Šta je novo?

MSI Z87 G45 pukao live update BIOS-a

Ploču sam 1.10. reklamirao emmi-ju, koji je poslao u alti servis. Oko 8.10. su prihvatili reklamaciju i poslali mi ploču nazad kao bih im poslao lim!? Nisu hteli da im pošaljem samo lim. Trebalo im je 15 dana potom da pošalju ploču uvozniku Ewe compu. Oni su bili brzi. Danas kurir doneo ploču: Gigabyte GA-Z87X-D3H!?

Jasno mi je da nisu imali na stanju msi g45 gaming, ali trebalo je da se konsultuju sa mnom prvo. Možda bih doplatio za neku skuplju. Kakva je ova ploča u poređenju sa msi g45 gaming? Ono što videh je da ima dual bios a mane su se pokazale kod montiranja. Cpu kuler je blizu nekog hladnjaka, a grafička se naslanja na sata slotove.

Alti servis je totalno u haosu i nemoguće je komunicirati sa njima. Ne odgovaraju na mailove call centra, call centar je često nedostupan i po 15 minuta, daju lažne informacije. Ewe comp servis (nepo system) je sušta suprotnost ali izgleda da su oni poslali ploču bez pitanja. U svakom slučaju alti i emmi su izgubili kupca.

Poslednja izmena:
Pripazi sta govoris o izvesnim firmama :D

Neke od njih su beli medvedi :D

Elem, nista cudno sto si cekao 15 dana da krenu u razresavanje reklamacije,toliko im inace treba da , na primer, tvoja ploca iz Pozarevca zavrsi u nekom od servisa (verovatno u Beogradu)...

... i nista cudno sto ti je EWE resio reklamaciju bez konsultovanja sa tobom. Nadam se da nije reparirana.

Ploča je stigla za dan kod njih oba puta. Kažu da je bila u servisu u Čačku.

Meni je čudno što nisu uspeli reprogramirati bios, ako je bio bios.

Mislim da nisu ni pokušavali. Dijagnostikovali su samo da ploča ne daje sliku :D

Na kraju je emmi ispao korektan, hteli su da mi zamene ploču i eventualno vrate novac ako nemaju na stanju (a tih matičnih ploča nema nigde u državi). Međutim ja sam odustao jer bi mi bilo veliko cimanje da ponovo šaljem, čekam i sklapam računar.

pa u suštini te d3h gigabajtove ploče nisu nešto. a sad taj msi kakav je ja pojma nemam, ali vidim na netu da nije loša. pogledaj cene, ako isto ili slično koštaju onda je to to. ako je taj msi bolji traži da ti daju gigabyte ud3 ploču obavezno

Ploču sam 1.10. reklamirao emmi-ju, koji je poslao u alti servis. Oko 8.10. su prihvatili reklamaciju i poslali mi ploču nazad kao bih im poslao lim!? Nisu hteli da im pošaljem samo lim. Trebalo im je 15 dana potom da pošalju ploču uvozniku Ewe compu. Oni su bili brzi. Danas kurir doneo ploču: Gigabyte GA-Z87X-D3H!?

Jasno mi je da nisu imali na stanju msi g45 gaming, ali trebalo je da se konsultuju sa mnom prvo. Možda bih doplatio za neku skuplju. Kakva je ova ploča u poređenju sa msi g45 gaming? Ono što videh je da ima dual bios a mane su se pokazale kod montiranja. Cpu kuler je blizu nekog hladnjaka, a grafička se naslanja na sata slotove.

Alti servis je totalno u haosu i nemoguće je komunicirati sa njima. Ne odgovaraju na mailove call centra, call centar je često nedostupan i po 15 minuta, daju lažne informacije. Ewe comp servis (nepo system) je sušta suprotnost ali izgleda da su oni poslali ploču bez pitanja. U svakom slučaju alti i emmi su izgubili kupca.

zao mi je sto ovo cujem, trebao si da me cimas...zoves bilo sta... :(

ako si voljan da se ponovo cimas javi se na PP pa da zavrsavamo nesto.... pozz

Vrh Dno