Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ima HD kanala i na hibridu, verovatno opet zavisi od instalacije tj parice jer IPTV ide iskljucivo preko parice.

Sto se tice EUROSPORTa na mts IPTV mislim da ne postoji mogucnost promene audio zapisa, pod audio stoji samo jedan jezik i ne daje mogucnost izbora, Nekad pise da je audio Srpski a nekad da je engleski ( a ide srpski audio)

Poslednja izmena:
A ovu ponudu sto imaju preko opticke mreze, jel to nesto drugo (sa drugim uredjajima) nego taj IPTV, ili je isto pa takodje nema promene jezika?

Poslednja izmena:
@majstor: TV platforma je ista i za DSL i za optički internet, i sami STB uređaji su isti naravno. Dakle odgovore je : ne, nema promene jezika.

Imaš čak i provajdera koji koristi DVB-C kao SBB pa za Eurosport nude samo srpski audio track.

Znam da ima, pročitaj ponovo pažljivije šta sam napisao: da u Srbiji ima drugih provajdera (Supernova / Radijus Vektor ako se dobro sećam) koji koriste DVB-C (kao što i SBB koristi DVB-C) pa nemaju eng audio track na Eurosport , a kamoli Telekom koji koristi IPTV i gleda maximalno da uštedi na bandwidth na serverima.

Poslednja izmena:
Znam da ima, pročitaj ponovo pažljivije šta sam napisao: da u Srbiji ima drugih provajdera (Supernova / Radijus Vektor ako se dobro sećam) koji koriste DVB-C (kao što i SBB koristi DVB-C) pa nemaju eng audio track na Eurosport , a kamoli Telekom koji koristi IPTV i gleda maximalno da uštedi na bandwidth na serverima.
Imala je Supernova do relativno skoro na oba Eurosport kanala eng audio.
Ukinuli su ih sto je jako los potez.

Nije mi jasno, ESP2 preko mts iptv-a ide neki tenis, ne ide Bundesliga. Na koju foru?

Kod mene je sve u redu na ESP2, Bajern igra protiv Šalke-a, rezultat je 2:0. Sve ide super, nema zastoja (doduše Supernova je u pitanju i nove instalacije njihove mreže).

Evo sad i kod mene. Do pre par minuta je išao tenis, repriza Roland Garrosa Barti protiv neke...

Šta drugo očekuješ od ubedljivo najgoreg sportskog kanala od svih dostupnih na ovim prostorima?

Hoćeš da kažeš da je SOS bolji?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel se prebacio neko sa crvenog boxa 4 na veci paket? Ili bilo kog drugog boxa na veci paket? Razmisljam da predjem na plavi zbog veceg protoka neta, ali me zanima koliko dugo prebacuju i da li moze da se vrati kasnije na nizi? Sad teku ovi meseci po 1din. A zanima me koliko dugo prebacuju, jer su mi greskom ukljucili start sd i evo vec skoro 3 nedelje cekam da prebace na start hd i jos nisu zavrsili.

Ja sam bas pre desetak dana presao na box plavi i poturili mi novih 24meseca od dana kad sam presao na plavi. Cekao tipa 7dana (sa sve vikendom) doneli su mi novi ruter zamenili i to je to, sve ostalo je ostalo kako bilo. A mobilnu tarifu su vec za 3-4dana bili prebacili na omoriku 2. Dobija se i ovaj dokument(obrazac za odustanak od ugovora u roku od 14dana) jer sam preko telefona sve ugovorio..da sam u poslovnici onda to ne bih mogao. Sada kada sam video reklamu 12 meseci po 1 din odmah sam uzeo i popunio obrazac za odustanak i poslao im. U novembru cu sve da odjavim,pa ce majka ili baba da potpisu kao nov korisnik heheheh.

Nego da pitam nesto ako neko zna da mi odgovori.. Drugar nema optiku u njegovom mestu,ali kod babe ima. Sada kada bi on uzeo novi ugovor na babinu adresu i dobije 12 meseci po1din i posle prijavi promenu adrese i prebaci paket na svoju kucu gde nema pustena optika..DA li bi njemu ostalo 12 meseci besplatno ??????

Ja sam bas pre desetak dana presao na box plavi i poturili mi novih 24meseca od dana kad sam presao na plavi. Cekao tipa 7dana (sa sve vikendom) doneli su mi novi ruter zamenili i to je to, sve ostalo je ostalo kako bilo. A mobilnu tarifu su vec za 3-4dana bili prebacili na omoriku 2. Dobija se i ovaj dokument(obrazac za odustanak od ugovora u roku od 14dana) jer sam preko telefona sve ugovorio..da sam u poslovnici onda to ne bih mogao. Sada kada sam video reklamu 12 meseci po 1 din odmah sam uzeo i popunio obrazac za odustanak i poslao im. U novembru cu sve da odjavim,pa ce majka ili baba da potpisu kao nov korisnik heheheh.

A jesi li imao neke benefite na starom ugovoru, da znam da li se prenose?

Da li se za dva fiksna broja u dva odvojena stana (vode se na istu osobu) može imati jedan Moj MTS nalog? Ili ipak mora da se otvori još jedan, jer računaju da su to odvojeni ugovori?

Imam BOX 3 paket (fiksni+internet+televizija),a sad me zanima da li mogu da uzmem postpaid mobilni sa telefonom za 1 dinar nevezano za BOX 3 paket?

A jesi li imao neke benefite na starom ugovoru, da znam da li se prenose?

Kakve benefite mislis? Imao sam box 4 crveni koji sam placao 3899din bez uredjaja,imao dodatna 2 stb-a i onih 100gb neta. To je sve isto i ostalo. Promenjena je cena na 4999din i sve sto ide uz box plavi kako je na sajtu navedeno tako sam i dobio.

Da li su IP adrese u optickim box 2 paketima (fixni + internet 400/160) iza CGNAT?

Kakve benefite mislis? Imao sam box 4 crveni koji sam placao 3899din bez uredjaja,imao dodatna 2 stb-a i onih 100gb neta. To je sve isto i ostalo. Promenjena je cena na 4999din i sve sto ide uz box plavi kako je na sajtu navedeno tako sam i dobio.

Benefite u vidu meseci po 1 din.

Zna li neko da li je moguće MTS stb kontrolisati uz pomoć LG Magic remote-a? Odnosno HDMI-CEC.

Jeste da pise, ali da proverim. Ovo sto pise 4500din podrazumeva sve zajedno sa telefonom, a ovih 5300din je kad se uzima samo uredjaj bez box paketa? Gube li se oni benefiti po 1din ako se uzme uredjaj?

2.png

Nazad
Vrh Dno