andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
mislim da je 2.4
Ti pre svega treba da vidiš da li ti telefonska parica podržava 100. To je u slučajevima kada si blizu centrale. Godinama sam uporedo koristio SBB i mts net 20 (privatna kuća, tri stana, bilo potrebno). Neuporedivo stabilniji je bio mts.Pozdrav drustvo ..
Treba mi savet tj vase misljenje, trenutno sam u SBB-u i imam paket TRIO Gold , nude mi EON Full za 3999 din s tim da su mi trazili da doplatim prikljucak za D3 mini oko 2000 + 230 din mesecno koriscenje D3 mini , tako nesto. Ja sam im rekao da cu mozda pristati na ponudu ali samo ako mi ponude D3 mini bez prikljucne takse i bez placanja mesecnog korsicenja pa je ostalo da se to proveri kod sefova jer sam im rekao da ako mi to ne ponude preci cu u MTS itd .. Cimaju me vec dva dana a ja nikako da se javim jer ne znam sta mi je ciniti , s jedne strane ako predjem u MTS ( Fiksna + Net100/ Net400 + TV Max = 3900 din ) imao bih 6 meseci po 1 din, znaci ustedeo bih 200e sto nije mala lova. S druge strane citam iskustva ali su sva vezana za optiku a kod mene u Zrenjaninu je nema , bar koliko ja znam , pa me interesuje vredi li uzeti ovaj BOX paket bez optike umesto NEO Full ?
Za stare korisnike nema nikavih popusta i benefita pa sam popizdeo kad su mi trazili da im to sve dodatno platim a kod njih sam skoro 15g , a onda pomislim pa vi bi vise voleli da ja vas muzem umesto vi mene pa lepo odem u MTS i ustedim lovu , pa posle 2.5g opet odem u SBB i tamo uzmem 6 mesci po 1din kad se vec prave toliko glupavi.
Koliko je komlikovan prelazak iz SBB u MTS i na sta da se obrati paznja ?
Nekad davno sam bio u MTS ali zbog boljih brzina neta sam presao u SBB , a to da li je treutnih 150 ili ce biti 100 Mb/s ne igra mi nikakvu ulogu ako bez optike daje tu brzinu i da radi stabilno. Sto se tice fiksnog kako sam procitao ovde, treba ici na nov broj jer je velika zezancija da ostane isti , vidim da se spominju i neki problemi oko paketa koji su ukljuceni i pretplatu ali o tom potom i ovako sam preterao![]()
Pozdrav drustvo ..
Treba mi savet tj vase misljenje, trenutno sam u SBB-u i imam paket TRIO Gold , nude mi EON Full za 3999 din s tim da su mi trazili da doplatim prikljucak za D3 mini oko 2000 + 230 din mesecno koriscenje D3 mini , tako nesto. Ja sam im rekao da cu mozda pristati na ponudu ali samo ako mi ponude D3 mini bez prikljucne takse i bez placanja mesecnog korsicenja pa je ostalo da se to proveri kod sefova jer sam im rekao da ako mi to ne ponude preci cu u MTS itd .. Cimaju me vec dva dana a ja nikako da se javim jer ne znam sta mi je ciniti , s jedne strane ako predjem u MTS ( Fiksna + Net100/ Net400 + TV Max = 3900 din ) imao bih 6 meseci po 1 din, znaci ustedeo bih 200e sto nije mala lova. S druge strane citam iskustva ali su sva vezana za optiku a kod mene u Zrenjaninu je nema , bar koliko ja znam , pa me interesuje vredi li uzeti ovaj BOX paket bez optike umesto NEO Full ?
Za stare korisnike nema nikavih popusta i benefita pa sam popizdeo kad su mi trazili da im to sve dodatno platim a kod njih sam skoro 15g , a onda pomislim pa vi bi vise voleli da ja vas muzem umesto vi mene pa lepo odem u MTS i ustedim lovu , pa posle 2.5g opet odem u SBB i tamo uzmem 6 mesci po 1din kad se vec prave toliko glupavi.
Koliko je komlikovan prelazak iz SBB u MTS i na sta da se obrati paznja ?
Nekad davno sam bio u MTS ali zbog boljih brzina neta sam presao u SBB , a to da li je treutnih 150 ili ce biti 100 Mb/s ne igra mi nikakvu ulogu ako bez optike daje tu brzinu i da radi stabilno. Sto se tice fiksnog kako sam procitao ovde, treba ici na nov broj jer je velika zezancija da ostane isti , vidim da se spominju i neki problemi oko paketa koji su ukljuceni i pretplatu ali o tom potom i ovako sam preterao![]()
U ugovoru, je neko stavio plus SD tv paket,koji nigde ne postoji.Kako placaju?Zar nisu sad HD kanali u svim paketima?
U kom si ti to gradu kada ne znaju? I kada lupetajuTamo su mi rekli da se HD kanali dodatno plaćaju!!!
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Onda je to razlog, za veće brzine mora 5ghz.mislim da je 2.4
Neces verovati Beograd.U kom si ti to gradu kada ne znaju? I kada lupetaju
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jesi na nekom od "novih" box paketa?Neces verovati Beograd.
Opet sam ih zvao jutros,opet ista prica, da se u plavom box 4 paketu,doplacuje hd paket.
Ne znam, koje, i cije sendvice oni konzumiraju tamo????
Oni kazu da bi se proverilo da li parica moze da nosi odredjenu brzinu mora se imati fiksna linija kod njih , bezveze , znaci moras uzeti fiksnu liniju da bi to uopste i proverio , pretpotavljam da bi izlaskom neke njihove ekipe to moglo da se proveri. A da vas pitam , mislim da komsinica pored mene a koja radi kod njih ima MTS , znaci stan pored , da li mi ona moze biti neki reper za brzinu parice tj ako ona ima net brzine 100 Mb/s onda bitrebalo da i ja imam tu mogucnost, zar ne ?
Da probamo iskristalizati ako je moguce dve stvari, posto nakon procitanih 50-tak stranica i dalje ima poprecnih razmisljanja:
1. Nakon isteka ugovora sa MTS-om za neki Box paket, ukoliko se zeli ostati na istom i dan nakon isteka potpisati novi ugovor jer se to vodi kao 'Novi' ugovor ili kao 'Obnova' ugovora, samim tim jel se dobija 6 meseci ili 3 meseca gratis?
2. Na sajtu stoji '** HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.' a kad se pokusaju gledati stoji da nisu kupljeni...Box 4 je u pitanju...Jel do tehnickih mogucnostili ili do placanja? Kako im doskociti?
Meni u ugovoru pise Plus SD.Niko me nije pitao , da li hocu SD ili HD.
Kada sam dosao u poslovnicu,rekao sam da hocu BOX 4, oni su mi rekli da mogu imati max 100 mega na vdsl-u,jer sam na 1 metar od isturenog stepena, po njihovom programu.Odabrao sam 50/8,dosao kuci,i nemam HD kanale.Pogledam ugovor, tamo pise Plus SD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari