Ne, može samo na Huawei ONT.Koja je situacija na kraju sa nokia ruterom i ovim WiFi extenderom. Jel može iris da radi preko extendera?
Važi. Imaš pravo na aktuelnu promociju kao da obnavljaš pri isteku ugovorne obaveze.Da li i za Box važi (ukoliko uopšte još važi i za mobilnu) da 3 meseca pred istek ugovorne obaveze, može da se produži?
Izgleda da nije uvek tako. Kontrola troskova ide prvo iz 4uBox4, Omorika 2 na kojem je Box 4 usluga, izgleda prvo iz 4uBox4.Prvo iz paketa pa tek posle iz box-a.
Ima, KT 500 npr ima 150mb. I meni je logicno da prvo potrosi iz paketa, ali jw drgugacije u praksi. Moravu recimo trosi prvo iz paketa.Koliko se ja secam kontrola troskova nema deklarisane mb u paketu pa je logicno da ih povlaci sa box-a , kod te O2 je neka greska u sistemu ili je to nesto novo. Svakako u mom slucaju 4 O1 povlace mb iz box-a nakon potrosenih gb iz paketa. I sve su O1 razlicite, dve su po 4gb u paketu, jedna 5gb i jedna 10-12gb.
Piše vam na svaki račun do kog datum je rok za prigovor.Koji je rok za odgovor na podneseni prigovor (na racun, uslugu, na sta god)?
Kako mi je objasnila teta danas iz MTS-a, gasenje moze najranije mesec dana pred istek ug.obaveze, u poslovnici moze da se podnese zahtev za raskid ugovorne obaveze.Kako se podnosi taj zahtev, i da li i koliko pre isteka ugovora?
Imam box3, net, Mob, fix, da li se za mobilni podnosi zahtev kod drugog provajdera?, a kako za ostale usluge?
Otiđi u poslovnicu pa im reci. Neko nije uradio prebacivanje linije. Verovatno će da ti uvale novi ugovor da potpisuješ tj. aneks pošto ako nije pri kreiranju prvog aneksa unet zahtev za demontažu ADSL i prebacivanje na VDSL onda mora da se ponovo ugovara i da se kreira nalog koji se poziva na generisani servisni zahtev. A možda samo referenciraju stari.Zna li neko koja je fora sa Mtsovim boxom 2 (net+fiksni). Novi ugovor je potpisan 07. jula kad su bili momci da prikljuce novi modem. Tada su rekli da ce nova brzina od 50 mbs krenuti za koji dan. Medjutim danas je 15. dan da nova brzina nije krenula, na speed testu pokazuje 8-9 mbs od maksimalnih 10 mbs (po starom ugovoru). Korisnicki servis sam zvao vec dva puta i oba puta teta tvrdi da je novi ugovor aktivan, pa me prebaci na tehnicku podrsku koja se ne javlja vise od pola sata. Sta uraditi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari