Kod mene radi kako treba, sve usluge.Ako je tako, da rezimiramo. Box4 plavi na optici uz 4 STB uređaja za TV, (ovo ostalo radi sigurno kako tako ,bez GO i Smart aplikacija) radi dobro?
Oni imaju SBB i koriste od mene IRIS aplikacije, sestrini klinci. Naravno uz VPN (koji sam ja već imao, jer na MTS internetu koristim njenu EON aplikaciju, koja naravno, nikad nije mogla da radi bez VPN-a). Koriste ih na telefonu/tabletu (ili dva telefona, kako kada) i jednom Mi tv stick-u. Ne koriste je na EON boxu, tako su se rasporedili, ne pitaj mene zaštoHvala na brzom odgovoru.
Malo je nejasno šta sa ovim na SBB je koriste? Znači, ako uzmem 4 stb-a sve radi OK? Probao si EON na stb-u ili TV aplikaciji? Glupo mi je da uvodim sve ako to nije ok. Hvala!
I kad presložiš kanale na toj novoj listi na neki kanal prebacuješ trocifrenim brojem sa originalne / default liste? 😂 Umesto redni broj / poziciju na kojoj se nalazi na toj novoj listi.Možeš da aktiviraš i preslažeš liste: omiljeni, kupljeni, ovi, oni... možeš i naloge da napraviš za svaki STB, pa ih podesiš prema tvojim potrebama.
Kako sad ne znaš da li je SBB (TV platforma) bolji/bolja kad si prethodno pisao da koristiš Eon pomoću VPN ?Možda je SBB bolji ali ja to ne mogu da znam.
To o cemu tvoj drugar prica nije raskid ugovora nego mts dozvoljava tri meseca pre isteka ugovora obnovu za novi ugovor ali ako ne ispunjavaju svoje obaveze i imaste problema svakako kao sto je iznad receno obratite se ratelu na email ili u pisanoj formi i sa svim dokazima jer samo tako uzimaju u obzir da razmatraju problem usmeno preko telefona mogu da zavedu ali problem nece biti resen.Treba mi informacija vezano za raskidanje ugovora bez placanja penala. Drug mi je spominjao da provajderi dozvoljavaju raskid ugovora tri meseca pre isteka ugovorenog roka, da se to smatra da je veliki deo ugovorne obaveze ispostovan i da se zbog toga ne placaju penali.
Dojadilo mi je vise da se natezem sa njima oko problema sa stabilnoscu veze, cesto imam oscilacije u pingu 200+ms i packet loss kompletno nasumice, sa povremenim kompletnim prekidom veze. U prilogu je danasnji status modema i tuce CRC gresaka.
Necu vise da se patim s njima, ima drugi provajder koji daje 10X brzi net za istu cenu. Jos se ponudili da mi daju 50% popust na prvi mesec ako obnovim ugovor... how yes no.
Pogledajte prilog 360659
koji provajder ti nudi 10x vece brzine i preko koje tehnologije pristupa (isto adsl?, wifi, optika..)?Treba mi informacija vezano za raskidanje ugovora bez placanja penala. Drug mi je spominjao da provajderi dozvoljavaju raskid ugovora tri meseca pre isteka ugovorenog roka, da se to smatra da je veliki deo ugovorne obaveze ispostovan i da se zbog toga ne placaju penali.
Dojadilo mi je vise da se natezem sa njima oko problema sa stabilnoscu veze, cesto imam oscilacije u pingu 200+ms i packet loss kompletno nasumice, sa povremenim kompletnim prekidom veze. U prilogu je danasnji status modema i tuce CRC gresaka.
Necu vise da se patim s njima, ima drugi provajder koji daje 10X brzi net za istu cenu. Jos se ponudili da mi daju 50% popust na prvi mesec ako obnovim ugovor... how yes no.
Pogledajte prilog 360659
Box 3 po ceni od 1din 12meseci.12 meseci po 1 dinar:
![]()
Zgrabite svoj BOX | mts
12 meseci po 1 dinar BOX 3 (fiksna+net+tv) paket - za sve nove korisnikemts.rs
Da se nadovezem na ovu tuznu pricu. Da li je neko podnosio prituzbu na los ping/packet loss MTSu i koja mu je bila procedura resavanja prituzbe?Treba mi informacija vezano za raskidanje ugovora bez placanja penala. Drug mi je spominjao da provajderi dozvoljavaju raskid ugovora tri meseca pre isteka ugovorenog roka, da se to smatra da je veliki deo ugovorne obaveze ispostovan i da se zbog toga ne placaju penali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari