Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam iz razloga jer sam pitao direktno kad sam uplacivao neki novac u MTS banku na moj racun i radnika mi je rekla da kao to nije tacno i da ne mogu bez provizije platiti racune

Ja Vipov i mts račun za mobilni odavno plaćam bez provizije preko njihovog sajta,a za fixni ne bih znao da li može.

Hvala lepo na informacijama probacu .

Ja Vipov i mts račun za mobilni odavno plaćam bez provizije preko njihovog sajta,a za fixni ne bih znao da li može.

Sve MTS usluge mogu preko sajta. Ako nisu na tvom nalogu, dovoljno je znati sifru korisnika i podracun (pise na uplatnici)
Meni je najlakse da ovo placam SMSom, tako sto se registrujem u banci (ne prihvataju sve banke, i ne prihvata se za sve kartice; Intesa samo za Dinu recimo). Mnogo brze, nema provizije isto.

Sve MTS usluge mogu preko sajta. Ako nisu na tvom nalogu, dovoljno je znati sifru korisnika i podracun (pise na uplatnici)
Meni je najlakse da ovo placam SMSom, tako sto se registrujem u banci (ne prihvataju sve banke, i ne prihvata se za sve kartice; Intesa samo za Dinu recimo). Mnogo brze, nema provizije isto.

Eto,znači može i fixni bez provizije.
Ne mora onda da plaća 35 dinara po uplatnici.

Moze nwko ko je vec testirao da mi kaze postupak za ovo placanje bez provizije racuna ? I da li je to bas bez provizije ili ? Treba da platim racun za fiksni i par racuna za mobilni kod sva tri provajdera a ova usluga se inace naplacuje u posti sa 35 dinara provizije po racunu
Sve placas bez provizije. Slobodno cepaj.

Ma pusti ti radnicu...
Хоће те раднице да заврте мозак понекад.:)Не знам ,али стално се понавља да људи који би требали да знају и помогну дају сасвим супротне информације од оног што је у стварности.

Da li je moguce u njihovim ekspoziturama uplatiti i dinare i evre ali da odmah "legnu"? Imam jednu koja mi je relativno blizu ali opet i do nje moram nekim vidom prevoza

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

U ekspoziturama uplate odmah legnu.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

U ekspoziturama uplate odmah legnu.

A gde su im ekspoziture? Ja znam za jednu, gde su ostale i koliko ih ima u BG?
I da li i tamo mora preko onog primera uplatnice za Postu ili samo dodjes i kazes hocu uplatu na svoj/ili racun taj i taj i odmah legnu pare?

Jos jedno pitanje, mislim da znam odgovor ali da cujem jos nekog, mozda i gresim.
Kad se prebacuju pare interno, da li odmah lezu pre ili se ceka kliring?
I da li ukoliko zelim da uplatim nakon prestanka rada platnog prometa sa mog na bratov racun ili obrnuto u recimo 22h da li ce pare biti odmah na racunu onog drugog?
Hvala.

Ovo su tri ekspoziture u Beogradu. Oni su na lokacijama gde je bila Dunav banka.

Beograd, Goce Delčeva 46 Beograd, Makedonska 4 Beograd, Ustanička 128.

https://www.nbs.rs/static/nbs_site/gen/latinica/50/banke/OJ-dunavbanka.pdf

da, treba zumirati, belo su poslovnice...
Hvala svoj trojici, jos fora jedna mi je ekspozitura na 300m od mene, a ja pojma nisam imao.
Znam da je tamo bilo Dunav osiguranje.
Super.
Jel zna neko za ostatak pitanja?

Trebalo bi: u poslovnici ako uplaćuješ na račun dinare ili evre odmah da legne, traže mastercard(da vide koji je račun) i ličnu kartu.
Što se tiče prebacivanja, ne verujem da posle 16-17h odmah prebacuje na račun u istoj banci... U drugoj sigurno ne.

EDIT: u ekspozituri banke, ne u poslovnici

Poslednja izmena:
U poslovnici nema uplata, ja bio i pitao licno.
Mozda si mislio u ekspozituri banke.
Za uplatu u ekspozituri nema/ima provicije? Koliko je ako ima?
Nista zvacu ja njih sada da vidim za to sto nisi siguran pa cu napisati za druge da znaju 100% kako je, ako nekom bude trebala ista informacija.
Znam da nema posle zadnjeg kliringa prebacivanja u drugu banku, nego ne znam kako ovo interno resise.

Nisam uplaćivao ali sam dizao. I evre i dolare. Sve ok. Ali sam pitao, nema provizije za uplatu na svoj račun.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

U poslovnici nema uplata, ja bio i pitao licno.
Mozda si mislio u ekspozituri banke.
Za uplatu u ekspozituri nema/ima provicije? Koliko je ako ima?
Nista zvacu ja njih sada da vidim za to sto nisi siguran pa cu napisati za druge da znaju 100% kako je, ako nekom bude trebala ista informacija.
Znam da nema posle zadnjeg kliringa prebacivanja u drugu banku, nego ne znam kako ovo interno resise.

Mislio sam na ekspozituru banke (bele na mapi). Nema provizije, što bi je bilo. Niko to ne naplaćuje.

Poslednja izmena:
Mislio sam na ekspozituru banke (bele na mapi).
Da predpostavio sam da si na to mislio, zato te i pitah u predjasnjoj poruci.
Hvala, zvacu sad ja njih.
Edit:
Sad sam zvao, naravno uplate u ekspozituri mogu, vidljive su odmah, a € iskljucivo u ekspozituri se deponuju na racun.
Poslednji kliring u MTSB je u 16h a prvi u 9h.
Interna uplata nema veze i moguca je takodje do 16h posle toga ako se uplati sa jednog na drugi racun u Mts banci vidljivo ce biti tek na prvom kliringu u 9h narednog dana.
To je to kako sam i mislio, samo sam potvrdio, tako bar Andrej rece.

Poslednja izmena:
Ima i šalter/poslovnica tu. Sve može da se završi tu...

Jedina ekspozitura koja radi radnim danima do 20h je u Kumodraskoj 247b, naravno u prostorijama Dunav banke. Ne znam koja je poenta da radi do 20h, ako uplata na račun posle 16h ne leže odmah na račun ili interni prenos prolazi tek narednog dana

Da i meni je to glupost, ali tako mi rece lik iz CC MTSB.
Nisam znao do koliko radi ekspozitura ali ako je tako malo je bezveze.

Jedina ekspozitura koja radi radnim danima do 20h je u Kumodraskoj 247b, naravno u prostorijama Dunav banke. Ne znam koja je poenta da radi do 20h, ako uplata na račun posle 16h ne leže odmah na račun ili interni prenos prolazi tek narednog dana

Ako je uplata u filijali banke leže odmah bilo kad da uplatis.

a ima i ljudi koji rade u radnom vremenu banke od 9-16h pa im znaci da van svog radnog vremena imaju mogucnost da svrate u svoju banku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno