Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Wind na visti radi bolje nego XP! Omnik je chini mi se postovao tako neshto. Kucaj u goooglu!
Kol'ko sam video daleko je lakše nego zamena na Aceru, skoro lako kao na black eee, al' pošto se gubi garancija pitanje je da li prodavac to hoće da uradi :trust: mada mi se čini da je 1GB sasvim dovoljno.Stoji to za eee za swap ali kada bi se gurala vista na wind-u bilo bi lepse da ima punih 2Gb.Sto se tice zamene koliko ja znam ima samo jedan slot za ram memoriju,izvadis 1GB ubacis 2GB.
Ako zelis to da uradis imas video tutorijale na youtube-u pa samo napred..![]()
Obradovao sam se kao malo dete kada sam cuo da stize crni!
Iscekujem ga kao ozeblo sunce ali nikako da se pojavi
Da li neko ima neke informacije kada ce se pojaviti?:wave:
Pojavio se![]()
video sam danas i crnog winda i aa1 150 i to jednog pored drugog... tek bih sad pre uzeo winda |)), a mozda i uzmem, kad otplatim tv |>>
video sam i onog fsc sa puma platformom i deluje fenomenalno |)
http://www.pakom.com/katalogproizvo...source=n12&utm_medium=email&utm_campaign=amd3
Uzivo deluje mocno... bela boja deluje nekako vece nego sto je stvarno i tako... pored 780g ni jedno intel x3100 sra*ce nema sta da trazi |) a ni 2ghz turion ne deluje lose |)
Da,unutra je 2.5" WD scorpio 5400
Zamena hard diska je vise nego jednostavna ako zanemaris cinjenicu da gubis garanciju ali ako zelis...
Mozes unutra da ubacis bilo koji 2.5" hard disk najveceg kapaciteta koji mozes da nadjes na trzistu..Zamena se vrsi tako sto skines sraf koji drzi wi-fi karticu)kada si vec tu mozes i nju da zamenis sa nekom kvalitetnijom)i jos jedan sraf koji drzi hard i samo povuces malu trakicu i hard je napolju.Sve su dalje koraci unazad tj.zatvaranje Winda.Tako da je vise nego easy..,)
Imas na youtubu filmic koji to detaljno opisuje...
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari