Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada se podesi nalog za prenos sa racuna u postanskoj stedionici na racun u mts banci stoji napomena da je obavezan poziv na broj za ovaj model (i kada je sifra placanja 289 i kada je 290).
Sta treba da se unese kao poziv na broj da bi prosao nalog?

To je i meni problem bio.
Imam tekući za ostale namene, a takodje i racun plus.
Nisam mogao da prebacim novac zbog poziva na broj, stavio sam godinu rodjenja i proslo.

Stiže mi mejl od [email protected] sa čestitkom za prijavu na Google Pay ali opet bez bilo kakvih dodatnih informacija, samo piše biće objavljeno na mts sajtu.

Opet mts počeo da siluje sms porukama, sada stižu 3 sms poruke o promenama na računu

Ja sam iznenađen da PŠ ima mogućnost online otvaranje računa. 😁

Da li su naučili penzosi da plaćaju online račune i smanje gužve? 😂

Да питам и овде. Да ли је неко са МастерКард картицом плаћао на Алију и слично?

Пошто ми рачун од МТС банке тренутно зврји празан, мислио сам да ту картицу упрегнем за Али, јер ми је Виза интернет од ПШ-а истекла, а дали су ми у замени неку Виза дебитну. Претпостављам да је то нова замена.

Imam račun i Master od skoro samog početka rada banke i plaćam svuda, pa i na Aliju sa njom i do sad nisam imao nikakvih problema.

Godinama i sve ok i na Aliju i gde god hoces online.
Slobodno dodaj i uzivaj u kupovini na AE-u.

Uživaj u kupovini, pod uslovom da ti stigne ono što si poručio :D
Ja poručio case za moj fon, 5$ , pa i ako prasići pojedu, neka im je na zdravlje .

Zasto su mi poslednje odrzavanje racuna naplatili 175. nisam ispratio da su menjali cenovnik

Svima su naplatili 175 odrzavanje, jer je NBS tako rekla da se smanje naknade na nivo ne znam sad kog datuma, trebalo bi da je to jer su oni menjali povecavali u odnosu na taj datum koji je odredila NBS.

• Like
Reagovanja: uji
Da, ovu novu mogu u paintu da nacrtam sa Gembird laserskim misem bez podloge.

U aplikaciji stoji da je ova nova kartica aktivna ali mi je transakcija na bankomatu odbijena. Jel mora da se zove i kontakt centar da mi i oni aktiviraju?

Aktivna ne znaci da je aktivirana.
Ako je to master on se aktivira upitom stanja na bankomatu
Ako je dina, ona se aktivira telefonom

Zar nije da ti definises pin, pa upit stanja. Ako želiš beskontaktno placanje moras jednom cip provuci kroz pos terminal?

Pin sam namestio preko aplikacije, ali na bankomatu mi odbija i upit stanja i podizanje novca, u prodavnici isto odbijeno.

Ne znam, a da nije ona caka da se ubace cetiri srednja broja sa master kartice?
Kao kada si prvi put dobio karticu, aktivacija preko m banking

Ako se otvori račun plus postaje se korisnik PŠ ili Mts banke?

Izgleda da sam ja napravio grešku jer sam prvo hteo da podignem novac pa onda išao na upit stanja , a mora prvo da se ide na upit stanja . Sad moram opet nov pin da pravim pa da idem na upit stanja .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno