Cekam 580 hydrogen za te pare![]()
Onda ces cekati bar 6 meseci...
Cekam 580 hydrogen za te pare, cena je smesna jer je malo ljudi preslo na vodeno i ako je to naj tise resenje + OC jedino sto je menjanje komponenti malo zeznuto. Naj bolje je da imate univerzalne WB
nego skrpili ti tvoj sistem
Vodeno hladjenje me odbija samo zbog toga. Sta ce mi samo za CPU ako ne mogu i graficku da hladim a da bi nju hladio moram uzeti full cover WB cija cena nije mala i kad budem menjao graficku necu ga moci staviti na drugu![]()
Cigo, daj link da vidim tvog konja
Beast, sta sam uradio ako na graficku stavim vodeno i opet montiram neke ventilatore da hlade naponsku?! To nije prihvatljivo, ne meni.
Prihvatljivo je imati tihe ventove. Ako vec skinem vent sa grafike i stavim vodeno da bih dobio na tisini i onda opet nabijem vent na naponsku :d Onda mi lakse da nabijem veliki hladjak i stavim 2x120mm na 7V koji ce biti necujni i zavrsen posao.Rocker je napisao(la):A prihvatiljivo je imati ventove koji prave promaju u kućištu? Ili makar onaj u napajanju? Ili bi i hardove i napajanje hladio vodom zarad što tiše mašine?![]()
PC nisi pomenuo XCooL WB moje malenkosti, doduse ne smem da se pohvalim jer jednostavno ne mogu da napravim dovoljno WB jer nikako da u ovoj nasoj majci Srbiji zatvorim lanac proizvodnje, nije sve jedno dal pravis 10 ili 150 kulera, o marketingu da i ne govorim, dzaba sto je WB kvalitetan a o restriktivnosti da i ne pricam, da ne ispadne svaki ciga hvali svog konja.
Eve ga http://forum.benchmark.rs/showthread.php?167528-New-CPU-Water-Block-ideje-i-predlozi/page5 to je bio pocetak ima posle jos.
PC je imao priliku da ih tera uzivo na prvom takmicenju koje je organizovao Gigabyte.
Nidzo dodji lepo kod majstora sa gajbom jelencica i ce da bude sredjeno, vidim da sam dzabe vuko fitinge i sve ostalo
Drugari,da li bi Phenom II X4 980 BE na def 3.7GHz poterao kako treba ovu kartu ili bi je bottleneck-ovao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari