Radi 24h. Bankomat je sa spoljne strane poslovnice, ne zavisi od radnog vremena iste kao u Loli.Da li radi bankomat kod Merkatora subotom i nedeljom?
Da li radi 24h? Jer poslovnica verovatno ne radi kao Lola, ali u Merkatoru je bankomat spolja.
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
HvalaStizu u odvojenim kovertama, tako da nije pravilo da moraju doci istovremeno (meni jesu, cini mi se, ali koliko znam ljudi ovdje na temi su komentarisali i da im je stizalo odvojeno).
Da li jos neko ima problem sa aplikacijom za e-banking?
Vec duze vreme radi traljavo i na obicno ucitavanje stranice cekam po nekoliko minuta. Probao sam sve pretrazivace, probao sam i incognito sesije ali nista nije bolje.
Poštovani,
Ne postoji mogućnost otvaranja dodatnog deviznog računa, nezavisnog od Računa plus. Imate samo mogućnost otvaranja štednog računa, ali navedene transfere nije moguće vršiti u tom slučaju.
Srdačan pozdrav,
Vaša MTS banka
Lepo su ti odgovorili, ne možeš da otvoriš dodatni devizni već devizni štedni račun, jeste slično ali nije isto.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sve što ti je napisao Sku11e je tako, ja isto to koristim. Oročio sam i jednu svotu dinara i na taj način sam dobio i dodatni štedni dinarski. Taj dinarski štedni nisu znali da mi otvore dok nisam napravio oročenje. Tako da sve u svemu, imam dinarski i devizni štedni, pa mogu sa glavnog računa vezanog za kartice sve da sklonim "na stranu".
Brkas pojmove i ne razumes napisano.Procitaj sta je Sku11e napisao, covjek je napisao iz licnog iskustva (da ima dodatni devizni koji nije stedni), pa ne znam sta je tu lijepo odgovoreno (na pitanje da li se moze otvoriti takav racun)?
A sto se tice stednog, nije to-to, gore smo diskutovali, orocenje-razrocenje ne ide po automatizmu, vec se za svaku promjenu koriguje ugovor, sto automatski znaci da ne mogu kontrolisati devize kroz eBank ili mBank.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari