Pitam iz razloga jer sam pitao direktno kad sam uplacivao neki novac u MTS banku na moj racun i radnika mi je rekla da kao to nije tacno i da ne mogu bez provizije platiti racune
Ja Vipov i mts račun za mobilni odavno plaćam bez provizije preko njihovog sajta,a za fixni ne bih znao da li može.
Sve MTS usluge mogu preko sajta. Ako nisu na tvom nalogu, dovoljno je znati sifru korisnika i podracun (pise na uplatnici)
Meni je najlakse da ovo placam SMSom, tako sto se registrujem u banci (ne prihvataju sve banke, i ne prihvata se za sve kartice; Intesa samo za Dinu recimo). Mnogo brze, nema provizije isto.
Sve placas bez provizije. Slobodno cepaj.Moze nwko ko je vec testirao da mi kaze postupak za ovo placanje bez provizije racuna ? I da li je to bas bez provizije ili ? Treba da platim racun za fiksni i par racuna za mobilni kod sva tri provajdera a ova usluga se inace naplacuje u posti sa 35 dinara provizije po racunu
Хоће те раднице да заврте мозак понекад.Ma pusti ti radnicu...
Prvi put da se ne slažemo. Nemam nikakvu info, mislim da neće biri bankomata, već će biti samo kao virtuelna banka. Barem naredne 2 god.Bice bankomata sigurno.
A gde su im ekspoziture? Ja znam za jednu, gde su ostale i koliko ih ima u BG?U ekspoziturama uplate odmah legnu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ovo su tri ekspoziture u Beogradu. Oni su na lokacijama gde je bila Dunav banka.
Beograd, Goce Delčeva 46 Beograd, Makedonska 4 Beograd, Ustanička 128.
https://www.nbs.rs/static/nbs_site/gen/latinica/50/banke/OJ-dunavbanka.pdf
mapa sa lokacijama
https://www.mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/korisnicki-centar
Hvala svoj trojici, jos fora jedna mi je ekspozitura na 300m od mene, a ja pojma nisam imao.da, treba zumirati, belo su poslovnice...
U poslovnici nema uplata, ja bio i pitao licno.
Mozda si mislio u ekspozituri banke.
Za uplatu u ekspozituri nema/ima provicije? Koliko je ako ima?
Nista zvacu ja njih sada da vidim za to sto nisi siguran pa cu napisati za druge da znaju 100% kako je, ako nekom bude trebala ista informacija.
Znam da nema posle zadnjeg kliringa prebacivanja u drugu banku, nego ne znam kako ovo interno resise.
Da predpostavio sam da si na to mislio, zato te i pitah u predjasnjoj poruci.Mislio sam na ekspozituru banke (bele na mapi).
Ima expozitura i ovde Bulevar Franše d’Eperea 88Ovo su tri ekspoziture u Beogradu. Oni su na lokacijama gde je bila Dunav banka.
Beograd, Goce Delčeva 46 Beograd, Makedonska 4 Beograd, Ustanička 128.
https://www.nbs.rs/static/nbs_site/gen/latinica/50/banke/OJ-dunavbanka.pdf
Tamo im je glavna uprava...tu je bila dunav bankaIma expozitura i ovde Bulevar Franše d’Eperea 88
Ako je uplata u filijali banke leže odmah bilo kad da uplatis.Jedina ekspozitura koja radi radnim danima do 20h je u Kumodraskoj 247b, naravno u prostorijama Dunav banke. Ne znam koja je poenta da radi do 20h, ako uplata na račun posle 16h ne leže odmah na račun ili interni prenos prolazi tek narednog dana
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari