jonesba
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.01.2007
- Poena
- 320
Znaci doticna ploca...ako smem da KAZEM za sada nista samo problemi a imam je tek jedan dan
Posedujem Genius KB 21 multimedija tastaturu koju ne prepoznaje tj ne radi ni na startup(nema ulaska u BIOS) niti posle u Windows-u u kome ako se pritisne neko dugme zamrzne sistem(ponekad) btw mish radi
Druge tastature rade...a ova GENIUS radi na drugim konfama
Sledeci problem...AUDIO
Posle instalacije HD audio drivera desavaju se sledece stvari
LINE IN na koju kacim audio sa TV kartice Terminator ne radi pa stoga nema ni zvuka u TV aplikaciji(sve mi smrdi da kao sto ne podrzava genius ne podrzava ni terminator)
LINE OUT na koji kacim moje GENIUS 2.1 zvucnike ne radi kako treba...daje zvuk na wooferu i na jednom satelitu i to je to...
Ostalo je OK za sada ali plasim se novih problema
Pitanje dal bi probleme resio update biosa ili drivera za audio?
Stvarno sam razocaran...nadam se da su mi zvucnici riknuli ali opet zasto nece tv kartica i njen audio da rade...
napominjem da je na EPOX NF2 prosoj masini sve radilo kao podmazano!!!!!!
Posedujem Genius KB 21 multimedija tastaturu koju ne prepoznaje tj ne radi ni na startup(nema ulaska u BIOS) niti posle u Windows-u u kome ako se pritisne neko dugme zamrzne sistem(ponekad) btw mish radi
Druge tastature rade...a ova GENIUS radi na drugim konfama
Sledeci problem...AUDIO
Posle instalacije HD audio drivera desavaju se sledece stvari
LINE IN na koju kacim audio sa TV kartice Terminator ne radi pa stoga nema ni zvuka u TV aplikaciji(sve mi smrdi da kao sto ne podrzava genius ne podrzava ni terminator)
LINE OUT na koji kacim moje GENIUS 2.1 zvucnike ne radi kako treba...daje zvuk na wooferu i na jednom satelitu i to je to...
Ostalo je OK za sada ali plasim se novih problema
Pitanje dal bi probleme resio update biosa ili drivera za audio?
Stvarno sam razocaran...nadam se da su mi zvucnici riknuli ali opet zasto nece tv kartica i njen audio da rade...
napominjem da je na EPOX NF2 prosoj masini sve radilo kao podmazano!!!!!!