pakete.
Na broju telefona 0123456 koristim uslugu box 4 paketa, u koji je uključena usluga fiksne telefonije, internet brzine 20mbps, omorika 3 tarife za postpejd broj 064/0101010 i gratis televizije sa osnovnim start hd iris paketom, koji po potpisanom ugovoru od 1.7.2022.godine košta 3.649,00 dinara. Po novom cenovniku napred navedeni paket će od 01.marta 2024.godine biti skuplji i nova cena će biti 3.799,00 dinara bez, odnosno 3,699,00 dinara sa uključenim e računom.
U skladu sa članom 131 Zakona o elektronskim komunikacijama ovim putem izjavljujem da kao korisnik nisam saglasan sa navedenim izmenama, pa iz tog razloga podnosim zahtev za raskid pretplatničkog ugovora bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom. Molim za odgovor kao i za dalju proceduru u vezi raskida i vraćanja opreme.
Čekaj, ti za 50 dinara veću pretplatu otkazuješ uslugu?

Čokoladu sa rižom! Zna se šta nude na bakru. Na optici se može cenkati. Zadnja 3 ugovora sam završio s istim čovekom. Neki treći + nivo... Da me je zamolio na seks na brzaka, pristao bih😊 Zapamtio sam mu boju glasa... Na bakru sam, ni seks ne pomaže, 8x50% Čekam novembar, pitaću za ime - sjajan čovek. Ima tamo sjajnih ljudi... Ako ostvaruje neki bonus zbog mog popuštanja, pristajem 100% Doduše, u mojim godinama od seksualnog pribora postoji samo dupe😁

Nek okaci neko link tih novih cena. Interesuje me konkretno box3 max paket (fiksni, net i tv). Bio veceras u poslovnici, kaze mi da ce mi racun biti veci za 200 din.mesecno. Koristim 24/50%

Tužno je to što zlostavljaju ljude na bakru. Kao da je to pitanje izbora. Inicijalno, jeste kad imaš dobar bakar, ne treba ti više, i ne dozvoljavaš da ti razbuše pola stana... To je situacija koja se može prikazati u promilima... Ja bih zbog optike izvalio vrata od stana, neću doživeti da je dobijem. U širem centru Loznice sam. Zato na vr' kojekakvih brda 500 Mb. I tako 30+godina, u mom slučaju. Neki dan sam, teška srca, bacio eksterni US Robotics 14400 modem. Teži od kontejnera u kom je završio. Nije mnogo sporiji od adsl linije koja ga je zamenila. Jeste kraj linije. Jeste i dvajesprvi vek... Samo tiim modemom si 2006. mogao da pošalješ mail iz Braće Limijer u Žarkovu! 😁 i Pabla Nerude na Karaburmi.

Poslednja izmena od urednika:
Bio u poslovnici i trazio raskid ugovora BOX4, radnica popunila obrazac na kompu i rekla da cu dobiti sms . Pitala je odustajete i ako ima vise interneta misli na mobilnu telefoniju sad imam 3gb. Imao sam promociju 18 meseci po dinar . Iskoristio 16, trebalo bi da placam 4200 po novom 5500. Iz nekih okolnosti nisam u stanu ne isplati se placati nesto 33000 sto ne koristis.

Nazad
Vrh Dno