demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Gore pomenuta kartica voli da se greje....sve to i ne bi bio toliki problem da ona ne ide na def klokovima u zatvorenom kucistu 78+ stepeni, sto za posledicu ima da mi se x2 3800+ (@2.64 1.4v) zagreje do 66+ a cipset do 50+.
Onda sam ja otvorio kuciste i one 2 osmice uperio u cipset i graficku, te prilazem i slikice radi pojasnjenja (a i znam da volite da resavate probleme oko hladjenja 😀 )
Crvene linije oivicavaju graficku, a plave SB, cisto orijentacije radi.
Kuler od SB se prostire od memorijskih slotova pa skoro do kraja ploce, tj. graficka je direktno iznad njega! Konfiguracija je iz potpisa, a pitanja su:
1.sta mislite o graf. hladnjaku, da li dobro lezi, tj. da li su ove temp, za ovo doba godine normalne?
2.da li da ga poliram?
3.da li da poliram CPU kuler?
4.da li da poliram SB kuler?
5.sugestije...
:wave:
Onda sam ja otvorio kuciste i one 2 osmice uperio u cipset i graficku, te prilazem i slikice radi pojasnjenja (a i znam da volite da resavate probleme oko hladjenja 😀 )
Crvene linije oivicavaju graficku, a plave SB, cisto orijentacije radi.
Kuler od SB se prostire od memorijskih slotova pa skoro do kraja ploce, tj. graficka je direktno iznad njega! Konfiguracija je iz potpisa, a pitanja su:
1.sta mislite o graf. hladnjaku, da li dobro lezi, tj. da li su ove temp, za ovo doba godine normalne?
2.da li da ga poliram?
3.da li da poliram CPU kuler?
4.da li da poliram SB kuler?
5.sugestije...
:wave: