Pa niko te ne tera da ih trosis.Hm, meni je logicnije kad bi se placalo procentualna iskoriscenost po danima konvertovana u MB protoka. No, dobro. Ako je ovako kao sto kazes, jos bolje.
Znaci do 31.12. moram da potrosim 1GB (takav mi je paket), jer se posle resetuje brojac pa ispocetka?
Dobro je sto si nas prosvetlioJeste li provalili da je najmanja OBRACUNSKA JEDINICA 100 KB ?! ETo gde je prevara.
5-6 mb koje on proknjizi mogu da budu i 10-12mb koji oni naplate, ali i 30-40 sigurno
na kraju i jedan bajt moze da bude 100kb
Pa niko te ne tera da ih trosis.
Zvao sam korisnicki servis i covek mi je nazalost potvrdio ono sto sam u pocetku i mislio :
da zaokruzuje na 100kb za svako ucitavanje , a ne po konekciji !!!
PJ, brajko85, da nemate vi mozda pakete gde je obracunska jedinica 10kb pa mozda na kraju i ne primetite ?
To nije njihova aplikacija, vec aplikacija koju isporucuje proizvodjac modema. Zbog cega se desava da aplikacija prikaze pogresne rezultate?Cinjenica je da mi je net limiter ipak zabelezio manji transfer podataka (ul+dl) za oko 20% u odnosu na tu njihovu aplikaciju.
Dobro paziPa propasce mi, zaboga.
Dobro paziJa sam uzeo tacno na pola meseca i odmah proracunao koliko mogu da trosim dnevno (~65MB), i tako sam planski i trosio. Da sledeceg meseca nisam prelazio na 5GB, sigurno bih zestoko prekoracio ogranicenje. 1GB je jednostavno malo na 30 dana, osim ako se bas ne koristi samo za proveru maila i cisto durfovanje.
Tako da ako planiras da zadrzis taj 1GB i sledeceg meseca, dobro se kontrolisi![]()
Da li neko ima problema pri ulasku u krstaricinu pricaonicu sa ovim internetom, meni kaze ocitava se brzina dobra a nikako neulazi!
Java instalirana!!!!!
Pa ne, samo retko ko ima vremena za krstaricu...![]()
Evo sta mene zanima oko 3G interneta na telekomu posto sam trenutno ( sto ce malo da potraje) na telenoru.. ovo sam poslao korisnickom servisu telekoma:
Postovani,
Zanima me da li, posto bih postao korisnik 3g internet-a preko laptop-a, mogu da koristim
skype program za obavljanje video konferencije sa drugim skype korisnicima..
Hvala
Dragisa
odgovor je bio:
Po?tovani korisni?e,
Za sada nije predvi?eno kori??enje pomenutog programa preko 3G data paketa.
S po?tovanjem
mt:s
Tako da mi je MTS otpao u startu.. Rekli su kao radi skype par dana i onda ga ubiju i sl..
Toliko o MTS-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari