podvarak je napisao(la):
Svaka cast, lepo je to ... i pozoriste i zezanje i sve, Amsterdam je lep grad i treba ga ovako turisticki posetiti kad god je covek u prilici. Steta stvarno sto je Team Serbia okacio pot o klin, mislim da bi bilo tu daleko boljih rezova da su oni isli.
Mi nismo imali srece tj imali smo par malera koji nam se retko kad deshavaju...mozda bi rez bio bolji mozda ne...to je vec diskutabilno...spremili smo pot za GPU, a to josh niko nije radio kod nas...bash shteta shto nas toliki maler potera...
Nadam se da ce se TS vratiti uskoro u igru i da ce ubuduce za ovako neko takmicenje ipak biti nekih kvalifikacija, mislim da bi bilo fer i posteno prema drugima.
Ja se nadam cemo svi raditi pod "istim krovom". I da, trebale su da postoje kvalifikacije

i shteta je shto momci iz TS-a nemaju vremena da nastave da guraju dobrim tempom.
Razgovaro sam sa Dekarom i reche mi chovek da sve manje vremena imaju i sredstava da se igraju sa OC-om...ogromna shteta, a to sam konstatovao sa monteboy-em koji je slichno analizirao sve to...Ja tim momcima skidam kapu, kao i bilo kom entuzijasti i choveku koji je pruzio svoja iskustva drugima na forumu
Fer? Ovo je zanimljivo shto pominjesh

Jel znash zashto? Pa nas su tamo u Amsterdamu zvali Team Serbia! Tako sam se i osecao, kao chovek koji predstavlja Srbiju i dao sam sve od sebe...btw mozda zvuchi gay...ali su mi bukvalno skoro krenule suze kad sam pisao svoj najduzi post u ovom tredu...jednostavno neverovatan splet okolnosti se desio u takmicharskom danu...
Zar ne mislish da mozda nije fer shto nashu ekipu (SXT) niko nije pitao da li "sme" da koristi reprezentativno ime, kao ime svog tima? Mnogo stvari nije fer (svesno ili ne svesno, ne bitno je, znam da losha namera nije postojala)...ali jedno znam sigurno

. Ako se uskoro ne bude razgovaralo i napravio plan za razvoj srpske OC scene...ista ce imati sporiji razvoj...bar u ovom segmentu ne moramo da kaskamo za ostalima

Nazovi me budalom, entuzijastom, detetom, ili kako god...ali ja cu najverovatnije dati otkaz u svom chasopisu Digital! (urednik za HW), ne bi li se ozbiljno i 100% posvetio SXT-u i kako bi stepen kvaliteta testova podigao na josh veci nivo (a i konachno odmorio Marka, kome skidam kapu za entuzijazam).
Time bi mlade talente usmerio na pravi nachin i skratio im put ka znanju.
Zivi bili pa videli :wave:
btw Nisam ja bitan (tj nije bitno ko ce to sve da izgura do kraja),ali je potrebno da to neko uradi i bitno je da Srbija pokaze 100% sebe u pravom svetlu.
Svaka chast Grcima i Turcima! Ali mislim da smo talentovaniji od njih! I ovo ne govori patrijotizam iz mene...