Laza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2001
- Poena
- 765
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
- Matična ploča
- AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
- RAM
- DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
- GPU
- MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
- Storage
- M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
- PSU
- Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
- Kućište
- Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Monitor
- IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
- Miš & tastatura
- LOGITECH MK470
- Pristup internetu
- Optički internet
Ploču sam 1.10. reklamirao emmi-ju, koji je poslao u alti servis. Oko 8.10. su prihvatili reklamaciju i poslali mi ploču nazad kao bih im poslao lim!? Nisu hteli da im pošaljem samo lim. Trebalo im je 15 dana potom da pošalju ploču uvozniku Ewe compu. Oni su bili brzi. Danas kurir doneo ploču: Gigabyte GA-Z87X-D3H!?
Jasno mi je da nisu imali na stanju msi g45 gaming, ali trebalo je da se konsultuju sa mnom prvo. Možda bih doplatio za neku skuplju. Kakva je ova ploča u poređenju sa msi g45 gaming? Ono što videh je da ima dual bios a mane su se pokazale kod montiranja. Cpu kuler je blizu nekog hladnjaka, a grafička se naslanja na sata slotove.
Alti servis je totalno u haosu i nemoguće je komunicirati sa njima. Ne odgovaraju na mailove call centra, call centar je često nedostupan i po 15 minuta, daju lažne informacije. Ewe comp servis (nepo system) je sušta suprotnost ali izgleda da su oni poslali ploču bez pitanja. U svakom slučaju alti i emmi su izgubili kupca.
Jasno mi je da nisu imali na stanju msi g45 gaming, ali trebalo je da se konsultuju sa mnom prvo. Možda bih doplatio za neku skuplju. Kakva je ova ploča u poređenju sa msi g45 gaming? Ono što videh je da ima dual bios a mane su se pokazale kod montiranja. Cpu kuler je blizu nekog hladnjaka, a grafička se naslanja na sata slotove.
Alti servis je totalno u haosu i nemoguće je komunicirati sa njima. Ne odgovaraju na mailove call centra, call centar je često nedostupan i po 15 minuta, daju lažne informacije. Ewe comp servis (nepo system) je sušta suprotnost ali izgleda da su oni poslali ploču bez pitanja. U svakom slučaju alti i emmi su izgubili kupca.
Poslednja izmena: