Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo konacno stigli novi STB upravo pre 2 sata mi instaliran, i mogu reci da je fenomenalan, aj sto je mali i elegantan nego je jako brz i menja kanale u roku od odmah, dok na istom tv samo sa sbb karticom treba tacno 5 sec da prebaci sa kanala na kanal.
I evo jedna ekskluziva mislim da to niko nije najavio do sada to je da su stigle prve kartici ili ti CI moduli i trenutno se testiraju, a vec sam drugu rekao da cim budu zavrsili testiranje da mi da jednu pa da vidimo i to cudo kod mtsa.

preko cega ce to ici? to je mozda za one kablovske operatere sto su pokupovali

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Meni doneli za drugi stb neki korisceni, kao iz bu*e da je izvadjen sa sve daljincem. Jel imam pravo sad ako su dobili te nove da trazim da mi zamene ovaj moj stari i ovo djubre sto sam dobio?

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Imas pravo ali 99% ti nece dati ako taj radi.
Stvarno je mocan ovaj malisa, brz ko tajfun.

Imas pravo ali 99% ti nece dati ako taj radi.
Stvarno je mocan ovaj malisa, brz ko tajfun.

Baci neku sliku da vidimo kako izgleda!? ;)
Ja sam jedan mali uzeo još pre 4 meseca u poslovnici čim su ih dobili, pa me zanima da li je to taj isti ili je izašao neki još noviji model?

Poslednja izmena:
Baci neku sliku da vidimo kako izgleda!? ;)
Ja sam jedan mali uzeo još pre 4 meseca u poslovnici čim su ih dobili, pa me zanima da li je to taj isti ili je izašao neki još noviji model?
Mislim da je ovaj u pitanju
f63194d4dd8c486b40ec2003c7feed49.jpg
c8db1197c869228c27ef7b43df27cc84.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sarulja91, ima li kakav info oko starta FOX kanala u MTS, navodio si ranije da bi to trebalo 1.3., insajderske informacije do sada su ti bile i više nego tačne, nešto baš i sumnjam u MTS da će to skorije ostvariti iako su FOX kanali u HD već u Kopernikusu za koji znamo čiji je.

Poslednje što sam čuo vezano za Fox je upravo to - 1.3. Sada ostaje ponoć da sačekamo.

Da nisu ih imali trenutno, kazu nisu se nadali da ce ljudi traziti dodatne uredjaje?? Koja izjava, sto neko ne bi trazio kad ga nista ne kosta, a koristi mu.
Razmisljanje mts-a.

Ipak je bila ispala za FOX kanale, ni traga ni glasa. Možda ih bude nekad ali skorije izgleda ne. Takođe, mislim da MTS nikad neće pustiti HD paket kao osnovni iako je kod SBB to normalno.

Ne mora da znaci da je ispala,niko nije rekao da ce biti bas prvog i mesecu.Pa Cinestar kanale su ubacili polovinom meseca.

Znači da očekujemo oko 15. marta da neko ovde napiše kako startuju ti kanali sigurno od 1. aprila? Pa 1. aprila...

Ipak je bila ispala za FOX kanale, ni traga ni glasa. Možda ih bude nekad ali skorije izgleda ne. Takođe, mislim da MTS nikad neće pustiti HD paket kao osnovni iako je kod SBB to normalno.
Ne mora da znaci da je ispala,niko nije rekao da ce biti bas prvog i mesecu.Pa Cinestar kanale su ubacili polovinom meseca.
Ispala teška. Pogotovo ja, jer sam dobio info 1. marta.

Ispala teška. Pogotovo ja, jer sam dobio info 1. marta.

Nisi ti kriv, nisi širio dezinformacije nego si imao takav info, a nedavno si izneo tačne tvrdnje po pitanju postpejd tarifa koje su stupile na snagu 1.2. Nego mi deluje čudno da FOX imaju operateri koje je Telekom kupio a oni ne, mada možda i bude nešto od ovih kanala na MTS jer je jedan njihov direktor najavio pre par meseci rešavanje ovog dugogodišnjeg problema, možda bude neki drugi datum u martu ili kasnije tokom godine.

Bitno je da su ubacili parove 1 i 2 boze me sacuvaj dva uzasna kanala sta ce nam to djubre

Pozdrav,

Jel znate na koji broj se proverava koliko mi je od dodatnih 100 gb za mobilne podatke ostalo? nešto *797*....

Hvala!

Nisi ti kriv, nisi širio dezinformacije nego si imao takav info, a nedavno si izneo tačne tvrdnje po pitanju postpejd tarifa koje su stupile na snagu 1.2. Nego mi deluje čudno da FOX imaju operateri koje je Telekom kupio a oni ne, mada možda i bude nešto od ovih kanala na MTS jer je jedan njihov direktor najavio pre par meseci rešavanje ovog dugogodišnjeg problema, možda bude neki drugi datum u martu ili kasnije tokom godine.
To za postpaid od 1.2. sam ja jos novembra rekao, samo nije bilo sigurno kada tacno/zasto/koliko :)

Pozdrav,

Jel znate na koji broj se proverava koliko mi je od dodatnih 100 gb za mobilne podatke ostalo? nešto *797*....

Hvala!

A možda se sbb dogovorio sa Foksom (čitaj masno platio) da i dalje drži ekluzivu na iptv prenos u Srbiji (sbb-ov eon ex d3i) i na satelitski prenos (total tv).

jel i dalje za komplet/box vazi koliko sam udaljen od neke bazne poste/cvorista sto se tice kvaliteta ?? U oktobru mi istice ugovor sa sbb-om, pa bih rado presao na mts ? Ili da ipak cekam optikuako ne bude do tada ? Neki su imali losa iskustva i jedva raskidali ugovore zbog brzine neta i zamrzavanja slike.

jel i dalje za komplet/box vazi koliko sam udaljen od neke bazne poste/cvorista sto se tice kvaliteta ?? U oktobru mi istice ugovor sa sbb-om, pa bih rado presao na mts ? Ili da ipak cekam optikuako ne bude do tada ? Neki su imali losa iskustva i jedva raskidali ugovore zbog brzine neta i zamrzavanja slike.

Važi i dalje, ako nisi na optici. Imaju *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski sistem gde njihov program ne dozvoljava sklapanje ugovora ili čak slanje servisera na proveru, ako si udaljen više od 500m od centrale. Pre neki dan sam se svađao da njima, jer mi se ruter konektuje nekad i na preko 16000/80000 kbps, a uglavnom 16000/76000 kbps, ali sam udaljen 550m od centrale i "nemam uslove" za veću brzinu.
Najgore je što su serviseri proverili da postoji mogućnost za veću brzinu, kad su burazeru u istoj kući spajali novu liniju (na stari priključak, jer je već postojala linija) i pustili paket 50/8. Problem je što su kod mene proveravali bez naloga, pa nemam dokaz da može da se konektuje na veću brzinu. Glupost!

Samo jos ne znam kako bih se proveo na vracanju tel kod mts/a, jer je prebacen u sbb. Da me ne zezaju da moram da menjam br....

Važi i dalje, ako nisi na optici. Imaju *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski sistem gde njihov program ne dozvoljava sklapanje ugovora ili čak slanje servisera na proveru, ako si udaljen više od 500m od centrale. Pre neki dan sam se svađao da njima, jer mi se ruter konektuje nekad i na preko 16000/80000 kbps, a uglavnom 16000/76000 kbps, ali sam udaljen 550m od centrale i "nemam uslove" za veću brzinu.
Najgore je što su serviseri proverili da postoji mogućnost za veću brzinu, kad su burazeru u istoj kući spajali novu liniju (na stari priključak, jer je već postojala linija) i pustili paket 50/8. Problem je što su kod mene proveravali bez naloga, pa nemam dokaz da može da se konektuje na veću brzinu. Glupost!

Udaljen sam 800+ metara od centrale, imao 20/4 paket +2 stb-a, pisao molbu Telekomu da mi odobri net 50/8 i pusti maksimalno koliko moze, ja se necu zaliti na tu brzinu koja bude bila. Odobrili mi 50/8 i 2 stb uredjaja, realno imam 32/8. Moze da upali ako se pise molba.

Udaljen sam 800+ metara od centrale, imao 20/4 paket +2 stb-a, pisao molbu Telekomu da mi odobri net 50/8 i pusti maksimalno koliko moze, ja se necu zaliti na tu brzinu koja bude bila. Odobrili mi 50/8 i 2 stb uredjaja, realno imam 32/8. Moze da upali ako se pise molba.

Probaću sa molbom. Hvala na predlogu.

Nazad
Vrh Dno