Nece, imas 1 mesec fore i tad ne racunaju kamatu.A posto smo sada u nedozvoljenom minusu od 500 din, hoce li biti kamate na nedozvoljeni minus od 24% na kraju meseca? [emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otkud sad ta informacija da je telenor banka pukla?Ako je Telenor puk'o sa bankom i zeli da je se resi onda se iz aviona vidi kako ce ovo da prodje, medjutim, niciji i svaciji novac je u pitanju tako da ovo moze cak i da potraje![]()
Otkud sad ta informacija da je telenor banka pukla?
Telenor, NE Telenor banku. TB tesko da ce moci da prodaju, tj. morali bi platiti da je neko uzme sadaNezvanicno, Telenor u Srbiji kupuje KKR (gazde SBBa).
Kod mene je proslo 5+ radnih dana od kako mi u aplikaciji pise da kartica "nije aktivna", a iste jos nema u postanskom sanducetu. S obzirom na to da im je trebalo skoro dve nedelje da mi aktiviraju racun, jer im Posta nije vratila dokumentaciju, nista me kod njih vise ne moze iznenaditi. Razmisljao sam da platu iz TB prenesem u MTSB, ali ce to, po svemu sudeci, pricekati.![]()
Nakon 3 nedelje strpljivog čekanja da mi otvore račun u MTS banci, danas sam otkazao preko naloga na sajtu i zatražio da kompletno uklone moj nalog i podatke. Moje druženje sa MTS bankom se završilo i pre nego što je zvanično počelo.
Negde su te bili zagubili.Nakon 3 nedelje strpljivog čekanja da mi otvore račun u MTS banci, danas sam otkazao preko naloga na sajtu i zatražio da kompletno uklone moj nalog i podatke. Moje druženje sa MTS bankom se završilo i pre nego što je zvanično počelo.
Treba mi malo pojasnjene u vezi mbankinga,pazario sam nesto na aliju 3$ stize mail da je kinez poslao, a na racunu mi rezervisana sredstva 330 din a raspolozivo 170din. Sta su ova rezervisana sredstva?
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Засад нигдје,једино ако откупе(или плате коришћење таквих банкомата другим банкама) од ТБ оне по Београду.Само у пословници банке.Da li neko zna, da li se i na kojim bankomatima u Srbiji mogu podizati evri sa ovog računa?
Ok skontao sam da je to 3$ a kada se to skida sa racuna, sa alija stigao info kako je izvrseno placanjePa taj iznos od 3 dolara...
Sent from Dead OS ☹
Nakon 3 nedelje strpljivog čekanja da mi otvore račun u MTS banci, danas sam otkazao preko naloga na sajtu i zatražio da kompletno uklone moj nalog i podatke. Moje druženje sa MTS bankom se završilo i pre nego što je zvanično počelo.
Да шаљу препорученом поштом,не би био лош појединачни случај(којих је све више у разним облицима).Ако постоји могућност,онда мора и да функционише,иначе је маркетинг и превара.Zapao si negde, los pojedinacan slucaj, nazalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari