Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ali to sto ce ti uzeti tih 5-6000 spram onog ako uzmes 24 x 50% nije strasno
Nije strašno ako te pozovu i dobiješ tu ponudu... a tako možeš da čekaš i 15-20 dana njihov poziv i da te ne pozovu nikad i da tek onda odeš kod drugog provajdera... Pa te taj ceo experiment košta a benefit je izostao :D
Jer tako raspareno te mesec dana Box4 Plavi ekvivalenta u "rasparenom" stanju košta tipa 11-12k dinara :D :D Tj sad verovatno i više jer su u međuvremenu naduvali dodatno cenu Omorikama i Box paketima.
 
Nesto razmisljam jel se ta poskupljenja odnose i na obnovljene ugovore koji su dobili 24m/50%?
 
Nikad nisu povecavali cenu kad je UO u toku, tek kad istekne. Ni ne mogu, ipak imamo potpisan ugovor.
 
Neko je postovao objavu njihovu o poskupljenju i da ako do kraja decembra ne reklamiramo znaci prihvatamo.
Mogu i te kako da menjaju cene u toku UO samo sto onda imamo pravo raskida ugovora bez penala ako nam ne odgovara.
 
Zadnjih godinu i po dana samo su box poskupeli 4-5 puta i nikome u toku UO nije menjana cena. Ovo do kraja decembra što je objavljeno važi za one kojima ističu ugovori ili su već istekli a nemaju UO. Ista priča kao iz aprila-maja ove godine kada se ovde digla kuka i motika i takva se halabuka postigla a na kraju je bilo mnogo buke ni oko čega. Ukidaju određeni broj paketa i onda sve one bez UO migriraju na nove pakete, skuplje naravno.
 
Najlakse je to proveriti . Posaljete mail na mts podrsku i odgovorice vam u roku 1-3 dana najkasnije .
To poskupljenje NE BI trebalo da vazi za one koji imaju UO - moje misljenje . Provericu danas tokom dana .
 
Nisu se još uvek baaaš toliko osilili. Ne diraju cenu i paket onima koji su pod UO.
Al zato kad istekne UO biće paket 60% ali skuplji lagano 😂😂
 
Najlakse je to proveriti . Posaljete mail na mts podrsku i odgovorice vam u roku 1-3 dana najkasnije .
To poskupljenje NE BI trebalo da vazi za one koji imaju UO - moje misljenje . Provericu danas tokom dana .
Proveri, ali eto u tom obaveštenju iznad tvog posta u prvoj rečenici:
Obaveštavamo vas da se od 3. januara 2024. godine ukidaju stari paketi korisnicima kojima je istekao obavezni period trajanja Ugovora...
 
Uzeo sa BOX3 paket na koji moze da se poveze do 5 televizora.Dobio sam jedan STB uredjaj pa me interesuje da li mogu da uzmem dodatne STB uredjaje sa oglasa i da ih povezem,da li mora MTS mora da otkljuca nesto na nalogu da bi radili ili ih je dovoljno samo povezati?
 
moras pozvati mts i traziti dodatni STB uredjaj. Svaki se dodatno placa, mesecno. Ne vredi ti da uzimas sa oglasa nista.
 
Ja sam to zavrsio kod mojih kuci. U proseku cena paketa ispadne ista kao kad su davali 20 meseci po 1 dinar. Jedina mana je sto se dobija samo 1 uredjaj za TV ali sto se kaze poklonu se u zube ne gleda. Ako nekome treba mogu da posaljem broj agenta koji mi je zavrsio sve.

Mozes li mi poslati broj agenta?
I koji tacno paket si uzeo i koji je paket kad to ispadne 20 po 1din + 4 puna cena, posto je to super ponuda.
 
A bilo je i još specifičnijih slučajeva, da neke ljude nisu nikad ni pozvali :D :D Ako se ne varam @renne je bio jedan od tih "srećnika" pa je zato??? i prešao na Yettel i sad uživa u tome kako im radi TV platforma :D
baš tako
 
Koliko meseci po dinar daju trenutno ako predjem sa SBB-a?
 
6m po dinar je trenutno za sve nove korisnike.
E sad da li ce ti nesto posebno ponuditi za prelazak moras da ih pitas.
 
Davali su meni pre oko mesec ipo čini mi se 12+12, ali ćale dobio 18+18.
 
Hvala, raspitacu se kod ovih par brojeva što imam..
 
Pre će biti kojima Telekom samoinicijativno menja pakete onima kojima istekne UO ;)
 
Moje iskustvo. Treći dan prolazi kako sam uzeo MIK broj raskačio Box4 Vdsl a ne zovu (možda zato što su pre mesec dana ponudili 8 meseci po 50%).
Ne žele da daju bolju ponudu.
Danas vratio stb tv, prebacio mobilne u A1 i prešao u Beotelnet 50/8 (Hvala Poglavicas na savetu, nikad se nebi setio Beotelnet-a ).
Zaključak:
Ako nemate optiku na adresi nemate ni brzinu neta ni povoljniju cenu paketa.
 
U principu mi sa VDSL i ne možemo da računamo na više od 6-9 meseci po pola pretplate i ja sam nedavno tako nešto i prihvatio jer druge opcije nisam imao a optika samo što nije stigla, najkasnije do proleća a vrlo verovatno ranije biće i ona bukvalno na vratima pa onda ili aneks ili novi ugovor, ne znam tačno šta ide kada se prelazi sa adsl/vdsl na optiku što se papira tiče.

Ti si možda ili čak i verovatno bolje prošao finansijski sa tim raskačivanjem i posebnim provajderima za svaku od usluga nego da si uzeo to 8 meseci po 50% a pisali su ljudi ovde da su jedva i po tri meseca po pola pretplate izboksovali.
 
Pa jednostavna im je logika,možemo samo VDSL ,nemamo pristup kablu i osudjeni smo da plaćamo mnogo više za puno manje brzine.E kad se setim svih njihovih obećanja do kraja 202? cela Srbija pokrivena kablovskim internetom potpisana saradnja sa Huaweiom 500000000$ vrednost posla bla bla bla ...
 
@pejch I ne samo to, recimo evo kod mene ubrzano razvlače kablove za brzi interent za sela, zato što su uzeli pare, a do sada nisu ništa uradili. I sad imamo nebulozu da ja u gradu na 2 km od centra nemam brzi kablovski internet, a moj deda u selu, bogu iza nogu ima.
 
Чудно ми је да Мтс нет 50/8 кошта преко 2000 динара а у Беотелнету 50/8 цена 1340 дин а немају своју инфраструктуру бећ користе Телекомову.Није ми јасна таква ценовна политика. Беотелнет је на цену од 1300 урачунао зараду не бих радили да немају зараду.
 
… da nema monopola u nekim onlastima i ledja države, Telekom bi odavno izgubio sve tržišne utakmice…
 
Od pre neki dan sam uveo MTS optiku, LAN razvoden po stanu imam od ranije, pa sam "Huawei EchoLife HG8245W5-6T" ruter stavio u limeni ormar gde mi se nalazi switch i na njemu isključio WiFi (da ne radi max snagom u prazno). MTS u okviru BOX paketa za 1 dinar daje "Huawei EchoLife WA8021V5" koji bi trebao da radi u mesh režimu sa Huawei ruterom. MTS spominje da je moguće dobiti još istih uređaja ali se ostali nakon prvog plaćaju.

Molim za pomoć ako neko zna:
1. Da li je moguće povezati kablom WA8021V5 na ruter na kojem se nalazi isključen WiFi i podesiti da radi kao AP sa parametrima koji se direktno podešavaju?
2. Obzirom da WA8021V5 ima tri LAN porta (a jedan bi bio zauzet), da li se preostali mogu koristiti?
3. Ako bi obezbedio još jedan WA8021V5 pa i njega povezao kablom na ruter, da li bi mogao da namestim da takva dva WA8021V5 rade u mesh režimu pri čemu je WiFi na osnovnom ruteru isključen?

P.S. Čekam da mi stigne jedan WA8021V5 od MTS-a. Ako je gornje moguće, kupio bi i drugi.
 
Nazad
Vrh Dno