Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos mi nema kartice pre 10 dana sam otvorio racun. [emoji16]
Ja nisam mogao da povezem Maestro CA banke i tada su mi rekli da ne moze Master/Maestro pa su mi dali Visa Electron karticu, naravno besplatno i istovremeno mi dali besplatan ebank. Di ces bolje.

Sent from mTalk

Ама људи,ни свака Виза(електрон) не може на интернет па ни на Пејпал.Зато се прије распитајте у банци тј. реците за шта вам конкретно треба картица и да ли се може везати за Пејпал,девизни или не и која је конверзија итд.

Pa paypal, ne služi samo za povlačenje :)

Ipak ću izvaditi račun kod mts banke, nego na konto telenor banke, kako reče
jedan koji tamo radi a pitanje je da li je tačno. Da je telenor banka prodata, kome
nije rekao.

Потписала сам уговор пре 16 дана, још ми нема картице - да се забринем? :D :/

Sent from mTalk

Ne znam da li ste pročitali da od 31 avgusta uvode održavanje računa 300 dinara mesečno.

Možda će uvesti kao što TB ima račun koji se plaća 300 din gde su sva plaćanja besplatna, kao i podizanje sa bilo kog bankomata u Srb. Mada čisto sumnjam da će mts banka to da uradi, jer ću prvi ugasiti račun ako tako bude, i vratiti se na TB kao primarnu.

Nije dobro video. Tekući račun. Ovo što mi koristimo se zove Tekući račun plus. Sve ovo što podvodite pod "novo" se već nalazi u tarifniku. Pucali bi sami sebi u noge kada bi uveli naplatu tog računa.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Da sam ja vlasnik banke onda bih ti nešto sa 100% tvrdio, ovako ću reći da sam poprilično siguran da je ovako kako kažem.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

U detaljnom tarifniku piše "Tekući račun plus" bez naknade.Sada se pitam zašto bi neko plaćao 300 dinara ako može nula dinara?

Pre neki dan sam ugasio 2 tekuca racuna (i dinarski i devizni) kod njih jer mi je sluzbenica tako predlozila zbog uvodjenja odrzavanja, a sva sredstva smo prebacili na racun plus na kom nema odrzavanja. Tako da bez sirenja dezinformacija!

Ама људи,ни свака Виза(електрон) не може на интернет па ни на Пејпал.Зато се прије распитајте у банци тј. реците за шта вам конкретно треба картица и да ли се може везати за Пејпал,девизни или не и која је конверзија итд.
Kakve banke, oni osim osnovnih stvari nemaju pojma :(
Ajde de sto te nekada navedu da uzmes proizvod koji ne radi, nekada te cak navedu da ne uzmes nesto sto radi, jer su ubedjeni da ne radi :)

Zato je forum stvarno dobar. Sve dok se ne ponove ista pitanja 5 dana zaredom, a na koja je vec odgovoreno na istoj strani :)

Pre neki dan sam ugasio 2 tekuca racuna (i dinarski i devizni) kod njih jer mi je sluzbenica tako predlozila zbog uvodjenja odrzavanja, a sva sredstva smo prebacili na racun plus na kom nema odrzavanja. Tako da bez sirenja dezinformacija!
Gde je ovde dezinformacija ako sam kažeš da uvode održavanja???
Ova tema nosi naziv MTS banka a ne račun plus.

Потписала сам уговор пре 16 дана, још ми нема картице - да се забринем? :D :/

Sent from mTalk
Kod mene je proslo 5+ radnih dana od kako mi u aplikaciji pise da kartica "nije aktivna", a iste jos nema u postanskom sanducetu. S obzirom na to da im je trebalo skoro dve nedelje da mi aktiviraju racun, jer im Posta nije vratila dokumentaciju, nista me kod njih vise ne moze iznenaditi. Razmisljao sam da platu iz TB prenesem u MTSB, ali ce to, po svemu sudeci, pricekati. :)

Ima li neko informaciju dal ce mts uskoro da akitivira i ostale usluge tipa stednja,kredit itd....?

Kakve banke, oni osim osnovnih stvari nemaju pojma :(
Ajde de sto te nekada navedu da uzmes proizvod koji ne radi, nekada te cak navedu da ne uzmes nesto sto radi, jer su ubedjeni da ne radi :)

Zato je forum stvarno dobar. Sve dok se ne ponove ista pitanja 5 dana zaredom, a na koja je vec odgovoreno na istoj strani :)
Има ту истине али ако једна особа нешто не зна има друга за коју се очекује да зна,за разлику од ових онлајн банака гдје све зависи од оператера и тога да ли ће се јавити и бити расположен за сарадњу.

Ali štednja ne može online da se aktivira, zar ne?

Neverovatna glupost,a kao online banka.
To će morati uskoro da isprave.

A nije im losa kamata, mislim da je najveca trenutno, za dinare. Nije nesto da zamrznem dinare, pogotovu NE SADA, ali je bolja od Telenora za ceo %.

Koliko prodje vremena od uplate kesa u posti do leganja na racun?

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

A posto smo sada u nedozvoljenom minusu od 500 din, hoce li biti kamate na nedozvoljeni minus od 24% na kraju meseca? [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno hoce veoma malo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

A posto smo sada u nedozvoljenom minusu od 500 din, hoce li biti kamate na nedozvoljeni minus od 24% na kraju meseca? [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neverujem...pa to je ja mislim jedinih 500 din koje mozes da se zaduzis....na tom racunu ne mozea da ides u minus ako ti banka nije odobrila minus

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno