Da li neko zna gde se nalazi MSI Servis/?
zanima me "turbo mod" koji se dobija upgradeom BIOS-a (mada mi je malo frka, treba mi za školu)... jel neko radio ovo (koliko sam shvatio, turbo mod digne Atoma na 2GHz)
koristim ga svakodnevno za surf i download i nakačen mi je na monitor od desktopa i prilično sam zadovoljan, GMA950 ga najviše kolje...
@Omnik
Kazi mi molim te,da li moze da se odnese wind u servis na ugradnju rama ili mora preko 72h pickup and return-a?
Hvala i poz
Mislim da na tom senzoru pise CPU Diode 72 (kad ga ukljucim je 58), hard je slicne temperature kao kod tebe, jedino procesor ne prelazi 50-52.
Cudi me ova temperatura od 63, mada ja uvek drzim neku cvrstu podlogu ispod racunara (citaj knjigu) kako bi imao protok vazduha, a radi bez overclock-a sa nekim srednjim opterecenjem procesora
Da li je neko probao usb tv tjunere na ovom cudu, i jel se isplati uopste investirati u tako nesto s obzirom da vecina njih trazi pozamasnu procesorsku snagu...
Izgleda da bez sobne antene ili kablovskog prikljucka te stvarcice ionako slabo funkcionisu, tako da moja prvobitna zamisao gledanja tv-a u parku i sl. otpada...:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari