Šta je novo?

MSI Wind - diskusija

"MSI's Notebook version of Wind was quite promising from day one, but we were concerned that this tiny notebook looked too good on paper. We managed to get one of the first samples of Wind PC U100 and after a few days with it we can tell you that this machine is generally better than we expected."

Merkam ga vec duze vreme. Mnogo dopada i mislim da cu ga uzeti 99%.

Poslednja izmena:
Definitivno vredi cekati ,ako ce da bude sa ovu cenu od 399 e.
Samo se iskreno nadam da ce stvarno sredinom juna biti dostupan kod nas..:D

Je l su mogli neki originalniji naziv posle Mac Air-a :D

Zna li se gde, da li ce moci neshto preko veze i kakva ce biti cena okvirno :d
I nemoj da mi kazesh da se strpim :d

Poslednja izmena:
Dobice ih distributeri MSI u srbiji (i to pored bugarske, jedini u regionu) - Pakom, Pin, Ewe...

Cene odredjuju upravo oni tako da ja istu stvarno ne znam...

Znao sam da neshto krijesh :d
Samo se nadam da ce cena i datum dospeca biti razumni jer cu ga u suprotnom uzeti u Italiji.

Kolika ce mu biti osnovna garancija 1 ili 2god?

Ја сам велики скептик

Bice shortage Atom-a, po Intel-u, do kraja septembra... sto u praksi znaci do kraja oktobra... u srbiju stize relativno mala kolicina MSI Wind-a izgleda samo za srecnike :)

http://www.engadget.com/2008/06/03/intel-expects-atom-processor-shortage-to-end-by-september/
И то ће погодити неке произвођаче, али неке неће ;).

Ако буде увезена мала количина, од тржишног успеха на и овако неважном тржишту Србије нема ништа.

neznam po cemu si ti zakljucio da je garancija 12 meseci kad ti lepo pise da je u toj radnji gde se jedino pojavio msi wind garancija 24 meseca

Ovaj Wind sto dolazi je sa Win XP Home.
Postoji i verzija sa Linux-om koja bi trebala biti jeftinija.
Da li neko ima informacije oce biti toga i kod nas ?

SuFox

video sam ga danas u izlogu od pinove maloprodaje... idemo ujutru malo bolje da ga pogledamo |))
nervira me sto je roza...

video sam ga danas u izlogu od pinove maloprodaje... idemo ujutru malo bolje da ga pogledamo |))
nervira me sto je roza...

Ima i white :)

Linux verzija tek od septembra ali pitanje je da li za nase trziste (tj. namenjeno je prvenstveno azijskom trzistu)

Vrh Dno