2u91c
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2019
- Poena
- 80
Moja oprema
- CPU & Cooler
- R7 5700x / Deepcool AK620
- Matična ploča
- MSI - B450 TOMAHAWK MAX
- RAM
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 2X16GB 3200MHZ CL16 KIT
- GPU
- AMD SAPPHIRE NITRO+ RX 6600XT
- Storage
- Kingston KC3000 2tb
- Zvuk
- Logitech G435 wireless
- PSU
- SEASONIC SI2 620W
- Kućište
- MS CYCLOPS V
- Monitor
- ASUS VG249
- Miš & tastatura
- Logitech G403 Hero / Red Dragon Varna
- Mobilni telefon
- Iphone 15 pro Natural Titanium 128gb
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Dakle ovako imam poslednjih 3,4 meseca instaliran ovaj program od msi
, razlog tome je da bi podesio rgb na maticnoj ramu itd . Medjutim poslednjih mesec dana program pravi problem taj da kad god udje PC u sleep mode(a treba mi taj sleep mode jer cesto izlazim iz kuce) jednostavno cpu i graficki amd drajver polude zabaguju i moram da radim ddu svaki put.Iskreno ne znam o cemu se radi ali se nesto opasno ne slaze sa windowsem , u pocetku sam mislio da windows update 08 avg pravi problem medjutim problem je ostao i na sep 09 update- u .Uradio sam novu clean instalaciju windowsa 11 i nisam ovog puta instaliraio MSI centar SDK medjutim on je iz nekog razloga ostao u sistemu odnosno vrv se vezao za bios maticne , a kako to znam pa lepo kada sam instalirao nov sistem rgb je idalje ostao podesen sa MSI centra a ja ga nemam instaliranog i sad ne znam sta da radim muka mi vise da korsitim DDU jer najvise strada GPU driver i ponekad cpu driver.Dakle pc udje u sleep mode i izbaci na maticnoj crvenu lampicu na CPU i tacno znam tada kada ga vratim iz sleep mode da ce ili gpu driver ili cpu driver da zabaguje ovo je slika koja izbacuje gpu driver.

iskreno msm da windows nije problem sveza instalacija sve novo , nego da je msi data centar on povlaci posebno drajvere koje ja ne zelim da instaliram , imam pitanje kakko da se resim msi data centra koji je usao u bios ? Napomena bio sam u biosu i iskljucio preventivno instaliranje msi centra sdk , medjutim i dalje je taj program usadjen u maticnoj da se tako izrazim jer vidim po rgbu.
GPU je dobar testiran vise puta
kao i CPU isto sve radi kako treba dakle hardverski problem bih odavde iskljucio , msm da je softverski.Ako moderatori misle da nije tema za ovde nego u softverskom delu neka prebace tamo.Hvala

iskreno msm da windows nije problem sveza instalacija sve novo , nego da je msi data centar on povlaci posebno drajvere koje ja ne zelim da instaliram , imam pitanje kakko da se resim msi data centra koji je usao u bios ? Napomena bio sam u biosu i iskljucio preventivno instaliranje msi centra sdk , medjutim i dalje je taj program usadjen u maticnoj da se tako izrazim jer vidim po rgbu.
GPU je dobar testiran vise puta
kao i CPU isto sve radi kako treba dakle hardverski problem bih odavde iskljucio , msm da je softverski.Ako moderatori misle da nije tema za ovde nego u softverskom delu neka prebace tamo.Hvala