Šta je novo?

MSI FX5700LE-TD128 128MB DDR TV-out/DVI

Kapuero

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
695
MSI FX5700LE-TD128 128MB DDR TV-out/DVI 128b za 106e pa me zanima kakva je ova graficka,cena mi odgovara jer je sa PDV-om pa ako neko ima iskustva sa njom ili zna nesto o ovoj kartici nek napise,ili neku u com cenovnom rangu do 110e

110e ne bi sada za nju dao ni u ludilu.Ja sad prodajem tu grficku za 60e.

A kakva je graficka,mislim jel prosecna,ispod proseka,posto si rekao da ni u ludilu ne bi dao 110e za nju,sada imam gf4 mx 440 i to je toliki krs da kad sam video razliku izmedju 5200 da sam pao na dupe,pa kontam ova bi trebala da bude jos bolja,zar ne?Grafcka mi treba za NFS2 i Canter,posto sam na wireless mrezi i brat samo to igra,a meni za strategije je i GF4 dovoljna,inace su te dve igrice najvece opterecenje za igricu pa ako je ok graficka da odem da je kupim.

Covjek je u pravu kad kaze da ni u snu nebi dao 110 eura za tu karticu.
kartica daje vrlo lose rezultate za te pare.
JA bih ti preporucio asus(ili neki drugi) ati 9550 ge (ne se) koji je odlican i mozes jeftinije da prodjes.(prije pdv-a :mad: bio je oko 65 e a sad ne bi trebalo da bude preko 80 E ).kartica se odlicno overklokuje ukiliko te to interesuje :)
poz ;)

Jos jedan glas protiv - ni u ludilu ne uzeti .

Kapuero je napisao(la):
MSI FX5700LE-TD128 128MB DDR TV-out/DVI 128b za 106e pa me zanima kakva je ova graficka,cena mi odgovara jer je sa PDV-om pa ako neko ima iskustva sa njom ili zna nesto o ovoj kartici nek napise,ili neku u com cenovnom rangu do 110e
Ako je već imaš onda je prodaj :D (ima, i samo to ima, dobru cenu na tžištu :d ), a ako tek hoćeš da je kupiš pročitaj prvi deo rečenice ponovo :D :D .
Šalu na stranu za te novce imaš boljih rešenja... a ako nisi gadljiv na polovno... PUNO boljih rešenja ;) ....9550(128bita), 9600(128bita), 9600PRO... polovne 9600XT, 5700 (ne LE) i td. i to sve u brendu (ne Eagle ili Inno3D...)
Dobro razmisli.
Pozdrav. :wave:

Koliko je realno za 9550 dati 75 eura? Pre je bilo reci da su je ljudi u prodavnici kupovali po nesto nizoj ceni ali i tada se placao porez na graficke (kao i na jos par komponenti). Ili je sve to bilo sa nekim popustom. :p

Poslednja izmena:
shilja je napisao(la):
Koliko je realno za 9550 dati 75 eura? Pre je bilo reci da su je ljudi u prodavnici kupovali po nesto nizoj ceni ali i tada se placao porez na graficke (kao i na jos par komponenti). Ili je sve to bilo sa nekim popustom. :p

To je ok cena za 9550 ali iskljucivo ako je 128 bitna.U suprotnom ne uzimaj.

Za 110e ja bih uzeo polovni 9600xt.To je za te pare najbolji izbor.
Inace mislim da je otprilike 60e prava cena za 5700le.

@Kapuero

U tom cenovnom rangu ATI nema konkurenciju. R9550 ili polovni R9600 / 9600Pro. Ja bih pre uzeo R9550, dostiže frekvencije R9600 pa čak i prestiže. Za ostatak para daodaj memoriju, kupi bolje zvučnike, sluške... ;)

@shilja

Po meni više nego realno, nema ih (ima ih ali malo) a tamo gde ih ima cena je >80€.

U al' mi napljuvaste karticu. (salim se :) ) Ja imam Asus V9570TD FX5700TD (znaci nije LE) valja li ona cemu? Koliko bi para mogao uzeti za nju? Vredi li je menjati za 9600XT (Asus ili Sapphire).

Recoba20 je napisao(la):
U al' mi napljuvaste karticu. (salim se :) ) Ja imam Asus V9570TD FX5700TD (znaci nije LE) valja li ona cemu? Koliko bi para mogao uzeti za nju? Vredi li je menjati za 9600XT (Asus ili Sapphire).
Ok je...u svakom slučaju bolja od LE varijante. E sad da li je vredi menjati za 9600XT? Pa imaš Sticky: Graficke kartice rangirane po "snazi" [updated] gde možeš videti da je XT u klasi sa 5700Ultra, što znači...ISPLATI SE :D (ali zavisi i od doplate ;) ).
Pozdrav. :wave:

da ne smaram sa novim threadom,moze li mi neko reci kakva je g-force mx440 128bit po performansama?koliko vredi polovna i sta mislite da li je dobar potez zameniti je sa 9550 128bit?inace ja imam tu 9550 i fenomenalna je,ali ne znam da li veliki skok sa ove mx440 na ovu na 9550?

Milak je napisao(la):
da ne smaram sa novim threadom,moze li mi neko reci kakva je g-force mx440 128bit po performansama?koliko vredi polovna i sta mislite da li je dobar potez zameniti je sa 9550 128bit?inace ja imam tu 9550 i fenomenalna je,ali ne znam da li veliki skok sa ove mx440 na ovu na 9550?

Polovna GF4 MX vredi oko 25e.Uzgred,vredi je zameniti za 9550 naravno 128-bit-nu,a razlika u performansama je primetna,pogotovo kada se kartica overklokuje.

Poslednja izmena:
Milak je napisao(la):

Pazi, 440-ku mozes prodati za max 30 eura. Ako je 128-bitna. A nova 9550 kosta oko 80 (sad)... Tolika ti je i razlika u performansama, mozda i veca.

U nekim starijim igrama razlika je dupla, a o novim necu ni da pricam. Probaj samo da zavrtis Far Cry na 440-ci :D

P.S. Na 9550 klizi na nekim solidnim Medium detaljima, negde i na high (a voda naravno na Ultra High ;) )

Pa ti vidi.

vule85 je napisao(la):
Pazi, 440-ku mozes prodati za max 30 eura. Ako je 128-bitna...

Ma gde može da je proda za 30€, pogotovu ako je neka tipa Inno ili Eagle...
Da su u pitanju ASUS ili Gainward GS i to 460-ice onda bi možda i mogao da dobije tu cifru... ;)

Poslednja izmena:
SuperStarr je napisao(la):
Ma gde može da je proda za 30€, pogotovu ako je neka tipa Inno ili Eagle...
Da su u pitanju ASUS ili Gainward GS i to 460-ice onda bi možda i mogao da dobije tu cifru... ;)

Pa napisao sam MAX 30E a pod tim se podrazumevalo da bude neki poznatiji proizvodjac ,)

:wave:

Nazad
Vrh Dno