Šta je novo?

MSI GTX 760 OC PROBLEM

Da nisi malo OC procesor?

Skini i prime 95 i opetereti procesor a temp procesora prati preko npr CoreTemp, mozda ti procesor pravi problem....

Nista od komponenti nije oc.

Ne verujem da je cpu u pitanju zato sto ne prelazi 50 stepeni.

Ne verujem da je do kartice,tako se gasi samo do napajanja.
Pomaze samo cupanje strujnog kabla,da bi ga pokrenuo ponovo.
Gasi se kao da je nestalo struje.

Poslednja izmena:
Samo ti njega optereti preko prime 95 da potvrdis.... Cudno je da prolazi furmark a da puca u igricama, znaci verovatno nije do graficke, odradi i unigine heaven4 jedan krug.... Mada i meni polako smrdi na napajanje .... I odradi onaj update biosa.

Kada ti se ugasi nemoj da cekas 5 minuta samo izvadi strujni kabal,pa ga vrati i pali.
To ce ti biti pokazatelj da je do napajanja.

Daj uzmi lepo ko covek EVENT log iz windowsa i vidi sta ti on kaze(postuj ovde) zasto se restartovao racunar umesto da ovde nagadjamo.

Pipni napajanje kad je pod opterecenjem i reci da li je vruce?

Kad se racunar ugasi ne mogu odmah da ga upalim vec moram da ga ,,ugasim,, na onaj mali prekidac I/O. Tek onda hoce da se upali.

Sad sam uradio update bios-a i sad cu da ponovo pokusam da pokrenem neku igru ili prime95 ili nesto trece :D

Tacno...kao da je nestala struja. :D

Slabo napajanje,probaj sa jacim.
Mislim kvalitenijim.

Poslednja izmena:
Sad sam probao i ista stvar se desava.

Izvinjavam se sto nisam napomenuo da u trenutku kad se racunar ugasi cuje ce nesto kao ,,tak ili cak,, u napajanju i onda se ugasi.To je sigurno neki osigurac. :D

Poslednja izmena:
Cudi me da je slabo bas sam gledao neki test i u stanju je da pokrene dve 7870 kartice bez problema,mada nista nije nemoguce.Pozajmi od nekog napajanje cisto da budes 100% siguran da je ono.

Jeste upravo tako,drugar imao isti problem,jedno vreme sam tripovao da se to cuje hard,
Medutim napajanje,zamenili za kvalitetnije evo 2 godine bez problema.

A koje mi napajanje preporucujete ? :D

Konfiguracija je :

1.Asus M5A97 R.0
2.AMD FX 8350
3.Kingston 2x8gb
4. MSI GTX 760 OC GAMING

Poslednja izmena:
SEASONIC SS-500ET 500W -63e
THERMALTAKE SPS-530M -53e
Ovo je minimum.

Poslednja izmena:
630W Thermaltake Smart SPS-630M Modularno, 14cm fan/80PLUS...skoro pa savrseno napajanje za taj novac (po meni)...:D.

Ova dva su relnih 500-530w ali ti nisu za neki dugotrajni OC.
SEASONIC SS-500ET 500W -63e
THERMALTAKE SPS-530M -53e

Poslednja izmena:
mozes i da probas karticu u nekom drugom kompu, ako radi tamo onda je verovatno napajanje

Komp mu se ne resetuje,nema plavog ekrana,gasi se kao kada nestane struje.

event log ce biti generisan
ako je kernel power onda moze biti do napajanja

Dovoljan ti ovaj tt koji sam ti predlozio jer je ekstra napajanje.Nema potrebe za tim cm-om.

Pogledaj opet event log kao sto je predlozio StormScion da ides na sigurno.

Moze ali ti je dovoljan i ovaj moj :)
(Znas kako kazu:eek:d viska glava ne boli :D).

Nazad
Vrh Dno