Nisam na optici. Box 3. Vdsl 20/4, fiksni, m:sat.Ako ste na optici, zar ne bi trebala biti besplatna identifikacija poziva?
@ B@K@: Ako kod tebe nema optika šanse da si među onima kojima VDSL može da izgura 100 Mbps net su ispod 1%. Kolikom sam upoznat hybrid ruter ne daju za 100 Mbps paket, pa da ti "dopune" brzinu sa 4G netom.
Šta sad koristiš, 50/8 VDSL? Ako si već na VDSL proveri parametre rutera šta kaže procena za max ostvariv download.
Možeš da dodaš naknadno telefon i potpisuješ u tom trenutku produženje tj. novi ugovor na 24 meseca.U slučaju potpisivanja box paketa bez uređaja da li posle može da se doda telefon npr? Skuplja je pretplata na box 4 i to je ok, nego me samo interesuje da li može da se doda ili se potpisuje nov ugovor?
Uveden MTS BOX 4 PLAVI optika 200/40.
Konfigurisane obe wifi mreže i 2.4 i 5ghz.
5ghz redovno nestaje pa se pojavi posle nekog vremena. Ima li neko sličnih problema?
https://milankragujevic.com/zasto-nemate-punu-brzinu-interneta-preko-wifi
Kad smo kod ovog... Evo pustili mi 100/20 koliko ide sa novim BOX4, ali na WiFi ne mogu više od 50-ak, dok preko kabla ide datih 100. Treba li se drugačije konfigurisati ruter za WiFi da bi išla puna brzina? WiFi adapter je WNDA3100v3 – N600 WiFi USB Adapter—802.11n Dual Band. I na fonu ide 50ak.
Huawe HG8245H je u pitanju.
Ukoliko je optika, ID se ne placa ako nije optika placa se.Indentifikacija poziva se placa 89,71 din. Morao sam da je aktiviram u mom slucaju jer nije bila aktivna.
https://mts.rs/Privatni/Fiksna/Usluge/Dodatne-usluge
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Jeste, na optici je free ID.Ako ste na optici, zar ne bi trebala biti besplatna identifikacija poziva?
Ako ste na optici, zar ne bi trebala biti besplatna identifikacija poziva?
na vsdl-u preko kabla imam
Pogledajte prilog 292300
a preko wifija dok stojim pored modema
Pogledajte prilog 292301
Jel moze da pomogne neko podesavanje ZXHN H168N modema ili je to njegov maximum kad je wifi u pitanju ?
Da. Kontaktirao sam ih i zameniće ruter sa drugim koji ide 5 Ghz.Ma[emoji2400 je napisao(la):e;6235018]Puna brzina, tj da izvučeš max samo na 5g.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari