Šta je novo?

MSI GTX 660Ti PE/OC problem sa TDR-om

@HighONE
Mislim da nema potrebe da ponovo objasnjavas vec nesto sto je u ovoj temi lepo i jasno i do detalja objasnjeno. Dokazano je da problem nije drajver, vec sama karta i da problem ima vise karti koje su srecom svima zamenjene.
Hvala na lepim zeljama :wave:

Sto se tice Crysis 2, novi 337.50 beta drajver zabada kad se otvori meni za oruzje i kad proba da se promeni nesto na njemu. Znaci svaki put zabode. Vraceno na 335.23 i radi bez problema.
Meni je Crysis 2 ultimativni test za grafiku :d

@GoranM
Izgleda da ces se na zalost nacekati :(

Probavam upravo meni za oruzje...
Probao: pokrenuo igru od pocetka - meni za prilagodjavanje oruzja radio normalno i za pistolj i za scarab...

Poslednja izmena:
Nece ni meni na pocetku. Konkretno se desava kad se ide na under barrel i na ligt shotgun kod scaraba. Znaci svaki put zabode, ovako sve ostalo radi bez problema. Sa svim drugim drajverima radi kao sat. Cak sam spustio klok na 994 za gpu i memoriju na 6000mhz i isto. Nemoguce da je do karte, smucilo mi se vise.

Provericu - ali kad ovako opises kvar, problem je sigurno drajver.

Najzad su mi uplatili pare za onu 7950 kartu. Strasno koliko je trajalo. Od momenta kad su rekli da ce mi vratiti novac proslo je 11 dana. A vreme pre te njihove odluke je takodje bilo cca 14-15 dana. Ispada da treba mesec dana da rese reklamaciju.

Poslednja izmena:
Najzad su mi uplatili pare za onu 7950 kartu. Strasno koliko je trajalo. Od momenta kad su rekli da ce mi vratiti novac proslo je 11 dana. A vreme pre te njihove odluke je takodje bilo cca 14-15 dana. Ispada da treba mesec dana da rese reklamaciju.

Mislim da treba da budemi srecni da uopste dobijemo nešto, tuzno ali tako je

Ja moju pricu nisam ispricao do kraja, posto je tek juce konacno sve reseno. Novu kartu sam preuzeo 28. aprila i nisam obracao paznju na papire da bih posle par dana primetio da nema garancije. Ne budem lenj i odem do radnje, ali ne znaju ko je uvoznik karte. Juce preuzmem garanciju, ali imam sta da vidim. I dalje ne znaju ko je uvoznik karte i dobijam garanciju i od altija i od ewe, uredno pecatirane i ostavljene da ih ja popunim. Znaci hebe lud zbunjenog. Tako da je i moj slucaj trajao skoro mesec dana.
Dobro je da su uopste uplatili pare, bas sto Roberto kaze da treba da budemo srecni.

Vrh Dno