Da li je ovaj cooler na njoj bolji od Zalmana VF700-CU?
Jel se ti to bunis sto ne mozes jos da se igras ili sto imas "samo" 12K? :trust:
Moje sumnje su se obistinile!!! Malte ne isti rezultati kao i sa gs sto bi se postigli a kartica dosta skuplja. Inace Mare druze cestitam na novoj kupovini i na VIP statusu :wave:
Ubedljivo najlepsa kartica na svetu, ja je mozda kupim samo zato sto mnogo lepo izgleda :d (ne igram igrice nemam ni jednu u kuci)
Najgore :-devil-: :eyebrows: Vidis i sam kako se covek navikne na dobroFalcon je napisao(la):Zalman i galami u istoj recenici?! Al smo postali picajzle pod stare dane![]()
Ja gledam sa stanovista pro-gamera(kako ovo smesno zvuci). Evo danas smo produzili ugovor o sponzorstvu na jos 2 godine...i eto sada moram da nazdravim :bottle:
Pitanje isplatljivosti je diskutabilno. Naime 7900GS moze da "vozi" sve trenutno objavljene igre na max podesavanjima.
nikolas61 je napisao(la):@[SAJ]ber Kurajber
Podeli to sa nama kako ce biti reseno![]()
Ne postoji kartica koja moze da vozi sve trenutno objavljene igre na max podesavanjima.
Ma, jesi ti to komsija probao?!
Naprimer: Call of duty 2, Oblivion, Call of Juarez, Ghost Recon u 19x12? Ne ide to bas tako glatko kao sto mislis
Otkad OC zavisi od drajvera? :trust:Koji driver-i su najbolji za klokovanje, meni sa 91.47 nece ni da mrdne sa stock-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari