Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije nikakva tajna,od 1 jula su poskupele telekomove postpejd tarife,a od sinoc poskupeli box paketi.Tako da besplatno odrzavanje racuna u bacni u stvari placaju korisnici telekoma. :D

Како да не,онлајн у Србији и то профитабилан.Живи доказ је ТБ:),међутим МТС банка има револуционарно рјешење,али је то засад строго чувана тајна.

Zašto misliš da TB nije profitabilna? Ako se nešto prodaje, ne znači odmah da loše posluje pobogu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne, ali identican minus iz tromesecja u tromesecje vec 3 godine kaze da nije profitabilna ;)

Kako funkcionise kartica na pos terminalima u Grckoj?

Ja sam trenutno u Grckoj ali ne smedoh da se upustim u tu avanturu jer su prijavljivali da ne prolazi nasa kartica tamo i nisam hteo da rizikujem, pa sam deo novca prebacio na TB karticu koja prolazi svugde bez problema.
Ti ako hoces rizikuj pa nam javi za sl godinu.[emoji1]

Otvorio sam pre pola sata racun u MTS banci (OnLine), medjutim, kada kliknem na ''Moji Racuni'', stoji mi poruka ''Nemate odgovarajuće račune''.
Da li je to tako uvek dok ne aktiviraju racun ili sam nesto pogresno uradio prilikom online registracije?

Kada odem na ''Profil'', pa onda na ''zahtevi'', pise mi ovo:

Otvaranje depozita: Račun Plus broj WI0000008988
Datum kreiranja: 28.08.2017

Datum poslednje izmene: 28.08.2017

Status: Aktivan

Zanimljivo je da u odeljku ''Moja dokumenta'' nema niceg iako sam prilikom registracije
poslao slike obe strane LK.

Poštovani,

kada se kartica uspešno aktivira ona funkcioniše bez problema na Pos terminalima i bankomatima. U praksi se dešavalo da određeni Pos terminali u obe zemlje ne primaju karticu iz više razloga (neispravna oprema, nepodržavanje master kartica iz finansijskih razloga).

Radi Vaše sigurnosti možete poneti i efektivu.

Srdačan pozdrav,
Vaša MTS banka

Onda neka na svom sajtu napisu da kartice nisu validne za placanje na pos terminalima u Grckoj,Bugarskoj,Mk i Rumuniji.

Cim samo njihove nesto ne rade, znaci da su nesto oni lose podesili za te kartice :(

Donesi.com je počeo da prihvata njihove kartice. Inače, u Grčkoj sam gotovo sve plaćao ovom karticom i sve je prolazilo bez problema.

Donesi.com je počeo da prihvata njihove kartice. Inače, u Grčkoj sam gotovo sve plaćao ovom karticom i sve je prolazilo bez problema.

Tako sam i mislio samo sam hteo potvrdu,kada prolazi tb zasto ne bi i mts mc.
Koji je najmanji iznos za placanje na pos terminalima u Grckoj?

Kako sad moze, kad su do juce svi pricali da ne prolazi i na ovom i na jos jednom forumu?
Sad kao sve prolazi a ja sve prebacio na TB MC, e ***.

@MisaLion
Lepo si rekao, "do juce". Nije to do kartice kao takve vec do kard procesora preko koga radi Donesi. Konfiguracija samo obicno. Dodaju karticu u definisanu dozvoljenu listu, testiraju ...
Ocigledno im je trebalo malo (vise) vremena, ili ih je MTS preskocio kad je mapirao karticare pre nego sto je izasao na trziste.

@MisaLion
Lepo si rekao, "do juce". Nije to do kartice kao takve vec do kard procesora preko koga radi Donesi. Konfiguracija samo obicno. Dodaju karticu u definisanu dozvoljenu listu, testiraju ...
Ocigledno im je trebalo malo (vise) vremena, ili ih je MTS preskocio kad je mapirao karticare pre nego sto je izasao na trziste.
Sve je super samo ja nisam "donesi.com" ni 9ominjao, inace sve ostalo znam, tako da ono...

Ajde ako mozete skratite mi muke da trazim, posto sam do sada koristio VISA a sada master card MTS Banke. Posto sam malopre samo ukucao sve podatke sa kartice, kliknuo na pay i sve je proslo. Jel postoji neki security? :)

Nisam dobio sms, bas zbog toga i pitam posto je sekuritatea nula :)

Je li treba da aktiviram nesto?

Kad plaćaš nešto, popuniš potrebne podatke sa kartice, zatim te vodi na stranicu za autorizaciju gde ti pošalju sms sa pinom, kojim potvrđuješ izvršenje.
Nisam još naišao na slučaj da nije bilo potvrde plaćanja.

To za SMS kod radi samo za 3D Secure sajtove, nema tih potvrda za obicne.

Као што су многи паметнији од мене рекли, не постоји адекватна заштита, уколико се неко устреми баш на ваш тел, рачунар, вас лично. Поготово не на смарт тел, који су и произведени у намери да прате скупљају податке и шаљу на аналитику.
Тако је то.

Ne mora niko da se ustremljuje na mene, ali ako pogleda moju karticu i vidi sigurnosni broj sa zadnje strane znaci da moze da placa po netu sta god hoce. To je sigurnosni propust, treba da postoji neka dodatna verifikacija. Verujem da ima tih 3D secure sajtova, ali mi na AliSexpress-u nije nista dodatno trazio... hmmm

To nema veze sa bankom, kod svih kartica je tako :( AliExpress i slicni sajtovi nisu 3D Secure (nije ni Amazon, itd.), i nema dodatne zastite na njima.

Zato brutos, lepo klik na podešavanja i mirno spavaš.

Kvo0Ob5.png

@marko Zato posle toga nista ne mogu da platim preko neta :)

@alfa Ma ne krivim MTS, samo se interesujem.

Hvalaz svima. Khm nazad na AliE, 30% popust na real dolls :)

Pa kad hoćeš da platiš, ti uključiš... :)

I nema brige.

i to sto kazes :D

A gde pise da je besplatna provera stanja na drugim bankomatima? Koliko vidim besplatno je samo podizanje.
Koliko naplacuju poruke za odliv sredstava i jel su automatski ukljucene?

Piše "SMS notifikacije (5,00 RSD + PDV)"

Idi na e bank, pa profil pa obaveštenja.

Što se tiče provera stanja, mbank, ebank...

Hvala. Znam to za proveru stanja, nego pitam jer su neki cini mi se komentarisali da je besplatno, a koliko vidim na sajtu pise da je podizanje besplatno, dok za proveru stanja ne pise. A i nije mi jasno koliko je velika potreba za proverom na bankomatu kad moze da se proveri na telefonu i kompu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno