Za iris jesi upravu jeste lose uradjen jos baguje tj jest zablokira i mora se restartuje ceo da bi proradio..Da kod SBB je upload manji, npr. za EON FULL paket je 300/30 ali zato im je tehnička podrška ljubazna do bola, rade nedeljom. Od trenutka prijave problema, dužni su da reše problem najkasnije u roku od 2 dana... u praksi, prijaviš problem u subotu popodne, u nedelju pre podne dolazi tehničar kod tebe i rešava problem. Odmah dobiješ podršku, nema čekanja satima kao kod Telekoma.
IRIS je loš loše odrađen, SBB interfejs na EONU je fenomenalno odrađen... plus imaš ove aplikacije koje MTS nema - h**ps://sbb.rs/aplikacije/moj-sbb/
SBB - U digitalizovanim podrucjima duzni su da obezbede 3 mesta (tv-a) za gledanje, s' toga jedan uredjaj koji ima vracanje do sedam dana (u zavisnosti od paketa koji je , konkretno za eon full ide eon boks) i dva uredjaja za gledanje bez mogucnosti vracanja a to su d3 mini ili d3 cam po izboru korisnika.
Smart TV aplikacija kao i ostalih 5 slotova za mobilni ili tablet (maksimalno 3 strima istovremeno) su podrazumevani za sve korisnike u mrezi i u sklopu su svih paketa bez dodatnih placanja. npr. ako imaš dva SMART televizora, možeš na jedan da staviš d3 cam i još plus eon boksa na drugi samo d3 cam
Još uvek daju 12 meseci za 1 din. ali moraš preko njihovog akvizitera. Možeš da zoveš i ovoga sa slike, On je iz Novog Sada ali radi celu Srbiju.
Pogledajte prilog 358855
Bice optika,nego da saznam sta od onoga naplacuju i koliko.Identifikacija se ne naplaćuje ako si na optici.
Ako je bakar, onda ide naplata.
Dok sam imao Box 3 paket nije se naplacivala indetifikacija poziva na optici, a sta ima od dodatnih funkcija ne znam jer isti nisam ni koristio. Ono sto je istina da fiksni nije vise fiksni jer ide preko ont-a koji dobijas od njih i nedaj boze ako nema struje nema fiksnog, nema interneta nema fiksnog.Moze li mi neko reci vezano za fixni u Box 3 paketu sta ima od dodatnih funkcija?
Vidim da pise da naplaciju indetifikaciju koja je odavno standard i besplatna kod svih mobilnih i nekih fixnih operatera.
Videh neke opcije i za dolazne pozive i za odlazne,ali ne znam da li i koliko se naplacuje.
Bojim se da je to sve bajato i da nije azurirano k zna koliko.Ja ne znam tačno, nemam više fiksni od kako se pokvario telefon.
Imaš u tom linku koji si stavio i link ka cenovniku tih usluga. Najbolje da proveriš sa njima.
Kako moze da se koristi taj poziv na cekanju na fiksnom?Identifikacija i poziv na čekanju su besplatni i odmah aktivni.
Ostale opcije nisam koristio.
To nije pravilo zavisi od mnogih stvari a najvise od infrastrukture, stb itd.Za iris jesi upravu jeste lose uradjen jos baguje tj jest zablokira i mora se restartuje ceo da bi proradio..
Kada je uključena ta usluga: dok pričaš s nekim čuješ da te neko zove (kao drugi poziv, zvonjava). Obavestiš sagovornika da ćeš proveriti ko te zove i da ostane da čeka (otud naziv), pritisneš dugme Flesh na telefonu i broj 2 (druga linija). Kad završiš taj razgovor pritisneš Flesh, pa 1 i izviniš se prvom sagovorniku što si koristio uslugu koju, eto, plaćaš Telekomu.Kako moze da se koristi taj poziv na cekanju na fiksnom?
Hvala na odgovoru😀 Posto sam na Box4 Plavi Lite preko optike, jel potrebno to dodatno aktivirati ili je vec aktivirano?Kada je uključena ta usluga: dok pričaš s nekim čuješ da te neko zove (kao drugi poziv, zvonjava). Obavestiš sagovornika da ćeš proveriti ko te zove i da ostane da čeka (otud naziv), pritisneš dugme Flesh na telefonu i broj 2 (druga linija). Kad završiš taj razgovor pritisneš Flesh, pa 1 i izviniš se prvom sagovorniku što si koristio uslugu koju, eto, plaćaš Telekomu.
![]()
Sto bi bila prevara pobogu, ja imam box3 i dali mi za Dž TV na 2 godine po ceni ovog boxa3 sto koristim, dobio 500/160, dodatnih 100 GB, omorika 16, wifi extender, MAX HD kanale itd. i sve sto ide uz box4 plavi samo mi jos niza cena nego sto sam ovaj box3 placao😉Koristim net i fixni tel (valjda bese box2,tel mora zbog neta a samo mi je net trebao) sada me zvali i nude tv na 2 godine besplatno posto koristim njihov net a posle tih 2 godine nisam u obavezi da produzim ugovor.
Da li je to istina ili je u pitanju neka prevara u smislu nekih skrivenih troskova ili da ce posle da izmisle jos nesto i da me uslove da moram da uzmem tv pretplatu?
Ja u principu tv programe i ne gledam niti su mi potrebni nego bih to dao majci da gleda a nije mi ni za nju bas potrebno.
Tako ce i biti jer nam ne ostavljaju drugaciju mogucnost. Ali,ovo se odnosi na sve operatere.Dogod se MTS i svi ostali ne opamete bice ovako da svake dve godine pojedine ne mrzi da sve raskinu i da predju kod drugoga.
Druze, pa ja sam jedno stari korisnik da ne racunam al nekih 12 god unazad, ne znam o cemu pricas ko kao novi korisnik dobije sta?Ne daje MTS nista dzabe, sve to stari korisnici kroz obnove ugovora bez benefita plate. Zato se novim korisnicima daje sakom i kapom a stare ne j*bu ni za suvu sljivu. Zato i imaju najveci broj prelazaka iz jedne mreze u drugu jer niko nece da bude budala i da placa za druge kada i sam moze na drugom mestu da bude nov korisnik i da ga cene i postuju a posle dve godine opet prelet negde gde su bolji uslovi za nove korisnike.
Dogod se MTS i svi ostali ne opamete bice ovako da svake dve godine pojedine ne mrzi da sve raskinu i da predju kod drugoga.
Jos kad bi on citao sta drugi pisu nego je ogorcen na mts nesto i svaki cas ugrabi priliku da ih malo pljucne.Nisam novi korisnik u februaru ili martu mi istice ugovor od 2 godine.
Pa jel bilo da su novim korisnicima davali po 14-18 meseci za 1 dinar, ko ce to da plati? Ti mislis da je premijer liga koja je na mts-u besplatna, nije placena je 600 miliona eura za prava da moze da uvrsti u svoju listu kanala koju prikazuju na iris-u. Samo polako sve ce to da dodje na naplatu pre ili kasnije.Druze, pa ja sam jedno stari korisnik da ne racunam al nekih 12 god unazad, ne znam o cemu pricas ko kao novi korisnik dobije sta?
Jos kad bi on citao sta drugi pisu nego je ogorcen na mts nesto i svaki cas ugrabi priliku da ih malo pljucne.
Sta ces, opusti se i ne ulazi u raspravu samo to mu uza specijalnost onda krene off, mene prosli put navukao🍻
Uzmi ako misliš da ti treba i odgovara ti MTS net. Nije nikakva neobična ponuda, sestra je produžila box 3, dobila je box 4 po ceni box-a 3.Koristim net i fixni tel (valjda bese box2,tel mora zbog neta a samo mi je net trebao) sada me zvali i nude tv na 2 godine besplatno posto koristim njihov net a posle tih 2 godine nisam u obavezi da produzim ugovor.
Da li je to istina ili je u pitanju neka prevara u smislu nekih skrivenih troskova ili da ce posle da izmisle jos nesto i da me uslove da moram da uzmem tv pretplatu?
Ja u principu tv programe i ne gledam niti su mi potrebni nego bih to dao majci da gleda a nije mi ni za nju bas potrebno.
Valjda mi je dobar net 50 Mb/s,inace nemam drugu mogucnost za net osim mts - a.Uzmi ako misliš da ti treba i odgovara ti MTS net. Nije nikakva neobična ponuda, sestra je produžila box 3, dobila je box 4 po ceni box-a 3.
Kod nje nema drugih opcija ili usluga. To sada daju kao pogodnost za produženje. Nije baš ni mala stvar
Obavezno proveri prvo sa mts-om, ako se odlučiš za ostanak i box3, da li ti je net dobar i mogu HD televiziju da ti puste. To su npr. Start HD, Plus HD, MAX HD paketi.
Ako nije dobar net, onda zaboravi ponudu, kukačeš da ti je pala brzina net-a.
Pusti politiku. ko šta. ko koga i slične gluposti. Ako imaš i druge opcije, proveri prvo šta ti se isplati. Imaš iskustva po drugim temema.
Samo je kvaka u tome što je većina korisnika još uvek na vdsl-u, prinuđena samo na mts. Nemaju gde.Ne daje MTS nista dzabe, sve to stari korisnici kroz obnove ugovora bez benefita plate. Zato se novim korisnicima daje sakom i kapom a stare ne j*bu ni za suvu sljivu. Zato i imaju najveci broj prelazaka iz jedne mreze u drugu jer niko nece da bude budala i da placa za druge kada i sam moze na drugom mestu da bude nov korisnik i da ga cene i postuju a posle dve godine opet prelet negde gde su bolji uslovi za nove korisnike.
Dogod se MTS i svi ostali ne opamete bice ovako da svake dve godine pojedine ne mrzi da sve raskinu i da predju kod drugoga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari