nessa78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2011
- Poena
- 295
Ako neko bude prodavao svoju GTX480 Hydrogen neka se meni prvo javi, da pravim SLI :-devil-:
Kupi referentni model i isti takav blok i resio si problem...
Ako neko bude prodavao svoju GTX480 Hydrogen neka se meni prvo javi, da pravim SLI :-devil-:
Sa tim cpu mozes da pravis i 2x sli :-devil-:
Pod uslovom da na ima krovu ima vetrogenerator od 3kW ili se prikrade sa kucistem HE Djerdap![]()
U *** al' su se namnozile :d.Secam se da odavno covek fura 480-ke ali ne videh da je triplirao. Zverski setup!Nije to ništa, pogledaj mašinu u postu iznad svog![]()
Auu 480puta 3?!Mogu samo da zamislim da se kojim slucajem hlade vazduhom-kuciste bi se istopilo,ventovi bi pravili mini tornado!
Btw sta se inace radi sa tolikom kompjuterskom snagom?
Pod uslovom da na ima krovu ima vetrogenerator od 3kW ili se prikrade sa kucistem HE Djerdap![]()
Nije to ništa, pogledaj mašinu u postu iznad svog
@nessa: Pa tada će se prodavati za 120-150e pošto je izbor kupaca ograničen, a iskreno sumljam da će GTX680 biti jači od dve GTX480 u SLI-u. (Nadam se da hoće, ali male su šanse)
U *** al' su se namnozile :d.Secam se da odavno covek fura 480-ke ali ne videh da je triplirao. Zverski setup!
Auu 480puta 3?!Mogu samo da zamislim da se kojim slucajem hlade vazduhom-kuciste bi se istopilo,ventovi bi pravili mini tornado!
Btw sta se inace radi sa tolikom kompjuterskom snagom?
Igra pasijens. Verovatno otključava mobilne ili sl.
nvidiom se ne otkljucavaju mobilni. mislim mogu, ali nije isplativo.
ajde kada vec palamudimo, koliki boost imas u odnosu na 1 kartu? da li imas 2x uvek i svuda u odnosu na 1 GTX480?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari