Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

:D :D :D

@salabajzer naravno :)

Imam pitanje... Prijatelju ističe u firmi box paket sad u junu, a u decembru/januaru planira da gasi firmu. Koje bi mogle biti posledice ako sad potpiše ugovor na dve godine za box biznis paket i ugasi firmu za šest meseci?
Ako je PR, onda je fizicko lice.
Ako je doo, pravno nista - drzavno verovatno nista, jer nije privatna firma, koja bi to predala muljatorima da smaraju.

Imam pitanje... Prijatelju ističe u firmi box paket sad u junu, a u decembru/januaru planira da gasi firmu. Koje bi mogle biti posledice ako sad potpiše ugovor na dve godine za box biznis paket i ugasi firmu za šest meseci?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zar ima box biznis paket.
A ako već ima što mora išta da potpisuje nek tera i dalje tako tih 6 meseci sa par stotina dinara višom cenom.Samo ga posavetuj da otkazni rok najavi 30 dana pre nego što ugasi firmu da nebi i posle gašenja plaćo onih 30 otkaznih dana.

Znači ovo sa razlikom u broju HD kanala može biti definitivna potvrda da su mi pre 9 dana u poslovnici sve tačno rekli i ako se isto zovu tv paketi u pojedinačnoj i uz BOX pakete nisu isti. I da ono što je navedeno u pojedinačnoj tv ponudi pošto nepiše uz box pakete to se i ne dobija uz njih tj usluga gledanja unazad,usluga snimanja i video klub paketi.

Trenutno na sajtu stoji da jeftiniji BOX 4 Crveni ima 17 HD kanala,
dok skuplji BOX 4 Plavi ima u okviru tv ponude svega 11 HD kanala.
Oni su bogovi.

U HD kanale,racunaju i Rts1,2 i nepostojeci Rts HD,majko milaaaaaa!

Poslednja izmena:
Postoji RTS HD

Ako na njemu budem video Srecne ljude u HD-u,onda stvarno postoji.

Eh evo saga Telekoma je gotova. Trebalo im je 3 i po' sata da montiraju antenu za m:sat TV. Tj, da naciljaju satelit.

Ne verujem,da ćeš se od muljave slike,nešto nauživati.

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Razmisljao sam... da bi li on uzeo mSAT da ima izbora?

Da li možda postoji opcija pravljenja svoje liste kanala da ih poređam od 1 pa na dalje?

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

na listi nemaš vraćanje unazad.
to EON i ovaj mts TV čini znatno interesantnijim za korisnike.
posebno za nas koji provode 9 sati na poslu.
na stranu što uz HBO+ ili HBO Premium (na SBB) dobijaš i HBO GO,
koji je neprocenjiv dragulj za ljubitelje HBO, AMC, Showtime, USA Network, FX, Hulu ... produkcije

Poslednja izmena:
Ne verujem,da ćeš se od muljave slike,nešto nauživati.

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

A ti imas pa ti muljavo ili samo bulaznis ?

Slika je odlicna,resiver je dno dna,ne moze se uredjivati lista kanala

To jest mogla je,ota update 24 sjebao stvar

Ako ima neko raniju verziju softvera neka uradi backup

A be ubacis usb flesh pozadi i uradis bakup

Ides na meni ------ alati----informacije i vidi koji ti je software version

Ako je manji od 24 ubacis flesku i ides na USB sigurnosna kopija

Posle mi posalji ako je manja verzija,upload na neki server

Par pitanja za ljude koji imaju neki od TV paketa na optici:

1. Kakva je infrastruktura u stanu? Pretpostavljam da optičkim kablom uđu u stan do željenog mesta gde postave ONT uredjaj a zatim iz ONT-a Utp kablovima do desktopa i TV STB-ova?
2. Koji ONT se dobija i da li radi ok tj za internet pretpostavljam da radi bez greške?
3. Koji STB uredjaji se dobijaju i da li su ok, da li baguju, koliko su brzi pri prebacivanje kanala, premotavanju pri gledanju unazad i sl?
4. Kako se STB povezuje sa televizorom preko HDMI kabla ili preko činča/skarta (za starije CRT televizore) ili je podržano i jedno i drugo?
5. Da li je gledanje unazad podržano na svim kanlima u paketu ili samo na nekim, da li ta opcija normalno radi ili je krš poput TVGO web aplikacije?
5. Kakav je kvalitet HD/SD TV kanala u odnosu na SBB? Da li su HD kanali stvarno HD ili samo nazivno kao na supernovi. Ovde je jedan član napisao da su čak i bolji od SBB-a dok je drugi ponudio neke mutnjikave slike kao primer onoga što je video u poslovnici. Šta je istina?
6. Šta je usluga snimanja sadržaja i koja je njena poenta kad i onako postoji usluga 7 dana unazad?
7. Da li se usluge 7 dana unazad/snimanja sadržaja/Video klub dobijaju U BOX3 (Fiksna + Net400 + TV Max) paketu? Na sajtu nije eksplicitno navedeno iako je u ponudi sa samostalnim Tv Max paketom jesete?
8. Da li je neko u razgovoru sa akviziterom uspeo da izboksuje još neku pogodnost za nove korisnike osim ovih standardnih 6 meseci po dinar?

1. Uđu u stan kablom, kabl spoje na razvodu kutijicu, iz razvodne kutijice drugi optički kabl do ONT, dalje mrežni kabl
2. ONT Huawei HG8245Q2. Ima mesto za dva fiksna telefona, plus USB za media server, ili deljenje printera. Naravno da radi bez greške, i preko kabla i wifi
3. Huawei Q11,,,,, ne baguje ništa, zap je oko jedne sekunde
4. i HDMI i činč/skart (i optički izlaz za zvuk)
5. Nije na svim kanalima. recimo na 70% radi normalno
5. HD je HD, slika je dobra
6. Snimanjem se sadržaj čuva sedan dana na mts serveru, a premotavanje je tri dana unazad
7. tri dana, u paketu
9. sve sam ovo već pisao makar tri puta

Kako je premotavanje samo 3 dana unazad, kada ja na ADSL, Box 4 stari paket, vraćam kanale 7 dana unazad, naravno one kanale koji imaju tu opciju ?

U pravu si. 7 dana

Na njihovom sajtu piše
https://mts.rs/Korisnicka-zona/Cest...-emisiju-kako-mogu-ponovo-da-je-pogledam.html:
Naziv usluge 72 sata unazad je promenjen u Gledaj unazad, jer u okviru ove usluge sada možete da gledate TV program emitovan do 7 dana unazad.

Svi TV kanali koji podržavaju opciju vraćanja već emitovanog sadržaja imaju i mogućnost vraćanja TV sadržaja 7 dana unazad, osim kanala CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film + na kojima TV program možete da gledate do 3 dana unazad.
Opcija snimanja potpuno suluda jer što bi se bilo ko cimao i snimao bilo šta sam kad oni snimaju sve. Al ajde to je državna firma, neki kum/rođak/prijatelj je valjda morao da bude žestoko plaćen da realizuje neku beskorisnu opciju, jedino tako ima smisla.

Na njihovom sajtu piše
https://mts.rs/Korisnicka-zona/Cest...-emisiju-kako-mogu-ponovo-da-je-pogledam.html:

Opcija snimanja potpuno suluda jer što bi se bilo ko cimao i snimao bilo šta sam kad oni snimaju sve. Al ajde to je državna firma, neki kum/rođak/prijatelj je valjda morao da bude žestoko plaćen da realizuje neku beskorisnu opciju, jedino tako ima smisla.

Ne znam da možda pojedini kanali tipa Diskaveri ili još neki mogu da se snimaju a oni nemaju opciju vraćanja unazad 7 dana, mrzi me sad da gledam i tražim ali jedino ako je to u pitanju ima nekog malog opravdanja za postojanje ove usluge snimanja koja je inače potpuno devalvirana u trenutku kada 2/3 kanala mogu da se šaltaju 7 dana unazad.

Par pitanja za ljude koji imaju neki od TV paketa na optici:

1. Kakva je infrastruktura u stanu? Pretpostavljam da optičkim kablom uđu u stan do željenog mesta gde postave ONT uredjaj a zatim iz ONT-a Utp kablovima do desktopa i TV STB-ova?
2. Koji ONT se dobija i da li radi ok tj za internet pretpostavljam da radi bez greške?
3. Koji STB uredjaji se dobijaju i da li su ok, da li baguju, koliko su brzi pri prebacivanje kanala, premotavanju pri gledanju unazad i sl?
4. Kako se STB povezuje sa televizorom preko HDMI kabla ili preko činča/skarta (za starije CRT televizore) ili je podržano i jedno i drugo?
5. Da li je gledanje unazad podržano na svim kanlima u paketu ili samo na nekim, da li ta opcija normalno radi ili je krš poput TVGO web aplikacije?
5. Kakav je kvalitet HD/SD TV kanala u odnosu na SBB? Da li su HD kanali stvarno HD ili samo nazivno kao na supernovi. Ovde je jedan član napisao da su čak i bolji od SBB-a dok je drugi ponudio neke mutnjikave slike kao primer onoga što je video u poslovnici. Šta je istina?
6. Šta je usluga snimanja sadržaja i koja je njena poenta kad i onako postoji usluga 7 dana unazad?
7. Da li se usluge 7 dana unazad/snimanja sadržaja/Video klub dobijaju U BOX3 (Fiksna + Net400 + TV Max) paketu? Na sajtu nije eksplicitno navedeno iako je u ponudi sa samostalnim Tv Max paketom jesete?
8. Da li je neko u razgovoru sa akviziterom uspeo da izboksuje još neku pogodnost za nove korisnike osim ovih standardnih 6 meseci po dinar?
8. Ako prelazis sa sbb-a mozes da dobijes jos 2 meseca po dinar. Kolega mi je na pp poslao broj terenskog akvizitera, ja sa sbba prelazim i dao mi je tu pogodnost. Javi se na pp.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Vrh Dno