Ako je PR, onda je fizicko lice.Imam pitanje... Prijatelju ističe u firmi box paket sad u junu, a u decembru/januaru planira da gasi firmu. Koje bi mogle biti posledice ako sad potpiše ugovor na dve godine za box biznis paket i ugasi firmu za šest meseci?
Zar ima box biznis paket.Imam pitanje... Prijatelju ističe u firmi box paket sad u junu, a u decembru/januaru planira da gasi firmu. Koje bi mogle biti posledice ako sad potpiše ugovor na dve godine za box biznis paket i ugasi firmu za šest meseci?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne verujem,da ćeš se od muljave slike,nešto nauživati.
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Eh evo saga Telekoma je gotova. Trebalo im je 3 i po' sata da montiraju antenu za m:sat TV. Tj, da naciljaju satelit.
Opcija snimanja potpuno suluda jer što bi se bilo ko cimao i snimao bilo šta sam kad oni snimaju sve. Al ajde to je državna firma, neki kum/rođak/prijatelj je valjda morao da bude žestoko plaćen da realizuje neku beskorisnu opciju, jedino tako ima smisla.Naziv usluge 72 sata unazad je promenjen u Gledaj unazad, jer u okviru ove usluge sada možete da gledate TV program emitovan do 7 dana unazad.
Svi TV kanali koji podržavaju opciju vraćanja već emitovanog sadržaja imaju i mogućnost vraćanja TV sadržaja 7 dana unazad, osim kanala CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film + na kojima TV program možete da gledate do 3 dana unazad.
Na njihovom sajtu piše
https://mts.rs/Korisnicka-zona/Cest...-emisiju-kako-mogu-ponovo-da-je-pogledam.html:
Opcija snimanja potpuno suluda jer što bi se bilo ko cimao i snimao bilo šta sam kad oni snimaju sve. Al ajde to je državna firma, neki kum/rođak/prijatelj je valjda morao da bude žestoko plaćen da realizuje neku beskorisnu opciju, jedino tako ima smisla.
8. Ako prelazis sa sbb-a mozes da dobijes jos 2 meseca po dinar. Kolega mi je na pp poslao broj terenskog akvizitera, ja sa sbba prelazim i dao mi je tu pogodnost. Javi se na pp.Par pitanja za ljude koji imaju neki od TV paketa na optici:
1. Kakva je infrastruktura u stanu? Pretpostavljam da optičkim kablom uđu u stan do željenog mesta gde postave ONT uredjaj a zatim iz ONT-a Utp kablovima do desktopa i TV STB-ova?
2. Koji ONT se dobija i da li radi ok tj za internet pretpostavljam da radi bez greške?
3. Koji STB uredjaji se dobijaju i da li su ok, da li baguju, koliko su brzi pri prebacivanje kanala, premotavanju pri gledanju unazad i sl?
4. Kako se STB povezuje sa televizorom preko HDMI kabla ili preko činča/skarta (za starije CRT televizore) ili je podržano i jedno i drugo?
5. Da li je gledanje unazad podržano na svim kanlima u paketu ili samo na nekim, da li ta opcija normalno radi ili je krš poput TVGO web aplikacije?
5. Kakav je kvalitet HD/SD TV kanala u odnosu na SBB? Da li su HD kanali stvarno HD ili samo nazivno kao na supernovi. Ovde je jedan član napisao da su čak i bolji od SBB-a dok je drugi ponudio neke mutnjikave slike kao primer onoga što je video u poslovnici. Šta je istina?
6. Šta je usluga snimanja sadržaja i koja je njena poenta kad i onako postoji usluga 7 dana unazad?
7. Da li se usluge 7 dana unazad/snimanja sadržaja/Video klub dobijaju U BOX3 (Fiksna + Net400 + TV Max) paketu? Na sajtu nije eksplicitno navedeno iako je u ponudi sa samostalnim Tv Max paketom jesete?
8. Da li je neko u razgovoru sa akviziterom uspeo da izboksuje još neku pogodnost za nove korisnike osim ovih standardnih 6 meseci po dinar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari