prpwave
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.03.2018
- Poena
- 59
Jel to ona ponuda preko mts računa ili nešto novo ?Do kada vazi ponuda za kes kredit? Danas dobio postom ponudu za 120000 na 24 meseca...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Jel to ona ponuda preko mts računa ili nešto novo ?Do kada vazi ponuda za kes kredit? Danas dobio postom ponudu za 120000 na 24 meseca...
Ja se nadam da ste prvo u aplikaciji/webu aktivirali karticu?Ако ти ни то не помогне,као што није ни мени,зови их на онај број на картици да је активирају и тек ће онда бити добро.
Koji prijem?Jako lose resen prijem novca (ipak to treba da bude banka), to je nedopustivo lose.
Мени је то била друга картица јер прва није стигла.Писало је да је активирана али сам и поред тога покушао да активирам онлајн,деактивирам,на банкомату дигнем новац итд. ,али није ишло ,до звања оног броја за картице.Тамо су одговорили да се мора тел. активирати чак иако поред ње пише да је активна,што ми није имало смисла.Можда су нешто побркали због поновног слања те друге картице.Ево и бакара је добио такву информацију.Ja se nadam da ste prvo u aplikaciji/webu aktivirali karticu?![]()
Malo
Nemaš nigde bolje!Malo
Zahvaljujem u svakom slučaju...
P Smart
Ja sam mislio da ce otvaranje racuna sada biti besplatno zbog Dine, al cvrc, mora znaci i Master Card pa samim tim 500din.
MC za placanje preko neta?
Moze li i ima li neke provizije na to?
Ako imam na racunu eure i dinare a placam racun u dolarima, kako ide obracun?
Samo da javim da sam sokiran sto jos uvek nisam dobio kartice, i ako stoji da su izradjene a i zvao sam telefonom i to su mi potvrdili.Ja danas zavrsio u ekspozituri sve...
Dina je kartica bez cipa, znaci potpisivanje je uvek obavezno nema pin i uvek se provlaci posto nema cip nego magnetnu pistu.
Ne mora da znaci. Provlacenje do 1500 moze da ide bez potpisivanja/PINa (nisam probao za mtsB Dinu jer je nemam, ali tako je za druge)Dina je kartica bez cipa, znaci potpisivanje je uvek obavezno nema pin i uvek se provlaci posto nema cip nego magnetnu pistu.
U pravu si ovo sam prevideoIma i pin.
Kako podizes novac sa bankomata.
Za placanja u radnjama se potpisuje,ali pin mora da ima,bar zbog bankomata.U pravu si ovo sam prevideo
Ja sam malopre platio 1000din u maxiju i potpisao sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari