U123H je oznaka za model sa HSDPA modemom.
Ima li negde kod nas da se kupi ovaj model?
Model U123H je samo za projekte sa recimo mobilni operaterima i sl. Nece biti u slobodnoj prodaji nazalost.
A U200(H)? Ima na google snimak - i on ima ispod baterije slot za GSM? Da li moze naknadno da se kupi modem?
Imam U100 i Win7 32bit, a sve radi bez problema. Jedino je sa MS apdejta skinuo novu verziju drajvera za VGA.
Мене занима овај netbook па ми је свака информација "злата вредна"Od skoro sam vlasnik wind u200 netbooka. Zadovoljan sam radom, ali me zanima jedna stvar. Kad je racunar u mirovanju, odnosno kad zatvorim sve aplikacije u windows task manageru mi pokazuje da je cpu opterecen sa 8-9%, pa onda skoci na 17-18 pa cak i do 80%, pa se zatim vrati na 4-5%. Aktivni si samo osnovni procesi. Nije da mi to smeta, nisam ni primetio da usporava u radu, ali me zanima jel to normalno.
Unapred hvala.
Ja imam sestcelijsku bateriju i autonomija je od 4,5 do 5,5 sati, zavisno koliko su jake aplikacije koje su aktivne. Mislim da ce da gura celo popodne bez problema.Мене занима овај netbook па ми је свака информација "злата вредна"
Ако си већ стигао да искусиш колико му држи батерија и са каквим оптерећењем?
Јеси ли пробао да пустиш HD филмове, 4500MHD би требало да може да преко DXVA меље барем 720р, а можда и неке "лакше" 1080р.
Колико је бучан?
Мене занима овај netbook па ми је свака информација "злата вредна"
Јеси ли пробао да пустиш HD филмове, 4500MHD би требало да може да преко DXVA меље барем 720р, а можда и неке "лакше" 1080р.
Колико је бучан?
Mogućnost puštanja FullHD ripova me zanima samo zbog kačenja na monitor i LCDTV, al' ne bi to bilo tako često, realno je dosta da može da tera 720p pogotovo što za HD ready ekran više i ne treba.Ako hocesh da gledash Full HD, razmisli o U230, Congo platforma, tj AMD Athlon X2 i ATI HD3200 grafika, nema netbooka koji je jachi od ove kombinacije.
AKo dxva radi nece biti problema ni sa najzahtevnijim 1080pМене занима овај netbook па ми је свака информација "злата вредна"
Колико је бучан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari