Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Vidiš kako ko. Meni su prodali ali davno je bilo. Imam negde papire ako nađem kutiju.
Pominju neku rentu ali je ne vidim u ponudi. I dalje mislim da je tvoje.

Kad sam uzimao extendere komada 2, to je islo kao dodatna oprema koja se ne vraca. Kakva je danas situacija, ne znam...

Ono sto nije ok je sledeca situacija, novi ugovor potpisan u januaru. I sad za taj novi ugovor ne daju opet extender ili pla adapter za dinar. Moze da se uzme, ali se placa 350 mesecno...

Ono sto jeste ok, da je nastavljen ugovor kao stari, tj ostala 3 stb boxa bez dodatne naplate, oni su ovi smanjivali ranije. Znaci ostaje sve od opreme po starom ugovoru. Ugovor je potisan ceo na 50% uz prethodno zatrazen idb broj.

Molim za brze odgovore imam paket tj ugovornu obavezu jos samo danas na box 3 kod mts: optika, tv i fixni placam 3499 dinara, do sada nisam ni otpakovao tv uredjaj, niti koristim fixni tj nemam ni aparat fixni, dakle koristim samo net i placam kao budala 3499, imam optiku 200. Vec sam ih zvao i rekli su mi da donesem uradjaje da vratim. Nisu me zvali da nude nikakve pogodnosti, nove ugovore itd. E sada par pitanja.
1. Da li da vratim uredjaje i da dodjem sutradan pa da potpisujem novi ugovor da li tada spadam u korisnika koji ima dodatne benificije primer 4 meseca po 50% ili kazu a vec ste bili kod nas niste novi korisnik pa ide samo 1 mesec 50% ?
2. Ili da na licu mesta danas vratim samo tv uredjaj i da predjem na nizi paket box 2 dakle samo fiksna koja mora i net 400 cena je 2499 dinara, prvi mesec 50%, a kao novi korisnik 4 meseca 50%, znaci ja nikako ne mogu da dobijem pogodnost ovo 10 meseci 50%??
3. Ima li neka caka da kaze da se dobije bolja benificija, vidim pisete ovde ceo ugovor potpisao na 50%, kako?? nije isto da li dajem 24 meseca po punoj ceni ili po 50%, na sta se pozviam, kako, pomagajte.

Molim za brze odgovore imam paket tj ugovornu obavezu jos samo danas na box 3 kod mts: optika, tv i fixni placam 3499 dinara, do sada nisam ni otpakovao tv uredjaj, niti koristim fixni tj nemam ni aparat fixni, dakle koristim samo net i placam kao budala 3499, imam optiku 200. Vec sam ih zvao i rekli su mi da donesem uradjaje da vratim. Nisu me zvali da nude nikakve pogodnosti, nove ugovore itd. E sada par pitanja.
1. Da li da vratim uredjaje i da dodjem sutradan pa da potpisujem novi ugovor da li tada spadam u korisnika koji ima dodatne benificije primer 4 meseca po 50% ili kazu a vec ste bili kod nas niste novi korisnik pa ide samo 1 mesec 50% ?
Moraš da napraviš pauzu u korišćenju usluge bar 1 mesec da bi te smatrali za novog korisnika
2. Ili da na licu mesta danas vratim samo tv uredjaj i da predjem na nizi paket box 2 dakle samo fiksna koja mora i net 400 cena je 2499 dinara, prvi mesec 50%, a kao novi korisnik 4 meseca 50%, znaci ja nikako ne mogu da dobijem pogodnost ovo 10 meseci 50%??
Bez pauze u korišćenju usluge od mesec dana ne možeš dobiti pogodnosti kao novi korisnik, već samo kako si rekao 1 mesec 50% + ostatak po 2499 za box2 fiksni + net.
3. Ima li neka caka da kaze da se dobije bolja benificija, vidim pisete ovde ceo ugovor potpisao na 50%, kako?? nije isto da li dajem 24 meseca po punoj ceni ili po 50%, na sta se pozviam, kako, pomagajte.
Kad odeš kod njih, pre zahteva za raskid ugovora podnesi zahtev za izdavanje IDP broja (za prelazak sa mts optike na yettel hipernet) i očekuj poziv u narednih par dana. Šanse su velike da dobiješ 50% na Box3 (kolko znam za box2 ne daju takav popust) tokom cele nove UO.

Pošto koristiš samo Net. Podnesi zahtev za raskid i pređi u yettel ili SBB ako ti odgovara. Imaš teme pa vidi da li ti odgovara.
Ako ti ponude nešto dobro onda... Na tebi je da vidiš šta ti je najbolje i najjeftinije.

Sutra idi do poslovnice i zatrazi IDP broj . Kako sam cuo i dalje onda daju 24x50% popusta ako ti to odgovara

bio sam danas, trazio sam idp broj, kao folirao ici cu na yetel, kazem znam da se onda nudi 50%. Lik me totalno iskulirao, kaze, meni ne mozes ni da vratis tv box, ja mu objasnim, ma dobro dajte mi najbolju vasu ponudu da ostanem kod vas da ne idem u yetel, a lik kaze moze samo 1 mesec 50% a sve ostalo puna cena 2499 din... sramota totalno, nekome daju 1 nekome 4, nekom 9 meseci i to po 1 dinar, nekome 12 meseci po 1 dinar, gde je tu zastita potrosaca, stvarno sramota kao da mi na pijaci prodaje lazni casio sat... uzas, rekao sam im ok, daj mi to sto nudis 1 mesec raspali po 50% da ih ne gledam vise, stvarno sramota sa njihove strane, nema tu jednom ovako drugom ovako, to je kao da odes u mek platis veliki pomfrit, a lik do tebe dobije 3 komada za istu cenu, a lik do tebe 10 komada, e pa ne moze, ako ja placam jedno svi placaju jedno, aman, sramota totalna, eto cisto da prenesem svoje utiske, barem im ne placam raspali tv dodatnih 1000 dinara svaki mesec bacio sam 24.000 na tv koji nisam gledao. Hvala na odgovorima, pozdrav

bio sam danas, trazio sam idp broj, kao folirao ici cu na yetel, kazem znam da se onda nudi 50%. Lik me totalno iskulirao, kaze, meni ne mozes ni da vratis tv box, ja mu objasnim, ma dobro dajte mi najbolju vasu ponudu da ostanem kod vas da ne idem u yetel, a lik kaze moze samo 1 mesec 50% a sve ostalo puna cena 2499 din... sramota totalno, nekome daju 1 nekome 4, nekom 9 meseci i to po 1 dinar, nekome 12 meseci po 1 dinar, gde je tu zastita potrosaca, stvarno sramota kao da mi na pijaci prodaje lazni casio sat... uzas, rekao sam im ok, daj mi to sto nudis 1 mesec raspali po 50% da ih ne gledam vise, stvarno sramota sa njihove strane, nema tu jednom ovako drugom ovako, to je kao da odes u mek platis veliki pomfrit, a lik do tebe dobije 3 komada za istu cenu, a lik do tebe 10 komada, e pa ne moze, ako ja placam jedno svi placaju jedno, aman, sramota totalna, eto cisto da prenesem svoje utiske, barem im ne placam raspali tv dodatnih 1000 dinara svaki mesec bacio sam 24.000 na tv koji nisam gledao. Hvala na odgovorima, pozdrav
Pogrešio si što si od lika u poslovnici tražio išta. On služi samo da mu podneseš zahtev za idp broj. Posle te zove služba koja nema veze sa tim likom i ponudi 24x50%.

Jedno pitanje, nakon isteka U.O kada odem u mts da tražim idp broj da li treba da donesem uredjaje (ruter, stb)? Ili se oni donose kada mi oni izdaju daj broj i ja odlučim da predjem u Yetel, ako me ne pozovu i ponude nesto povoljno u medjuvremenu.

Ne nosiš ništa, samo odeš i podneseš zahtev za IDP broj. Posle 2-3 dana ili dobiješ poziv od njih sa ponudom za 50% ili potvrdu sa IDP brojem.

Ako ideš na blef, ne pozovu te za popust i dobiješ potvrdu sa IDP brojem. Jel možeš da ne izvršiš prelazak već prihvatiš šta ti već nude i "pocepaš" IDP potvrdu?

Ako ti daju IDP onda raskače sve usluge tj sve će ti biti po stavkama fiksni, TV, net. Ako odlučiš da ostaješ na Mts onda opet kod njih i novi ugovor po uslovima kako se dogovorite.

U suštini onda možeš ići na blef, to što će ti na dan dva sve raskačiti nije ni bitno jer svakako nakon toga ideš na novi ugovor koji ti je u tom trenutku najpovoljniji. Ja sam se mesec dana jurio sa njima, tražio najpovoljniju opciju i dali su mi 8 meseci u pola cene za Box4 crveni. Prvo sam odbio i tražio raskid ali dan dva pred istek ugovorene obaveze sam prihvatio, nije mi se više dalo nastavljati sa njima, nisam zahtevao IDP broj.

Od danas ,pa do karaja meseca,noviteti u BOX-u.

Dodajte BOX 4 paketu jednu novu postpejd liniju, Soko, Omorika, Zmaj ili Kontrolu troškova i na poklon dobijate:

• 10 % popusta na mesečnu naknadu za novu postpejd tarifu,
  • 300 GB zajedničkog interneta.

Ako je nekome istekao ugovor za BOX, uz potpis za nov ugovor,sleduje ga ova blagodarnost?

Ima li neko br. tel. agenta za prodaju. Istice mi za nedelu dana BOX 4 plavi pa da vidim sta nude za produzenje. Nis je u pitanju.

Pisao sam im na email,u vezi bogougodnosti,evo prodje 10 dana,tajac.

Zvao sam jednog agenta (BG) nudi mi skuplji box od ovog koji sad imam i popust 6m po 50%..:cautious:
Posle sam zvao drugog (NI) koji mi reko isto ponudio ali mi je objasnio da mogu da napisem prigovor na ponudu pa ce me zvati ovi koji imaju vise ovlascenja za pregovore.
Ovo ko da sam u Briselu na pregovorima..:D
Smesi mi se vracanje u SBB (18m. na 3 god).

Zvao sam jednog agenta (BG) nudi mi skuplji box od ovog koji sad imam i popust 6m po 50%..:cautious:
Posle sam zvao drugog (NI) koji mi reko isto ponudio ali mi je objasnio da mogu da napisem prigovor na ponudu pa ce me zvati ovi koji imaju vise ovlascenja za pregovore.
Ovo ko da sam u Briselu na pregovorima..:D
Smesi mi se vracanje u SBB (18m. na 3 god).
pa takva je ponuda kod svih ne daju na prvu mnogo za obnove ugovora, samo za nove korisnike. Za obnove mora da se pregovara jer tražiš više

Nazalost. Ne znam da li je takva posl. politika i u svetu ili samo kod nas, moram da se pogadjam ko na pijaci.

Nije, tamo nema pogadjanja(makar iz mog iskustva), to sto ponude to ti je svidelo ti se ili ne.
Pa ti vidi sta je bolje ;)

Otiđi do poslovnice i zatrazi IDP broj ako si na optici , mozes onda kod Yetela . Neko ce te nazvati da se dogovorite .
To uradis PRVI dan po isteku UO .
Opet su dobijali 24x50%

A da kazem da mi SBB nudi 18m po dinar za UO 36m(sto je istina) a da ne trazim IDP?

Da li oni, koju su trenutno na VDSL-u ,sa isteklim ugovorom,a u zgradi imaju i MTS optiku,mogu da traže IDP-Broj?
Yettel mi je zvanično ponudio 14 meseci po dinar, očigledno im je neko iz Telekoma, dao broj mog telefona,jer odakle im broj mog mobilnog,a nikada u životu nisam imao niti jednu jedinu njihovu uslugu?Znali su da imam mogućnost za optiku,i da mi ističe ugovor.

Poslednja izmena:
Ja bih u tom slucaju pozvao 064 733 , ako se ne varam ,korisničku podrsku i rekao da Yetel nudi prelaz na optiku i 12x1 din , a šta vi nudite ?

Istice mi box3, 23.09.2023. Ako ima neki MTS agent za podrucje Smedereva, neka mi se javi.

Nazad
Vrh Dno