Šta je novo?

MSI OC event, Amsterdam, SX-Team+Benchmark

Iskren da budem, shtekam kesh za dobru ddr3 memoriju ;) A na dugogodishnju vezu se ne zalim.
Jedan overclocker (mislim da je lik iz Poljske) je pitao jednu: How much honey? A ona ce: 70 euro, and I do it all! :D On ce:I don't have enough money...I will come tomorrow...:) A "profesionalka" ce na to: I know..You will cum tomorrow, trust me! :) haha lud grad....

Iskren da budem, shtekam kesh za dobru ddr3 memoriju ;) A na dugogodishnju vezu se ne zalim.
Jedan overclocker (mislim da je lik iz Poljske) je pitao jednu: How much honey? A ona ce: 70 euro, and I do it all! :D On ce:I don't have enough money...I will come tomorrow...:) A "profesionalka" ce na to: I know..You will cum tomorrow, trust me! :) haha lud grad....

A ja mislio vi otisli tamo da prskate sa LN2 :)

Koliko ces mi dati u kesu u Cetvrtak za 2GB Cellshock DDR3-1600 D9GTR (rade na 1960 CL7 6 5 18) moze i kompenzacija za dva GPU pota :)

Ajde bolje tebe da ih dam nego nekom slepcu na ebayu koji nezna ni da ih iskoristi na pravi nacin :)

Cena memare je 190+ postarina trenutno

Poslednja izmena:
Koliko ces mi dati u kesu u Cetvrtak za 2GB Cellshock DDR3-1600 D9GTR (rade na 1960 CL7 6 5 18) moze i kompenzacija za dva GPU pota :)

Ajde bolje tebe da ih dam nego nekom slepcu na ebayu koji nezna ni da ih iskoristi na pravi nacin :)

Cena memare je 190 trenutno

stari, trenutno sam puko sa parama...videcemo neshto da iskombinujemo, kao i uvek ;) Sutra idemo da se vidimo sa pra ljudi u vezi potova, pa ti javljamo chim budemo znali, da ne gubishe vreme ako mi ne mozemo da sredimo to...

Poslednja izmena:
Ovde možete da vidite nekoliko zanimljivih fotki.

Kako smo došli u hotelsku sobu, prvo što smo primetili je to da se ja zovem Marko Srbljak, a kolega animan Dušan Vezmar, znači zamenuli su nam prezimena :)

P1020949.JPG

Ovde možete videti animana sa kolegama Dancima (stvarno sjajni momci).

P1020959.JPG

Ovde je slika našeg stola, tj. pred početak setup-a

P1020980.JPG

... još slika setup-a

P1020996.JPG

Zatim zanimljiv setup, tj. izolacija Danaca

P1030001.JPG

Naše čedo, tj. Subzero Punisher sa novim vešanjem (moram da napomenem da nije bilo tima koji nije došao za sto da nešto priupita oko POT-a)

P1030013.JPG

hipro5 setup

P1030014.JPG

Ovde možete da vidite i nazovi cisternu sa tečnim azotom (stvarno impresivno)

P1030017.JPG

Sve ostale slike možete da pogledate na ovom linku ...

http://spacemaster.sx-team.com/Vesti/SX-Te...msterdam/Slike/

Poslednja izmena:
Bili ste na Boom Chicago, koji su to likovi, na proputovanju evropom svratih u amsterdam .. ja im u "predstavi" kazem call center operater a oni ni vise ni manje pomislili " Operater, operater can you connect me with .." na starim fixnim centralama . I am ponof of monos greek god of software vikao je neki visoki brit u predstavi.

Momci svaka vam cast. Iako vas ne poznajem, veoma mi je drago koliki ste entuzijazam i "hrabrost" pokazali. Cinjenica je da bez rizika nema ni uspeha, ali takodje ko rizikuje mora da se pomiri sa cinjenicom da moze i da se za****. Kad se u tu jednacinu ukljuci i faktor srece, dobije se ili odlican rezultat ili veliki peh. Ali to ne treba da vas obeshrabri vec samo dodatno stimulise, koliko vidim uspeli ste i sami da prebrodite tu cinjenicu :) Zato za sledeci put zelim vam samo puno vise srece posto znanja, hrabrosti, ludosti, muda i hladne glave imate sasvim dovoljno :)

Kako smo došli u hotelsku sobu, prvo što smo primetili je to da se ja zovem Marko Srbljak, a kolega animan Dušan Vezmar, znači zamenuli su nam prezimena :)

P1020949.JPG

Ma bre, ja i dalje ne mogu da skapiram da vi mislite da je to neko od njih napisao. Ja sam napisao to, to je moj rukopis! :D

Momci svaka vam cast. Iako vas ne poznajem, veoma mi je drago koliki ste entuzijazam i "hrabrost" pokazali. Cinjenica je da bez rizika nema ni uspeha, ali takodje ko rizikuje mora da se pomiri sa cinjenicom da moze i da se za****. Kad se u tu jednacinu ukljuci i faktor srece, dobije se ili odlican rezultat ili veliki peh. Ali to ne treba da vas obeshrabri vec samo dodatno stimulise, koliko vidim uspeli ste i sami da prebrodite tu cinjenicu :) Zato za sledeci put zelim vam samo puno vise srece posto znanja, hrabrosti, ludosti, muda i hladne glave imate sasvim dovoljno :)

Hvala!
:wave:

CAR je napisao(la):
"E, dodji onda pozadi, da mi pomognes da istovarim kamion!"
Nije shto si mi ortak, ali samo ti znash ovako da me nasmejesh :D

Ma bre, ja i dalje ne mogu da skapiram da vi mislite da je to neko od njih napisao. Ja sam napisao to, to je moj rukopis! :D
Jel to ono: Dvoje su se tako smuvali :)
Otkud znam...ja i Space smo bili jedini likovi koji su umesto nickova imali prezimena :D Srbljak overclocker :) tako je pisalo na mojoj akreditaciji.
P.S. Josh uvek te mrzimo shto si nam "zeznuo" welcome note na LCD TV-u :D

Realno, dzaba ostalim evropljanima plasmani i sl. ako neznaju da se sprdaju i teraju shegu kao mi.:smoke:

Realno, dzaba ostalim evropljanima plasmani i sl. ako neznaju da se sprdaju i teraju shegu kao mi.:smoke:

Mi smo jednostavno imali peh koji se retko kad deshava...Inache overclockeri (svi do jednog znaju da se zezaju)
Nosfer@tu iz Danske bi opushteno moga sam da vodi talking show :)

Mare, ne mislis valjda stvarno da Holandezi umeju da koriste i nama specificne karaktere kao sto su npr. Š i Ć :))

Svaka cast, lepo je to ... i pozoriste i zezanje i sve, Amsterdam je lep grad i treba ga ovako turisticki posetiti kad god je covek u prilici. Steta stvarno sto je Team Serbia okacio pot o klin, mislim da bi bilo tu daleko boljih rezova da su oni isli. Nadam se da ce se TS vratiti uskoro u igru i da ce ubuduce za ovako neko takmicenje ipak biti nekih kvalifikacija, mislim da bi bilo fer i posteno prema drugima.

:wave:

Jel ga tako zoves uvek ili samo kad ga ne plaknes :D :D :D
:)

podvarak je napisao(la):
Svaka cast, lepo je to ... i pozoriste i zezanje i sve, Amsterdam je lep grad i treba ga ovako turisticki posetiti kad god je covek u prilici. Steta stvarno sto je Team Serbia okacio pot o klin, mislim da bi bilo tu daleko boljih rezova da su oni isli.

Mi nismo imali srece tj imali smo par malera koji nam se retko kad deshavaju...mozda bi rez bio bolji mozda ne...to je vec diskutabilno...spremili smo pot za GPU, a to josh niko nije radio kod nas...bash shteta shto nas toliki maler potera...

Nadam se da ce se TS vratiti uskoro u igru i da ce ubuduce za ovako neko takmicenje ipak biti nekih kvalifikacija, mislim da bi bilo fer i posteno prema drugima.
Ja se nadam cemo svi raditi pod "istim krovom". I da, trebale su da postoje kvalifikacije ;) i shteta je shto momci iz TS-a nemaju vremena da nastave da guraju dobrim tempom.
Razgovaro sam sa Dekarom i reche mi chovek da sve manje vremena imaju i sredstava da se igraju sa OC-om...ogromna shteta, a to sam konstatovao sa monteboy-em koji je slichno analizirao sve to...Ja tim momcima skidam kapu, kao i bilo kom entuzijasti i choveku koji je pruzio svoja iskustva drugima na forumu
Fer? Ovo je zanimljivo shto pominjesh :) Jel znash zashto? Pa nas su tamo u Amsterdamu zvali Team Serbia! Tako sam se i osecao, kao chovek koji predstavlja Srbiju i dao sam sve od sebe...btw mozda zvuchi gay...ali su mi bukvalno skoro krenule suze kad sam pisao svoj najduzi post u ovom tredu...jednostavno neverovatan splet okolnosti se desio u takmicharskom danu...:mad:
Zar ne mislish da mozda nije fer shto nashu ekipu (SXT) niko nije pitao da li "sme" da koristi reprezentativno ime, kao ime svog tima? Mnogo stvari nije fer (svesno ili ne svesno, ne bitno je, znam da losha namera nije postojala)...ali jedno znam sigurno ;). Ako se uskoro ne bude razgovaralo i napravio plan za razvoj srpske OC scene...ista ce imati sporiji razvoj...bar u ovom segmentu ne moramo da kaskamo za ostalima ;)
Nazovi me budalom, entuzijastom, detetom, ili kako god...ali ja cu najverovatnije dati otkaz u svom chasopisu Digital! (urednik za HW), ne bi li se ozbiljno i 100% posvetio SXT-u i kako bi stepen kvaliteta testova podigao na josh veci nivo (a i konachno odmorio Marka, kome skidam kapu za entuzijazam).
Time bi mlade talente usmerio na pravi nachin i skratio im put ka znanju.
Zivi bili pa videli :wave:
btw Nisam ja bitan (tj nije bitno ko ce to sve da izgura do kraja),ali je potrebno da to neko uradi i bitno je da Srbija pokaze 100% sebe u pravom svetlu.
Svaka chast Grcima i Turcima! Ali mislim da smo talentovaniji od njih! I ovo ne govori patrijotizam iz mene...

Veoma je diskutabilno ko ima pravo na naziv "Team Serbia" sobzirom da nikad nije bilo zvanicno takmicenje u overclokingu na nacionalnom nivou.
Dobro momci su se onda samovoljno tako prozvali ubedjeni da nemaju na ovim prostorima konkurencije :)

Organizujte takmicenje pripremite sponzore i nagrade motivisi te malkice ljude ....
I imace mo brzo zvanicne predstavnike :)

Poslednja izmena:
Eee... Dekara, jos mi se u glavi vrte neke njegovi rezovi... Bas steta...

Pa ***e, nisam ne daj boze...hm, ziv sam :D.

Btw, Team Serbia nije u penziji samo radimo malo slabijim intenzitetom, na zalost ne stizemo od svakodnevnih obaveza da se malo vise posvetimo OC-u ali tu smo;).

Vrh Dno