SodaBikarbona
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2008
- Poena
- 345
Ima HD kanala i na hibridu, verovatno opet zavisi od instalacije tj parice jer IPTV ide iskljucivo preko parice.
Imaš čak i provajdera koji koristi DVB-C kao SBB pa za Eurosport nude samo srpski audio track.
Imala je Supernova do relativno skoro na oba Eurosport kanala eng audio.Znam da ima, pročitaj ponovo pažljivije šta sam napisao: da u Srbiji ima drugih provajdera (Supernova / Radijus Vektor ako se dobro sećam) koji koriste DVB-C (kao što i SBB koristi DVB-C) pa nemaju eng audio track na Eurosport , a kamoli Telekom koji koristi IPTV i gleda maximalno da uštedi na bandwidth na serverima.
Ja sam bas pre desetak dana presao na box plavi i poturili mi novih 24meseca od dana kad sam presao na plavi. Cekao tipa 7dana (sa sve vikendom) doneli su mi novi ruter zamenili i to je to, sve ostalo je ostalo kako bilo. A mobilnu tarifu su vec za 3-4dana bili prebacili na omoriku 2. Dobija se i ovaj dokument(obrazac za odustanak od ugovora u roku od 14dana) jer sam preko telefona sve ugovorio..da sam u poslovnici onda to ne bih mogao. Sada kada sam video reklamu 12 meseci po 1 din odmah sam uzeo i popunio obrazac za odustanak i poslao im. U novembru cu sve da odjavim,pa ce majka ili baba da potpisu kao nov korisnik heheheh.
Imam BOX 3 paket (fiksni+internet+televizija),a sad me zanima da li mogu da uzmem postpaid mobilni sa telefonom za 1 dinar nevezano za BOX 3 paket?
Ako ti je istekao ugovor za mob onda mozes ili si tri meseca pred istek ugovora.
A jesi li imao neke benefite na starom ugovoru, da znam da li se prenose?
Kakve benefite mislis? Imao sam box 4 crveni koji sam placao 3899din bez uredjaja,imao dodatna 2 stb-a i onih 100gb neta. To je sve isto i ostalo. Promenjena je cena na 4999din i sve sto ide uz box plavi kako je na sajtu navedeno tako sam i dobio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari