Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оно што је бесплатно никад не може бити довољно лоше.:)

Upravo suprotno... :)

jedno pitanje,treba da uplatim coveku neki novac na intesa bankovni racun,e sad imam samo broj racuna,ostale podatke poziv na broj i model ne znam sta da ubacim,kao ni sifru placanja
Sifra 289, ostalo prazno. Ne treba model i poziv na broj...

Moze neko da mi odgovori koje su realne prednosti u odnosu na TB i starter paket kod plavih ;) ??

Sent from Kin :(

Placanje bez provizije, podizanja novca sa bilo kog bankomata bez provizije

Moze neko da mi odgovori koje su realne prednosti u odnosu na TB i starter paket kod plavih ;) ??

Prednosti: besplatno podizanje na svim bankomatima, bez provizije za plaćanje, malo bolji kurs, bolja aplikacija

Mane: nema bankomata za uplatu kao i podizanje eura, nema mCash, nema kreditnih proizvoda

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Prednosti: besplatno podizanje na svim bankomatima, bez provizije za plaćanje, malo bolji kurs, bolja aplikacija

Mane: nema bankomata za uplatu kao i podizanje eura, nema mCash, nema kreditnih proizvoda

ew to me zanima , kako je to bolja aplikacija=? kakav je web client?

Nisam nešto pratio temu; ovo je valjda jedina "banka" iz koje čovek ne može da podigne svoj novac (devize), niti da ih deponuje direktno... :)

Kako mislis direktno [emoji3]
Poslovnica, jel to direktno

Ово је банка за оно најчешће у Србији,пријем зарада и исплате,плус ел. банкарство и то све бесплатно.Девизе јесу ограничење,тамо гдје нема банке, али велику већину корисника то и не интересује.Ни ТБ није нешто видјела вајду од ширења банкомата по цијелој Србији.

Ни ТБ није нешто видјела вајду од ширења банкомата по цијелој Србији.
Danas mi službenica u Komercijalnoj reče da ce biti isplata eura na nekim bankomatima. Rekla mi je takođe i da joj je većina ljudi kazala da tako neće nikada podizati... Kad razmislim malo, i nije ništa čudno, mnogi ljudi izbegavaju bankomat uopšte, a tek da svoje eure odatle podižu :)

Poslednja izmena:
To su oni što se pored bankomata plaše i promaje ;)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Оно што се мени свиђа у таквим ситуацијама је могућност избора.Девизни пензионери који знају како су тешко зарадили девизну пензију неће сигурно дизати на банкомату(као ни приватници и привредници).Ући ће у пословницу с обезбјеђењем,гдје нема сумњивих типова и до задњег евра дићи пензију.Међутим,некад кад су болесни и кад им затребају паре или не могу из неких других разлога у пословницу,могу дати картицу,сину,унуци,неком млађем да им подигне бар нешто мало с банкомата.Е то су опције које неке банке имају а неке не и које мени чине разлику у избору.

jedno pitanje,treba da uplatim coveku neki novac na intesa bankovni racun,e sad imam samo broj racuna,ostale podatke poziv na broj i model ne znam sta da ubacim,kao ni sifru placanja
Nista za model i poziv, sifra 289.

Besplatna dinarska placanja i podizanje na SVIM bankomatima u zemlji, besplatno?

Prodjite pored neke ProCredit, one nemaju saltere uopste, sve se radi na bankomatima.

Poslednja izmena:
ew to me zanima , kako je to bolja aplikacija=? kakav je web client?
Jednostavno funkcioniše bolje nego aplikacija TB koja večito baguje tokom dana (sporo učitava), iskaču ne postojeće greške prilikom plaćanja (prekjuče nisam mogao da izvršim plaćanje, greška 1/3 dok sam juče normalno izvršio plaćanje ali je ubola aplikacije i 3 puta javljala pogrešan pin nakon čega sam morao ponovo da je podesim iz početka). Kod MB trenutno radi sasvim fino što mi je itekako bitno.

Jednostavno funkcioniše bolje nego aplikacija TB koja večito baguje tokom dana (sporo učitava), iskaču ne postojeće greške prilikom plaćanja (prekjuče nisam mogao da izvršim plaćanje, greška 1/3 dok sam juče normalno izvršio plaćanje ali je ubola aplikacije i 3 puta javljala pogrešan pin nakon čega sam morao ponovo da je podesim iz početka). Kod MB trenutno radi sasvim fino što mi je itekako bitno.

Prelazim ako je 0 din odrzavanje racuna ;)

Nema veze sto nema wp aplikacije [emoji24]

I kod moje majke juce kaze netacan PIN za TB a pravi je. Meni je radilo.

Za sada da, aplikacija radi dosta bolje od TB. Mislim brža je. Da li zbog malog opterećenja ili... Ne znam ali jeste tako. Koristim paralelno obe i nemam probleme u korišćenju.

Kod TB su uplate i isplate na bankomatu + evri. Ovamo je sve free. Pa sad kome šta odgovara ili nek kombinuje...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Za sada da, aplikacija radi dosta bolje od TB. Mislim brža je. Da li zbog malog opterećenja ili... Ne znam ali jeste tako. Koristim paralelno obe i nemam probleme u korišćenju.

Kod TB su uplate i isplate na bankomatu + evri. Ovamo je sve free. Pa sad kome šta odgovara ili nek kombinuje...

Ovoricu lelekom racun, dopada mi se sto je bez odrzavanja i sto mogu na svaki bankomat, a sto se tice transfera novca to je bar lako sa telenor i inteze po potrebi na mts karticu :)

Moze mali guide?

Ja online popunim zahtev i sta onda, cekam da mi dostave ugovor i karticu?

App je dostupna za droid ? Ko je odrzava? Asseco?! [emoji2]

Poslednja izmena:
Rekao bih ti uradi tako ali mts... Posle problema koje je dosta ljudi ovde imalo idi u neku mts poslovnicu i potpiši ugovor. Posle, klasika, sediš i čekaš karticu.

Uzeću i ja M Banku.Kada je džabe i bogu je drago[emoji2]
Kada može Kom banka pored održavanja da naplaćuje još i mob app,mogu i ja valjda free da se častim u full-u[emoji108]

Poslednja izmena:
Uzeću i ja M Banku.Kada je džabe i bogu je drago[emoji2]
Kada može Kom banka pored održavanja da naplaćuje još i mob app,mogu i ja valjda free da se častim u full-u[emoji108]

Razumljivo je sto je sve "free" rad sa klientima opet kosta, bankomati, expoziture ...sve to kosta jednu banku kao tb i mts moraju ovako... Da nemaju nesto kao ovo free u odnosu na druge tesko da bi iko presao..
Mada iskreno bilo bi super da lelenor jednostavno omoguci bar 5 transakcija free za onaj standard racun, mislim da bi me to momemtalno odvratilo od mts banke...
Zaista inteza i tb su mi ok u kombinaciji, mada sve gledam vise da sve na telenor prebacim i ugasim friteza racun.

Poslednja izmena:
Mts bi mogao na primer da u nekim poslovnica stavi bankomate za uplatu ,ili da napravi neki mini Mts bank pult.

Poslednja izmena:
Mada iskreno bilo bi super da lelenor jednostavno omoguci bar 5 transakcija free za onaj standard racun, mislim da bi me to momemtalno odvratilo od mts banke...
To im je onda direktan trosak, em ti ne naplacuju odrzavanje racuna, em ne naplacuju prenos novca. Nece ni MTSB moci ovako dugo, ovo je garant samo privlacenje klijenata.

Doduse, ako predju penzioneri, moci ce. Banke zaradjuju na tome sto se penzija prima kod njih (interconnect fee :D u stvari interbank fee), poprilicno, za plate kako-kada, mada i tu uglavnom zaradjuju (Intesa recimo ne zaradjuje ako je i firma u Intesi, nema troskova onda)
Zato neke banke nude da vam racun bude besplatan 12 meseci, samo da ne prenesete zaradu/penziju u drugu banku. Nema veze i da odmah podignete istog dana kada stigne, na salteru, ili imate 10 placanja mesecno free...

Аха,како да не,биће то ускоро,за двије године отприлике.:D

Није,што?Шта им фали сем оног што је свима познато.Бар има пословница(не банке) у сваком граду и ближи су од ТБ сигурно.Почетни проблеми у отварању рачуна,стању на банкоматима су занемарљиви за оно што нуде.Гре`ота би било не отворити рачун.Ко користи текући рачун стандардно,без неких додатних захтјева,одлично.

Moze nwko ko je vec testirao da mi kaze postupak za ovo placanje bez provizije racuna ? I da li je to bas bez provizije ili ? Treba da platim racun za fiksni i par racuna za mobilni kod sva tri provajdera a ova usluga se inace naplacuje u posti sa 35 dinara provizije po racunu

Moze nwko ko je vec testirao da mi kaze postupak za ovo placanje bez provizije racuna ? I da li je to bas bez provizije ili ? Treba da platim racun za fiksni i par racuna za mobilni kod sva tri provajdera a ova usluga se inace naplacuje u posti sa 35 dinara provizije po racunu

Trebalo bi da imaš primer uplatnice na predhodnim stranama.I da,baš je bez provizije kada se uplati kako piše u primeru.

Pitam iz razloga jer sam pitao direktno kad sam uplacivao neki novac u MTS banku na moj racun i radnika mi je rekla da kao to nije tacno i da ne mogu bez provizije platiti racune

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno