Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Placas onu cenu po kojoj si podpisao ugovorom, ako pokusaju da ti nametnu novu cenu imas pravo na raskid ugovora. Samo sada vise nije pitanje raskida nego sta uzeti posle mts-a? Oni koji imaju opcije njima je lako da biraju ali oni koji nemaju izbora njima je gore.

Ako ostaje ista cena ko je pod UO onda onaj text iznad gubi smisao.
U zgradi SBB kabl, orion optika, MTS optika i od skoro SN kabl.
Ja i dalje na prastarom Ikom paketu od 15mb i d3 TV :). A nije da nisu zvali iz SBB i lagali kako ce sve to da ugase i da ce jedina opcija biti EON i da mora da se potpoauju nova UO (bese to negde sep/okt 2019, pisao vec na temi kao i mnogi drugi slicnog iskustva)
Videcu sada da uzmem ovih 12m free od MTS i neki box3 ili mozda i box4. Ustvari toliko imam opcija da ne znam sta cu :)

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Ne zaboravite da Sbb na potpuno isti način obaveštava korisnike kada podigne cene.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ovde je suština za razliku od sbb koji to uvek pusti ko obaveštenje da ovi iz mts nisu dali nikako obaveštenje pa makar i na sajtu,sem što u cenovniku možeš da vidiš nove cene,pa ti gataj je li samo za nove ili za sve.Dobar primer je npr cinestar2 kog su ugasili ima već mesec dana a o tom još nikakvo obaveštenje nisu izdali gde je se eventualno moglo raskinuti bez penala u roku od 30 dana od trenutka gašenja istog.

Pa i da su obavestili ne bi bilo osnova za raskid ugovora jer je jedan kanal izbačen iz ponude

Sbb kada poveca cene to se odnosi i na stare korisnike pa ko vidi na njihovom sajtu moze da trazi raskid itd...
Kod mts je slucaj da podize cene paketima za nove korisnike i tu obavestenje nije potrebno vec je dovoljan novi cenovnik sto je i logicno.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Kako misliš ne daju? Ja sam nešto planirao u Box-u da imam fiksni, net i omorika 2. Tu kaže brzina 200/80. Znači to što piše nije izvodljivo?

Sa hibridnim netom nije, mora da bude TV u boxu

A šta mu dodje hibridni net?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Prijavio sam se za BOX 3, uz hibridni modem na brzinu od 50 mbps i 2 IPTV set-top-box-a, još 07. Septembra, i do sada niti hibridnog modema, niti IPTV-a?!! Ima li neko iskustva sa čekanjem, i koliko dugo traje, i da li je ovo uobičajno ili nenormalno dugo?!!

Pozovi 064 733 i resi to.

Ja sam se prijavio u petak, juče zvao njih da pitam sta se dešava, danas me zvali za termin, tako da verovatno zavisi koji izvođač u kom delu grada ili gradu radi.

Pa i da su obavestili ne bi bilo osnova za raskid ugovora jer je jedan kanal izbačen iz ponude

I tako za 24 meseca UO da krenu da ti izbacuju svaki mesec po 1 kanal je li bi i dalje reko da ne bi bilo osnova za raskid ugovora jer je samo jedan kanal izbačen iz ponude.

Pozovi 064 733 i resi to.

Zvao... Operaterka mi rekla da je oprema terenskom radniku dodeljena još 16. Septembra i da je tada trebao da me kontaktira oko preuzimanja opreme, a sad zašto to nije uradio to ne zna?!! Ali sada je prosleđena urgencija pa verovatno sutra mogu da očekujem da me pozovu?!! Kakav javašluk majko božija?!!

I tako za 24 meseca UO da krenu da ti izbacuju svaki mesec po 1 kanal je li bi i dalje reko da ne bi bilo osnova za raskid ugovora jer je samo jedan kanal izbačen iz ponude.
Za isto to vreme su ubacili neka četiri bezvezna kanala, i to im je osnov da nemaš pravo na raskid.
I nemoj da se brecaš na mene, ja piše onako kako jeste

Za isto to vreme su ubacili neka četiri bezvezna kanala, i to im je osnov da nemaš pravo na raskid.
I nemoj da se brecaš na mene, ja piše onako kako jeste

Pa nema smisla da bude tako. Po ovoj logici sasvim je normalno da kupim u prodavnici 8 core amd procesor i na adresu mi stignu dva dual core intel.

Tako je kako je.
Navedite primere kada su dozvolili raskid ugovora zbog jednog ugašenog kanala.

Dobro, to mi apsolutno nepotrebno. Hvala za info

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

A sta je hibridni net?

Hibridni modem je kombinacija VDSL 2 i 4G LTE kojim se dobija, kod korisnika koji su udaljeniji od centrale više od 500-600 metara i kod kojih ne postoje trenutno tehničke mogućnosti za veću brzinu interneta od 20 mbps, puna brzina interneta od 50 mbps!!! 4G LTE kartica omogućava brzinu interneta od 30 mbps, dok standardni VDSL 2 priključak standardno daje 20 mbps, i kada se upare (hibrid) postiže se puna brzina od 50 mbps!!! S tim što se mora uzeti BOX 3 paket (najmanje) u kombinaciji sa IPTV da bi se dobilo traženo!!! Modem koji dele je Huawei HA35-22!!!.

Ako aktiviram ovaj e racun jel samo jednom popust 100din za box ? A za mobilni koji mi je odvojen od boxa svaki mesec 50 din ?

Da, tako je.

Jel pokusavao neko da otvara portove kod BOX-a? Vec duze vreme me smara to sto u svim sem najpopularnijim igrama uglavnom nemam partije pa sam poslao mail MTS-u juce da vidim da li mogu da se otvore portovi nekako, oni su mi rekli da moze, ali samo ako se doplati za fiksnu ip adresu. Jel radio neko to? Zanimaju me iskustva u smislu da li dozvoljavaju da se otvaraju svi portovi ili mora range da se podesava i ako mora range, jel ima neki recept kako da se pokrije sto veci broj popularnih i manje popularnih igara?

Da li je moguće u BOX 3 paket (fiksni, net, mobilni) doneti stb od nekoga ko ima box4 i da radi TV?

Da li je moguće u BOX 3 paket (fiksni, net, mobilni) doneti stb od nekoga ko ima box4 i da radi TV?

Nije moguće. Ali jeste moguće pozajmiti STB od nekog ko ima jači TV paket (sa više kanala i/ili HD) i gledati sve to čak i na najslabijem Box paketu (testirano na Box 4 Crveni, 10/1 net - STB sa Box 3 Optika 200/80).

Hvala

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Kad ne pratim i ne citam dovoljno pazljivo pa moram pitati, da li mts ima aplikaciju za tv, smart, LG iz 2019. (webOS 4.80.15), da se gleda sa tv direktno a bez stb uredjaja?

Kad ne pratim i ne citam dovoljno pazljivo pa moram pitati, da li mts ima aplikaciju za tv, smart, LG iz 2019. (webOS 4.80.15), da se gleda sa tv direktno a bez stb uredjaja?
Nema.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno