To što radi stabilno sada, ne znači da će raditi stabilno sa 334.77... Uostalom, baš sam gledao temu za 770 Lightning i vidim da Heaven puca sve u šesnaest, ali se ne uzima kao validan test. Ne znam šta da mislim...
Ako vam hoce reklamirat umize msi GTX760 mislim da je dostojna zamjena, ali prija svega pitati hoce li vam uvaziti reklamaciju da se ne cimate 15 ili mjesec dana dok dobijete kartu.
Iz tvojih usta (prstiju) u Božje uši. Ako se ne javi MSI predstavnik koga je HighONE kontaktirao ja saljem na reklamaciju pa sta bude. Za prvu pomoc posluzice HD3000.
Karta je preklokovana i kad se klokovi spuste radi sa svim drajverima.
MSI se malo zaigrao, veoma neozbiljno sa njihove strane.
Ne zelim da mislite da sam protiv vas (imao sam isti problem) nego kada je u pitanju 600 serija onda je tesko reklamirati karte proizvodjacima jer je tad radilo i nije bilo problema sa drajverima. 700 serija je izbacena kada su problemi vec uveliko postojali sa drajverima i vlasnici 700 serije karata imaju svako pravo da traze zamenu jer su MSI, ASUS i ostali izbacivali OC karte koje su nestabilne i za koje su znali da nVidia vise ne garantuje stabilnost kroz drajvere sto smo pominjali a i znate da testiraju samo referentne klokove...
Ma ne, razumeo sam to na način kako bi nam odgovorio proizvođač. Smatram da to ne stoji. I da, i meni se ogadila zaj....ncija kroz koju prolaziš kad tražiš nešto za šta si 100% u pravu, ali karta ode kod nekog "servisera" koji niti zna puno niti razume problem i naravno, vrati kartu kao ispravnu.^^ Da u pravu si, treba da spuste klokove malo i da bude OC karta ali stabilna i naravno spuste malo cenu i da svi uzivamo, ovako platis OC verziju karte a moras da joj obaras klokove, neozbiljno. Mogu da zamislim gtx780 lighting kao sto napisah gore, zamisli ubacis a ne radi...
I u pravu si za reklamaciju, kupio si proizvod koji ne radi kao sto pise. Izvini ako sam rekao nesto sto si shvatio kao "teranje kontre" ali sam izgubio vise svaku volju da se natezem sa ovakvim problemima...
@ HighOne Druze, sta bi na nVidia forumu, vidim da si postavio problem. Ima li odgovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari